Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzanka65

Ahojte! Misiak, super, tesim sa s tebou a hlavne som rada, ze si pochopil to s tym darom menom uzkost presne tak , ako to chapem ja.
Rozhodla som sa, ze nebudem tak casto pisat sem na tuto temu, radsej si len precitam a napisem, ked sa mi vsetko riadne ulezi v hlave, porozmyslam o tom, lebo mam pocit, ze sa len krutim dookola. Myslim na vas, ludkovia moji, stale a potom mam pocit, ze som napisala nejaku hlupost, ze nie som celkom v obraze, citam si veci so starsimi datumami, najdem tam nieco, co je v rozpore s tym, co som si dovtedy o vas a o danej veci myslela. Mam potom z toho a zo seba strasne zly pocit a to je to posledne, co potrebujem. Tak si davam na cas pauzu v pisani, napisem len jednu vec pre Tanicku.
Tani, si velmi narocna na seba a pritom velmi chapava voci druhym. Bud lepsia k sebe samej. Si inteligentna, ovladas teoriu, snazis sa robit vsetko , co mozes, aby sa ti stav zlepsil, ale on sa nezlepsuje. A potom polozis taku otazku niekomu, kto ti pise, ze sa mu stav zlepsil ( Inka 5. 10.) a opisuje ti, ako na to, otazku pre mna nepochopitelnu, citujem: len tak zmenou životného štýlu?. Nuz neviem, nechcem ta v ziadnom pripade kritizovat, ale niekde robis asi velku chybu. Porozmyslaj kde asi. Ja sama to neviem, v tomto ti neporadim, snad len tolko, znovu si precitaj Hayovu.
Boze, ci ten Vetrik nezafukal na mna tak, ze trafil priamo do stredu?
Pa, drzte sa vsetci.

ooo/táňa

MIŠIAK okolo teba úzkosť len tak prebehla :) ale je dobré, že sa ťa dotkla a dokázala ťa zmeniť... ja tiež veľa premýšľam nad tým článkom, dala som ho čítať aj svojim blízkym... zhrození boli z toho...

misiak

Caute.tak akurat som prisiel s oslavy.bolo celkom fajn,dal som si dva pohariky vinka a este zijem :) tak je dobre :D bolo tam asi 15 cudzich ludi co som necakal.najprv taky strach a zovrelo mi zaludok a potom som si povedal ze tu je fajn a dobre som sa bavil :) rozmyslal som troska nad tym prispevkom ze uzkost ako dar co tu bol minule a prisiel som na to ze som naozaj rad ze ma stretla uzkost aj ked prinasa aj bezradne a strasne stavy.ale je to zaroven krasne.teraz si poviete ze som mal asi viac ako 2.pohariky :D ale nemal.kazdy den som chodil na par piv s chalanmi a nevenoval som sa manzelke.myslite ze by ma nieco zastavilo?mal som zle pecenove testy tak som tyzden nepil potom sa to upravilo a pil som zas.potom prisla zvysena kyselina mocova.nepil som mesiac a zas sa to upravilo tak som zas zacal.aby ste rozumeli neozieral som sa a tesil som sa na manzelku ale ja som prisiel skor domov o 2.hodiny ako manzelka tak som isiel s chalanmi na pivo.chcel som ist na 2 hodky a domov za manzelkou ale neslo to!rozum a srdce hovorili chod domov ved sa tesis na manzelku ale ked date 3.pivka tak uz neodidete.(chlapi vedia o com hovorim).zlaka vas to.ja som sa chcel venovat manzelke ale alkohol bol silnejsi.neozieral som sa(len takych 5 piveciek) ale ten cas rychlo utekal a skoro vobec som nebol s manzelkou.myslite ze by som bol stastny s takymto zivotom?pocitam ze v 35 by som sa rozvadzal uplne na dne.uz viete preco si myslim a som stastny ze na mna prisla uzkost?uvedomil som si ze mam doma poklad a na vsetko pozeram uplne inak.bol to naozaj dar a dakujem za to.nic ine na svete by ma asi nezastavilo a pritom som chcel zit rodinny zivot.teraz travime kazdu chvilku co mame pre seba a tesime sa z nej a ja som s toho velmi stastny a nachadzam zmysel zivota.pan boh to skusal najprv takymi malymi vystrahami a ked to nepomohlo poslal mi tento krasny dar zaco mu dakujem.ste tu vsetko dobry ludia a mozno aj vam chce niekto len nieco naznacit.lebo vsetko zle je na nieco dobre o tom niet pochyb.prepacte za ten dlhy list ale chcel som sa o to podelit.som asi jediny ktory je rad ze ho postretla uzkost ale aj ked je to teraz trapenie je to urcite krajsie ako sediet kazdy den na pive!
zelam dobru nocku.(ja este idem na travian zabit par vojacikov :)

adulik

Ahojte, vsetci...vcera som tu episala, ale citam to tu kazdy vecer, ked pridem z robotky...ten tyzden mi bolo na nic, po dlhej dobe, zasa som papala viac neurolu, inac pred menstruaciou som ja vzdy odstavena, beriem vtedy neurol za neurolom, dnes som bola v lese, ciyila som sa celkom fajn, zajtra idem na skolenie, no beriem zo sebou aj notebook, tak tu budem,zatial sa majte , drzme sa, musime...pekny zbytok vikendu vsetkym

