Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
sunnie ked su aj lepsie dni tak nemoze chybat vela aby boli stale dobre dni.len traba najst pricinu preco su aj tie zle dni.ja sa mam v podstate dobre.to hovorim kazdy vecer lebo vecer mi je fajn :) neviem preco ale vecer sa citim tak silny a tak stastny.v podstate aj doobeda.poobedne hodiny prichadza ten smutok ale som vdacny aj za tie vecere.podla mna v pekle bude takto akurat s tym rozdielom ze v pekle nepridu tie lepsie chvile ked sa ti ulavi.
Alexx_ll,ja sa nehnevam,je to vec nazoru,homeopatika nezaberu kazdemu je to pravda,preto sa im vravi,ze je to biela magia,pretoze to ani lieky nie su....V lekarni kde pracujem mame povolene vydavat tieto homeopatika...na kazdeho vsak plati nieco ine ..treba vyskusat...ani to,co ti predpise lekar obcas nezaberie:)))NIC V ZLOM ALE ALEXX:)
Slzicenka, zo skusenosti viem, ze na vlastnu past skusat homeopatika nemusi pomoct, pretoze len skuseny homeopat moze urcit ktore lieky ktoremu cloveku pomozu odstranit jeho problemy na zaklade vysetrení, testov, pohovoru-rovnako ako u bežného psychologa. ide o to, ze homeopat vyšetrí osobnosť pacienta, zistí aké ma problemy, a na zaklade toho určí jedno alebo viacero homeopatik. možno kazdemu v tejto diskusii by predpísal na v princípe rovnakú "poruchu" iné homeopatiká, a každému by pomohlo to iné. ale skusiť homeopatika ktore si odporučila nemože uškodiť-len aby ten človek nebol sklamaný keby mu to neučinkovalo. ja len v dobrom:)
kazdy sme iny, mozno tebe lieky zaberu a za par mesiacov budes fit. drzim palce.
misiak, jasne ze mam aj dobre aj zle dni. mozno kvoli tym dobrym som to doteraz este nevzdala lebo sa trapim s touto diagnozou uz roky a niekedy ma chyti riadna beznadej ci to bude naozaj takto do konca zivota. a to akoze beriem lieky, takze si neviem predstavit v akom stave by som bola bez nich.
nejde o to ci na to myslim alebo nie, to proste same od seba pride a odide, otazne je len, kolko to trva. nic si neprivolavam, nemyslim na to, chodim do prace aj ked mi je niekedy fakt nanic. proste prezivam zo dna na den a dufam ze ten dalsi bude ovela lepsi ako predosly :-)
vetrík, či aký nick najbližšie použiješ-práca a snaha čo najviac zarobiť nadčasovaním ma do tohto stavu dostali. ale nadalej pracujem, pretože musím z niečoho žiť, a okrem toho ma moja práca velmi baví. moja práca si mimo iného vyžaduje sedieť pri počítači-iná možnosť v mojej profesii nie je.takže tolko k chrbtici. teraz pracujem doma a komunikujem mobilom, mailmi atd. nevalam sa celé dni v posteli, neživí ma štát-ani by to nedokázal, a nevysedávam pred stanicou a nevyberám špaky zo smetiakov. a čo sa týka návratu do práce v zmysle sedieť v kancli kde som pracoval-skúšal som to a nič mi to nepomohlo.tyzden som sa z toho daval dokopy. ale dik za povzbudenie
tiez mam stastnu rodinu a manzelstvo, dobru pracu atd. ale toto vsetko mi sposobil dlhodoby stres.