Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
katka ja si myslim, ze lieky su potrebne, nastratuju ta a potom je to Len na Tebe...ano treba zmenit myslenie, treba sa naucit inym navykom...priamo myslienka dokaze aktivizovat bunky v mozgu a nastratovat dany mechanizmus, pozitivny ci negativny...je to beh na dlhe trate...
ja si myslim ze bez liekov by som sa z toho nevyhrabala...takze som za lieky, a potom je to tvoja vlastna praca...naozaj sa to da, pomohla mi rodina, psychoterapie, joga, cinnost(hlavne nie necinnost), kazdu negativnu myslienku sa snazim premenit na pozitivnu a vsetko sa mi to premieta do fyzicna...nezaoberat sa stale sam sebou, aj ked sa rozbucha srdce, zatoci hlava, nespakinarit...povedat si toci toci, prestane, nepodlahnut dalsej panike z paniky...je to taky mechanizmus v nasom mozgu, na ktory sme si navykli a treba ho prerusit, naucit nas mozog prijemnym pocitom, navykom, ake mal kedysi
ahojte moji, no mne je zase blbo :) proste fyzicky ok, max. trosku tocenie hlavy alebo malilinko stazene dychanie ale to je uplne zanedbatelne, ale psychicky jak keby mi sibalo - nemam sa coho bat a nic mi nehrozi a ja proste stale citim strach z hocijakej blbosti a akoby sa malo nieco zle stat alebo ja uz ani neviem ako to opisat slovami.. "zenske veci" furt nic, ide ma z toho porazit a preto mi je asi aj tak blbo.. ah jo. lencok ahoj, dlho si nenapisala. ako sa mas? napis nam niekedy ak sa ti bude chciet akym sposobom si sa z toho dostala, resp. co ti pomohlo, ci si zmenila myslenie a sposob zivota alebo je to praca liekov alebo ako? a ako je to vlastne s liekmi? je to naozaj iba kratkodoba pomoc alebo mozu lieky tuto poruchu aj liecit?
oprava,to nazyvam
depresia, uzkost( zmes vselicoho, zo nazyvam)...takze depresivno uzkostna porucha
katka30 ja som sa liecila so zavislosti od xanaxu, teda hrozila mi...ja som bola na to vazne blbo, vedela som si supnut aj 4, 5 naraz, hockedy, vsetko mi bolo jedno...robila som si co sa mi zachcelo, najardsej som spala a dopovala sa liekmi...
ked budes pocuvat psychiatra, a brat xanax normalne, nic nehrozi...casom ho vysadis uplne...
mne sa nakoniec aj z toho svinstva podarilo vyhrabat, tuki tuk, dufam ze to tak zostane...
ajojte, vsetkych Vas tu zdravim, starych znamych aj novych...
Mam sa celkom fajn, akurat ze som chora, ale uz hadam aj chripke odzvonilo...pamatam sa ked som tu travila vacsinu casu, teraz mam viacej povinnosti a veru mi je tym padom aj psychicky lepsie:)...lieky som uplne znizila pred mesiacom a pol a zatial tuki tuk...beriem taku davku ze uz to je len placebo, lebo take minimum sa ani nebere...pred dvoma rokmi som tu "umierala" a citila sa ako beznadejny pripad, mala som pocit ze sa mi deje jedna neprijemna vec za druhou...dnes mam uplne iny pohlad na zivot...pre tych ktory nevedia s "chorobou" bojujem uz 7 rokov s prestavkami...tak ale tentokrat sa veci konecne pohli spravnym smerom, takze IDE TO...:), pevne Vam drzim palce...
ooo je to uz u Teba lepsie?
inak musim vam nieco napisat, lebo ma to dost rozrusilo. Prisla som k doktorovi a tam ma cakal sok. Moja niekdajsia naj kamaratka (skoro som ju vobec nespoznala) tam sedela schulena v kutiku aj so svojou mamou. Tak to dievca malo diagnostikovanu tazku deepresiu. Pamatam si ju ako action woman, super a spravne blazniva kocka. Uplne som z toho nanic. Vobec nekomunikovala iba jej mama mi vravela, ze nevie co sa s nou deje. Ze voec nerozprava a ked som sa jej prihovorila (mam 35 rokov) tak mi odpovedala velky blud a ani som jej nerozumela. Jej rodina nerozumie co sa s nou deje. Byva sma v byte a strasne sa tam boji. Nechcela ist na PN, pretoze sa bala svojej nadriadenej ze ju vyhodi a teraz ked plati byt, tak by to asi nezvladala. Uplne som z nej hotova, vsetky zuby jej zacali vypadavat, velmi zle vyzera. Take stavy ake ako mi opisovala co ma jej dcera, som tusim este ani nepocula, nie ze este videla. Ta holka sa ma pytala, ze preco jej dokor da lieky, ze ona sa boji, ci bude vediet kedy si ma zobrat polku a kedy cely a jej nato, ze nech si napise na lieky kedy ma co brat a ona nato, ze urcite to nespravi, lebo zabudne. Uz vasa nebudem strasit, ale ona ma vystrasila viac nez ktokolvek na svete. Co sa to preboha s nou stalo?
Ahojte vsetci....tak som sklamana, psychiater mi dal viac liekov a viac davok, rano 1/2 lexaurin a 1/2 cipralex, poobede 1/2 lexaurin a 1/2 cipralex a vecer 1/2 rispen a 1 xanax na dlasie 2 mesiace. Boze, ved davky ako lexaurin a xanax su navykove, ja sa bojim, ze potom budem mat problem to vysadit, co vy nato? Preco mam tak dlho uzivat tie navykove lieky???? To je az take zle so mnou?