Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

misak, dufam ze nie. ale napadaju ma niekedy take myslienky ze co ak sa to bude stale takto tahat a zhorsovat, ze nebudem napr.schopna chodit do prace, normalne existovat, co potom :-( musim zahnat tieto myslienky lebo sa uplne zblaznim z toho.

sunnie

ja som dnes bola v skole a bolo mi uplne priserne, musela som odist o nieco skor. v poslednej dobe je mi dost casto takto nanic. nejak to vsetko prestavam zvladat :-( stvrtok idem k lekarke na kontrolu tak uvidime. musim sa pozbierat. ale velmi sa bojim aby som nahodou neskoncila v nemocnici, to by ma uplne zlozilo. bol niekto z vas kvoli tomuto hospitalizovany? ake mate skusenosti?

alexx_le

misiak, pekne si to vystihol v predchadzajucom prispevku. citit z neho aj viac pozitivnej energie, ako z tvojich starsich prispevkov. len tak dalej. všetkým prajem pekný víkend plný duševnej pohody. majte sa zatim:)

misiak

co baby?zobrali ste si vetrika k srdcu a namiesto pisania na net ste isli pracovat? :D mne je dnes lepsie a som za to velmi vdacny.co lepsie.citim sa ako pred mesiacmi.uplna pohoda a taka vnutorna sila :) a o takomto case mi byvalo najhorsie.zrazu sa tie zle myslienky ani nedaju privolat :) neviem ci to ma na svedomi wellbutrin alebo ja :) a mozno obaja :) zelam pekny den.o 19 idem na oslavu :)

ooo/táňa

a práveže keď som brala AD predtým, tak som tieto problémy vôbec nemala, respl mi pri nich vymizli... lebo tiež som ich začala brať kvôli tomu točeniu hlavy a ostatným spomínaným veciam

ooo/táňa

Nemyslela som to na tú nesústredenosť tú derealizáciu, ale to, že sa dívaš akoby cez niečo... Jasné, lieky proti bolesti si môžeš pokojne dať... Zlepšenie, no vravím... niektoré dni cítim výrazné zlepšenie a niektoré dni sa to celé vráti do mínusu...

misak

Lea to nieje derealizacia ta nesustredenost.to ma kazdy jeden z nas :)kazdy stale mysli na to ze uz sa toho nezbavi,aj ked v povedomi.mne v podstate nic nieje len tie myslienky ma nicia a potom s toho dostanem strach ze to tak bude navzdy.ale viem preco to tak je.minule som opravoval jeden PC a nevedel som prist na chybu.stale som nad tym rozmyslal.cele noci a bol som s toho nestastny.potom som na chybu prisiel a nikdy ma ta myslienka nenapadla.cize my chceme prist na ten problem a koren a preto na to myslime.treba sa s tym jednoducho vysporiadat alebo zmierit a pomoze to.lebo clovek je uz raz taky.musi jednoducho rozmyslat a priorita cislo jedna je pre neho vzdy nejaky problem.ten najvacsi.keby sa nedajboze stalo nieco horsie priklad niekomu z rodiny tak mozog by vsetko presmeroval na tento problem a ty by si sa netrapila.takze nedavaj tomu taku vaznost a odide to same.mne uz je stale lepsie ked si to uvedomujem.toto utrpanie nieje ani desatinka s toho co bude v pekle.samozrejme ak sa tam dostaneme :) pekny den.idem nakupovat :)