Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Slniečko? Bože prečo nie som blaváčka ?:( KATKA tlačí ma k zemi, s mojim tlakom to je sranda vždy, keď je zamračené... ledva držím otvorené oči, by som zaspala okamžite kdekoľvek... takže nič moc, no... Katka a ty ako to v práci zvládaš? A priateľ?
ahojte, nam tu v BA momentalne svieti slniecko, tak aj nalada je hned lepsia :) akurat som nachladnuta tak cajickujem a za chvilu utekam na skolenie...majte sa.
Tanicka a tebe je ako dnes? To pocasie mna zabija, doktor mi aj povedal, ze november je najhorsi na psychiku, no nech uz su vianoce:-)))))
KATKA30 neboj, nie je tých liekov až tak veľa, skús ich jesť, uvidíš ako ti bude... juj ja toto počasie zamračené...idem na akupunktúru
Dobre rano vsetkym.....tak ako sa dnes citite? tanicka, misiak, milos, dada, monika, sunnie:-))))) Dnes som prva co pisem, niekedy o tomto case spim ako zarezana. Inak dnes som vstala celkom dobre, nie je mi zle a dobre sa citim. Len som trocha vystrasena, ze mi vcera doktor dal tolko liekov a tie navykove dokonca zvysil. Bojim tolko liekov a tolkokrat za den brat, jak nejaky narkoman. No uvidime. Prajem Vam dnes krasny den.
LENČOK no ak to pôjde k lepšiemu takýmto tempom, tak do 40-tky sa to možno vylepší tak, že budem funkčná :)
Milosko dakujem za priatelsky boztek:) a Tani som raeda ze Ti je aspon o trosku lepsie, pojde to takto dalej a za chvilu bude este lepsie, potom 2x lepsie az najlepsie...vsetkym velmi drzim palceky
Miloš veríme... takže sa mám ísť na niečom smiať vravíš ? :) SUNNIE aj ja idem štvrtok na kontrolu :)
ahojte, mne dnesny den vcelku fajn usiel, dokonca bez väcsej ujmy na zdravi. rano mi byva najblbsie a vecer to uz ujde, neviem cim to je.
stvrtok idem na kontrolu ale mam pocit ze mi tie vyssie davky extra nezaberaju alebo su 2tyzdne na to malo. minule dr.povedala ze ked nezaberu, da mi ine AD. som zvedava ake, nerada by som bola pokusny kralik :o
LENČOK ahoj, no lepšie mi je iba o máličko... niekedy viac a niekedy vôbec :) Vidím, že tebe sa darí, tak ti držím palce. KATKAXXX ti poviem, že ako príííšerne sa už druhý večer dýcha mne, to sa ani nedá povedať... normálne mám pocit, že každú chvíľu sa zadusím. Ale nepanikárim z toho, nič, len je to hrozne nepríjemné. A je mi ťažko od žalúdka, ja neviem, či to súvisí. To mi bolo aj včera.