dada

ahojte baby.ako to tu citam dnes bol pravde podobne den den,az na vynimki.ja som si dnes rano trochu poplakala,a potom som sa vybrala 50km od mojho bydliska k dcere,pozriet si vnucatka a samozrejme aj ju.bolo mi na nic ale zvladla som to.misiak mas pravdu,mozno by nam nebolo ani tak zle,keby si nepripominame tu myslienku"a co ked"a keby stale nerozmyslame nad sebou samymi.ved v dnesnej dobe,kazdy druhy potrebuje psychiatra.to mi osobne povedala jedna lekarka.je velmi zla stresova doba,ale nikto si neprizna ze ma to alebo to.Tanicka a vsetci co ste tu mame podobne osudy a este mnohoinych ludi.neboj aj mne dnes nebolo moc dobre,ale vzdy si pomyslim uz horsie asi byt nemoze.jednoducho sa musime s tym len silno pobit,a samozrejme zvitazit!!!!!!!!!toprajem od srdca vsetkym.majte sa tu krasne dada.

ooo

SUNNIE však začali zaberať...ale teraz zase prestali :) Ale už mi je lepšie, tiež už nie som taká depresívna ako v poslednom príspevku... nedááááááááááme sa :)

sunnie

misiak, dakujem za podporu. mala by som vam tu skor nieco pozitivne napisat a nedepkovat este aj ja :D
jasne ze nie som jedina, ved uz len na tomto fore je nas veru dost. kopec ludi to ma len o tom nikto nevie. niekedy ked idem von do mesta, pozeram na ludi a rozmyslam ci je tiez niekomu tak nanic alebo ci ma mozno tuto istu diagnozu a ako s tym denno denne zije. kazdy vie o svojich starostiach a radostiach.
tana, obdivujem ta ze sa takto drzis a bojujes. mala som pocit ze tie AD ti trosku zacinaju zaberat, ci vobec nie?

ooo/táňa

SUNNIE nie si jediná... mne je dnes hrozne zle...ty aspoň funguješ v živote, ja ani to nie... tiež ma dnes napadá, že skončím v nemocnici... dala som si už 3 polky neurolu a stále mám pocit, že sa zbláznim... všemožne sa snažím, ale idem sa proste zblázniť... Možno to je aj tým rozchodom aj tým PMS, snáď to prejde... prosím, nech to prejde... najlepšie hneď :)

misiak

sunnie neboj.kazdy z nas tu ma taketo myslienky zato ti rucim.myslis ze ja nie?a pritm mi nic nieje.fyzicky je vsetko ok.taky fyzicky atak zvladam ako nic ani to nieje atak a dusa je ajtak nestastna boji sa a trpi.zacina sa bat vtedy ked mozog zacne rozmyslat co ak! a preco tak zacne rozmyslat?lebo sa bojime o svoju buducnost a prezili sme strasne chvile ktore su ulozene na nasom HDD a stale si ich privolavame a vraciame.a bojime sa ze sa to vrati.viem ze sa to neda len tak povedat ze koniec myslienkam ale ked ich zoberies ako nepodstatne tak prejdu a nebudu uz otravovat :) ver mi.a preco by ti malo byt horsie?ved cas urcite lieci.a ak ti je niekedy horsie to je uplne normalne.keby si si mala stale hovorit co ak tak od malicka by si sa musela zamknut a nikdy neist von :D co ak ma zrazi auto?alebo padne na mna balkon? obrovske obavy a strachy mam aj ja ale cim dalej tym som silnejsi.vnutorne.citim ze coskoro bude uplne po tom vsetkom.ja som sa na zaciatku bal ze co ak sa budem chciet zabit.a ked som citil take prazdno a bezmocny pocit ze sa zblaznim velmi som sa zlakol.rano o 3 som sa zobudil uplne bezmocny a manzelke som hned povedal ze neviem co mam robit nech mi da nejaku otazku.tak sa ma opytala kolko je 5 plus 5 a vedel som :D ked to pride teraz tak uz viem ze sa nic nestane.preco by sa malo? ja za chvilu idem na jednu oslavu.zacinam zit naplno ako predtym.viem ze sa to este vrati a ten pocit ma premoze ale uz ho budem brat inak a zoberiem ho v pohode.popripade sa rozplacem a dam neurol :) takze hlavu hore.tisice ludi sa vyliecilo.alebo min.sa lieci a ziju bezproblemovy zivot.len sem nepisu lebo nemaju potrebu hladat diskusie ked im je dobre.nas je tu par co trpime ale ked to vydrzime a vyliecime sa tak nas nahradia dalsi :)40 perc ludi chyta tato choroba a s toho sem pisu len cca 5 :D 10 perc nema net :) a a dalsich 20 perc je uz davno zdravych.ved ja poznam 3.v mojom okoli :) takze ziadne co ak to bude horsie lebo to si len privolavas.pekne si lahni k telke a odreaguj sa.doporucujem IT CROWD :D pekny vecer ti zelam(samozrejme aj ostatnym) a hlavu hore.oblubil som si vas a aj ked sa s toho dostanem tak sem budem chodit s vami pokecat.takze vas neopustim nebojte :) ved iba ten clovek co to zazil vie pochopit najlepsie druheho.:)