Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

ja mam v letaku ze nebolo zistene ze by liek zvysoval ucinok alkoholu.pri oboch :) ale ja sa nechcem ozrat.len deci na pripitok :) manzelkina kamaratka ma 30 a zaroven kolauduje byt :)

alexx_le

:D pozri si pribalovy letak co mas k liekom. u tych mojich liekov sa uvadza ze alkohol moze sposobit zvratenie ucinkov-teda tak nejak

katkaxxx

ahojte moji :) no vecer uz lepsie.. to co za cloveka sem vypisuje vzdy pod inym nickom? ked chces vediet moj zlaty, tak ja pracujem aj studujem uz od zaciatku strednej skoly, momentalne som na vyske. na co to tu citas? mas tiez uzkost? alebo sa doma nudis a spehujes ludi po nete? prajem vam vsetkym dobru noc a pekny vikend plny oddychu! :)

alexx_le

Dik:) zobral som to lebo uvadzaju, ze "Q10 sa podiela na tvorbe ATP(nechce sa mi rozpisovať ten zložitý názov:)) ktorá je hlavným zdrojom energie všetkých buniek ludskeho tela. pomaha odstranovat unavu a chranit proti stresu, zlepsuje vykonnost srdca a kostroveho svalstva, urychluje rekonvalescenciu." proste všetko co mam pocit ze potrebujem. je tam uvedené aj to predchadzanie chorobam, ktoré si spomínala. jasne ze necakam zazraky, ale dufam ze ma to milo prekvapi:)

slzicenka

Ja s koemzymom Q10 osobne skusenosti nemam,ale pacienti ho dost casto beru no najme ten BIO Q1O.Ale v podstate je to dobre,ale nemyslim si,ze je to na energiu:))))skor tym pedchadzas roznym ochoreniam kardiovaskularnym,cievnym a tak...vies,clovek si dokaze niektore veci i navsugerovat,mozno ti to pomoze teda:)ale neberies zle teda,to netvrdim,skor schvalujem

alexx_le

ved v pohode:) inak ja tiež skúsam všeličo. za posledný rok som pojedol všelijaké doplnky výživy, vitamíny a podobne. proste čo mi kto poradil, príp.čo som našiel na nete. myslím že som to často dosť prehanal a rozne kombinoval.teraz som opatrnejší ale aj tak som ochotný skúsiť čokolvek čo mi može pomocť-ale ak s tým má niekto skúsenosti alebo si najradšej nechám poradiť v lekárni-už aj preto že mam skúsenosť že každý doktor má tie "svoje" lieky ktoré stále predpisuje na určitú chorobu. dnes som si napr.kupil Bio Q10 a zas dufam ze mi pomože pretože mi ho viaceri vychvalili-momentalne potrebujem dobit energiu, aby som tuto uzkost lepsie zvladal a aby ma vsetko tak nevyčerpávalo. máš nejaké skúsenosti s Q10?