Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lea

beriem 50 mg na deň...ty si vôbec nepostrehla zlepšenie? ani len malé? ja asi len trochu alebo si to len myslím...chodím do práce a ťažšie sa mi tam sústredí ale skôr si myslím že to u mňa ani nie je derealizácia ale tým že sa stále zaoberám myšlienkami o sebe čo mi je a kedy to skonči...a potom sa neviem na nič sústrediť

ooo/táňa

točenie hlavy, pocit na odpadnutie - toto je najhoršie zo všetkého... potom slabosť, derealizácia, trasenie ráno - celkovo rána sú horor... Panická a úzkostná porucha...

lea

ja ho beriem 11 deň... a tiež mi je tak všelijako..niekedy ma chytí strašná úzkosť až mi zviera hrdlo a tie tlaky v hlave...strašné...a problémy so sústredenosťou...a ty aké poťiaže?

ooo/táňa

Pripájam niečo pre Katky, ale aj pre iných, ak vás to zaujíma... mne to prišla najskôr blbosť, ale boli sme dosť prekvapený, že koľko vecí tam sedí... že ten dátum narodenia nás hold naozaj ovplyvňuje... a je tam aj partnerský rozbor :)
numerologie.najdise.cz

ooo/táňa

LEA tých 100 mg beriem ráno dva týždne... prvý týždeň mi bolo o dosť lepšie, tento týždeň sa to vrátilo do starých koľají... takže veľmi nie. To s tým zrakom, to je asi derealizácia. Inak sa tvoje problémy ako prejavujú? A ty ho berieš odkedy? A pomáha?

lea

TANI a ako dlho berieš sertralin? pomáha ti? ja mám problém ešte aj s koncentráciou - sústredenosťou...aj so zrakom akoby som sa dívala cez niečo

ooo/táňa

Ránko, SLZIČENKA to ja som sa pýtala na tie homeopatiká, ale mňa len to zaujímalo, či sa smú kombinovať s AD. Ja idem homeopatičke v novembri, nechcem si ich rozhodne ordinovať sama... ALEX tiež mám v pláne si kúpiť Q10, len som sa včera pre svoj otrasný stav nedostala do lekárne... A musím povedať, že dnes mi je ešte horšie... MIŠIAK každopádne by si piť nemal