Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Bre ránko. dnes som vstal o pol 12tej-to sa mi už dlho nestalo. Tani, to ma mrzí,že sa necítiš dobre. skus panadol, škodí najmenej z tabletiek proti bolesti. ale poradil by som ti ešte menej škodlivú a príjemnejšiu formu ako sa dať do pohody- masáž s pár kvapkami esenciálneho oleja. pri tvojich problemoch je najvhodnejší jazmín, príp.levandula. postup je taký, že do 50ml rastlinného oleja lisovaného za studena (možeš použiť aj slnečnicový, mandlový al.olivový olej) sa pridá 10-20 kvapiek esenciálneho oleja. treba to poriadne premiešať a vyskúšať na predlaktí, či nemáš pokožku alergickú na túto zmes. ak nie, tak si jemne vtieraj túto zmes na bolestivé plochy kým sa nevstrebe do pokožky, najlepšie v klude, poležiačky, tak aby si pri tom bola v pohode. tie esenciálne oleje dostať ako 10ml flaštičky v kvetinárstvach alebo ezoterických predajniach. jedna stojí 70-100sk. nekupuj si všelijaké zmesi s čudnými názvami ako "královna noci":D tam kde ich predávajú ani nevedia načo sú. tak ti držím palce, aby si to zvládla a načerpala silu. ešte čo sa týka tej knihy-objednal som si ju cez net, lebo som ju nezohnal v predajni, a dojde mi budúci tyzden, takže potom sa k tebe rád pridám:)
Ďakujem Alex, si zlatý. Snažím sa usmievať stále, aj keď dnes je to na umretie. Mám menštruáciu a to mi býva na umretie už aj za bežných okolností a terz sa mi ešte hlava točí tak, že ja ani neviem, kde som, fakt dneska des, pred chvíľou som vstala, čo je úplne hrozné, lebo vždy vstávam najneskôr o 8, a stále idem len odpadnúť a taká som slabá, že som si ledva čaj uvarila a u našich nie sú žiadne tabletky od bolesti brucha a som tu sama :( No proste ráno ako vyšité, ale to sa nešťažujem, len konštatujem :) A prší tu... Vy ako? Adulík, som rada, že je lepšie. Alex tak ideme na tú knihu obidvaja?
Dakujem za povzbudenie Tani. Dobre to padne:) svalovku mam z rotopedu. to vieš, kým sa tie zlenivené a rozmaznané svaly rozhýbu.však už sa flákali dosť:D Maj sa krásne a prajem ti, aby si mala vela dovodov na usmev a radost. s usmevom ide vsetko fakt lahsie-samozrejme ak ide od srdca :) držim palce.pa
Ahojte vsetci, nebola som tu niekolko dni,bola som na skoleni ,no bolo dobre...aj ja som presla tou knihou, je fajn...s tym tazkym dychanim je to strasne...som rada, ze mame aj dobe dnicky,vsetkym nam to prajem...tak zatial ,dobru noc vsetkym...pa
No Alex, wau, paráda... teším sa :)A z čoho máš svalovku, čo cvičíš, hm? Tú knihu som čítala, aj ju mám doma... akurát sa znovu chystám na ňu pozriem.
Ahojte všetci. pár dní som tu nebol, aby som si oddýchol od pc. Tani,dakujem za opýtanie:) denné plány fungujú. dnes mám fajnovú svalovku:) snažím sa. ataky prídu a odídu. semtam príde horší,ale ked na neho nasadim spravnu davku plaču, tak prejde. dnes som mal taký, čo sa o mna len "obtrel" takže som stastný. Odporučili mi jedného vraj skvelého maséra, tak to skúsim. ale pre istotu mu prinesiem všetky papiere z vyšetrení a poviem mu, čo a ako. nech mi to ešte náhodou nezhorší. dúfam ze to dobre dopadne a pomoze,lebo ten krk zacinam dost citit-to bude asi tym cvicenim. bol som dnes aj u psychologicky, ta mi trochu zlepšila náladu, a poradila mi knihu od L.Hayovej-Miluj svoj život.je to vraj o tom ako zmenit negativne myslenie na pozitivne. cital som na nu recenzie a reakcie a vyzera to slubne. takze asi tolko. všetkým vám želám veľa síl, a vela dovodov na úsmev:) majte sa krásne
kde ste vsetci? :) ja som mala dnes fofrovy den a necitim sa moc dobre, odkvacnem jak paradaka za chvilu do postele. dobrú :)
Tanicka mne sa v praci zatial dri celkom okej (zaklopem si), mam toho tolko, ze si spomeniem uz nie 10krat ale o polovicu nenej, ze je mi zle:-))). Priatel zase neposlucha, ale uz ho neriesim, lebo je to bl..c. Inak dnes ma dost boli chrbtica a vystreluje mi to do hrudneho kosa a dufam, ze to neni srdce:-)))) vidite zase sa sledujem, musim s tym prestat:-)))
a tu je čo tak mŕtvo? všetci zdraví? super :)
caute baby a milos a misiak a alex :D nasla som taky clanok na sme, rozhovor so psychiatrickou, mohlo by vas to zaujimat.. www.sme.sk mna zaujal napr tento fakt:
V minulosti schizofrenici často ostávali bezdetní, lebo vo veku, keď sa bežne uzatvárajú manželstvá, už boli chorí. Možno aj preto sa celosvetovo ich výskyt v populácii drží dlhodobo na úrovni jedného percenta. Uvidíme, čo sa s týmto číslom stane v dnešnom svete, keď sú vďaka liekom schopní žiť plnohodnotný život.