Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobry vecer...uz vam je lepsie? Mne je stale raz hore a raz dole.....teraz mi je trosku zle, ale idem pozerat telku.....zajtra idem k doktorovi (uz sa tesim:-((). Drzim Vam palce, aby ste zvladli cely tyzden bez komplikacii......
Katka súhlasím :)
hihi Milos, myslim ze tych plusov mas zopar u kazdej z nas :P
Milos toto bolo velmi pekne co si napisal :)
ahoj misiak byvam v BA, stale tu pekne svieti slniecko. no vidis ako to je, mne vcera bolo velmi hrozne a dnes mi je dobre a nechapem co sa deje, takze ma vlastne nic netrapi len to ze co sa to dialo vcera a nicomu nerozumiem ze preco ako a tak. ze ako mi moze jeden den byt zle a na druhy vsetky tie veci pripadat byt iba hluposti. musime na tom najst nejaky system a vyspekulovat s tym lebo ma to dost hneva takto. misiak neboj, bude lepsie. hlavne nesed a neutapaj sa v zufani a necinnosti, chod nieco robit, alebo zajdi za kamaratmi alebo hocico. len nesed na zadku a nerozmyslaj nad zlym :) drzim ti palce
katka aj mne je dnes zas horsie a mam zas velky strach ze tie myslienky nikdy neprejdu a ze nebudem zit plnohodnotny zivot.:(a zas sa zacnem utapat.ale zdravi rozum nemoze pripustit take myslienky.ved ja mozem zit naplno ked chcem.vidis a to som si vcera myslel ze uz nikdy nepridu.raz som uplne silny a presvedceny a niekedy zoslabnem.ale verim ze to prejde.ved na to si staci len zvyknut a potom tie myslienky uplne stratia vyznam.ved kazdy clovek ma vselijake myslienky a musi stale mysliet :) dobru chut k obedu.a kde byvas katka ze tam mate pekne?u nas zoma a hmala :(
ahojte moji, ja som mala vcera priserny den, asi najhorsie ako mi kedy v zivote bolo, furt nejake haluze, strach a pocit ze patrim do nemocnice. ale pricina ziadna, furt len pocity. a tie kramy stale nikde, uz je to 8 dni co meskaju, esteze sa nemusim obavat tehotnosti :D vecer to uz bolo dobre, boli sme na tej svadbe, tam bolo super :) dnes je mi uz dobre, zase nechapem kam sa tie vcerajsie hrozne pocity vytratili, teraz mam uz v podstate len nervozitu z toho ako zle mi bolo vcera a snazim sa prist na to ze preco a co to bolo a ci to nebolo nebezpecne atd atd atd.. proste analyza do najhlbsich zakladov a v podstate to ani nema zmysel :) moj priatel je chory, lezi s chripkou, tak dnes ani nikam nejdeme :( no co uz, tak budeme oddychovat :) vonku je inak krasne, modra obloha a snlniecko:)
ZUZKA ďakujem. Ono keď mi je zle, tak je moja inteligencia a teória v keli a nepremýšľam normálne. Preto tá hlúpa otázka :) Práv na to sa snažím prísť, že kde robím chybu... Hayovú skúsim znova, to je ok, ale telku si celkom určite nekúpim :) Ale ďakujem, tvoje príspevky ma posúvajú
Na nieco som zabudla, Tani, kup si telku, pre zaciatok...