Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

doporučujem

Súhlasím s vetríkom. Vy tu všetci nemáte nič iné na robote? Chodte do práce, všetky úzkosti vás hneď prejdú a nie sa stále pozorovať,písať chujoviny a žrať tablety. Bolesti chrbtice ti tiež neprejdú keď budeš vkuse čumeť do počítača. Konštruktívny názor.

slzicenka

Xanax pomoze,ale cloveka tlmi a pri dlhsom uzivani je dost navykovy...z homeopatie skuste lieky sativol alebo sedalia sirup,alebo bylinne lieky bud persen alebo persen forte,to je skor na ukludnenie,pri depresiach deprim,je to tiez na prirodnej baze,cize ziadny navyk ani skodenie si

misiak

tanicka tak teraz si ma potesila :)verim ze aj mne sadnu.inak na ten strach mozno pomoze ten spitomin len mu treba dat cas.prisli sme z peknej vecere z manzelkou potom sme boli na navseve u mojich rodicov a teraz ideme pozerat panelak :)pekny vecer zelam vsetkym.

ooo/táňa

TAk už som doma, náročné popoludnie, nákupy, káva s kamarátom, prechádzka so psom... stále sa cítim čudne, zase mám derealizácie (hoci nie také brutálne) no a tá hlava... čo vám budem hovoriť... LEA ja beriem sertralín 100 mg denne a k tomu tiež neurol, tak sa pýtaj, čo potrebuješ... MIŠIAK mám kamaráta, ktorý berie Wellbutrin a je veľmi spokojný, dlho mu nemohli nájsť lieky a tieto mu výborne sadli. ALEX ja keď si cez deň ľahnem, tak to už musí byť vážna kríza a viem naisto, že ma to odstaví od ďalšej činnosti, lebo mi bude ešte horšie, keď vstanem... KATKAXXX neurol a xanax nie sú antidepresíva, ale anxiolytiká :)

emma18

ahojte dnes mi bolo celkom fajn az na obed som isla s priatelom sa najest a tam ma to zas tak pochytilo. som myslela ze odpadnem boze.ani som nedojedla taky super obed. a teraz ma to zas tak hrozne rozculuje.jaaaaaaaaaj. niekedy sa nenavidim za to :o(

zuzanka65

Misiak, som v pohode, co sa tyka panickej poruchy, lieky neberiem, nemavam ataky. Ale uzkost mam hocikedy, staci myslienka a mam stiahnute hrdlo a hrcu v nom.

katkaxxx

ludia moji majte sa tu pekne, idem trosku do nakupnych centier a tak :) cez vikend neviem ci sa budem stihat ozivat, ideme na tu svadbu a tak.. tak vam vsetkym drzim palce nech sa vam polepsi a prajem pekny vikend! :)

zuzanka65

Mna to len tak napadlo s tym neurolom uz vtedy, ked si to pisala, ale to je jedno ci placebo, hlavne ze to pomohlo. To je dobre, ze vies, ze to mohol byt placebo efex, aspon vies , ze je to v psychike.
Misiak,ve dpisem, ze na kazdeho zaberaju inak, ja som k nemu mala este tie hnusne AD. Tebe mozu pomoct, uz ta vidim o 5 dni, ako budes oslavovat. Neber to doslova, mozno o 4 alebo 6 dni ti uz zaberu.
S tym strachom nie si sam, necital si, co som dnes pisala? Ja sa tak bojim, potom hladam, coho a vacsinou to najdem po nejakom case. Ja vzdy hladam dovod. Najdem ho, ale kto vie, ci je to aj pravda, co najdem, mozno nie, co ja viem. Kto vlastne vie. Ani tvoj strach nemusi byt bezdovodny, len si na to este neprisiel.