Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

ahojte:) tak ako sa mame dnes? ja som ako tak ok akurat ze mi ide brucho roztrhnut od bolesti, stale cakam kedy pridu a furt nic... Tani ako to vyzera s (ex)priatelom?

ooo/táňa

V NZ som mala frajera, jeden čas som tam chodila :) Alex aké knihy si prečítal? Poraď dačo... A chodíš už aj sám niekde?

alexx_le

no,ja zas vo vrábloch nepoznám nikoho:) zato v nz mi zostalo dosť kamošov, ale ten najlepší je už pár rokov v GB. ale vdaka netu sme v kontakte stále. je to najsprávnejší človek akého poznám

alexx_le

Tani, priznám sa, že som sa pýtal len v jednom kníhkupectve, a potom som fičal domov lebo sa mi nechcelo trčať v meste, a čo ak mi príde zle,všakveru? a cez net je to pohodlnejšie:D inak, som z dediny kúsok od Vrábel. zhruba pred rokom sa sem naši odstahovali z Nových Zámkov za kludom vidieka:) lekárov mám v NZ a na nákupy chodím do Vrábel-je to bližšie. aromaterapiou sa zaoberám zhruba mesiac a nechal som si poradiť v jednej ezoterickej predajni.odtial mám aj také múdre prospekty, kde je napísané čo je na čo vhodné, takže tam som sa pozrel,čo by sa hodilo tebe. ja momentálne používam pomarančový esenciálny olej na inhaláciu, ale zoženiem si jazmin tiež, lebo ten je vraj vhodnejší pri úzkosti, resp. navodzuje pozitívnu naládu. inak, prečítal som zopár kníh odkedy som doma, a troška ma to posunulo. ale na túto knihu som obzvlašť zvedavý:)

misiak

tanicka ja by som rad isiel ale ked sa bojim ze je to z roboty to vsetko.ja som totiz velmi nadaval na robotu 3.roky.a mozno podvedomie to zastavilo.este mam v piatok vysetrenia tak potom sa uvidi.mozno v pondelok by som uz isiel

ooo/táňa

ALEX ty sa v týchto veciach dajako vyznáš, pozerám :) Dobre, skúsim to, dám na teba :)A ty si odkiaľ, že u vás majú také slabé kníhkupectvá? U nás tu knihu v pohode majú. No a už keď ideš čítať, tak aj David Sherman-Schreiber Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov, tiež dobrá

ooo/táňa

MISIAK no tak nuda nie je dobrý priateľ, to je jasné. To je zvláštne, ja mám dni celkom vyplnené, o nude nemôže byť ani reči. Robím veci, čo ma bavia a na ktoré popri práci a bežných naháňačkách nebol čas. Od novembra som chcela ísť do roboty, ale zase sa termín posúva na neurčito... ale tak pracujem aj z domu trochu. Zajtra idem na kontrolu, uvidíme čo pani doktorka - spokojná isto nebude :) Mišiak ale ty by si mal ísť do roboty... mne keby je dobre, tak nevááááham

misiak

Caute.
Tak mne uz je v podstate fajn.fyzicky uplne fit vsetky testy ako babatko.vysledky s eeg budu v piatok tak som zvedavy :) len ma nieco trapi.:) a neviem co.uz ani strach nemam ale ked som doma a nudim sa tak sa stale pozorujem ci som na tom dobre.pozorujem sa ci sa nahodou nebojim a pod :) potom ked sa mam dlho dobre tak zacnem rozmyslat ci ma to tu bavi :) co vy na to? ved ja som zdravy len nuda ma asi nici.nie?uz neviem co od dobroty robit :) asi by som si aj ja mal precitat nejaku knihi a necumiet len do pc.uz sa mi aj zrak kazi s toho :) ale ja som nikdy necital.iba raz 2.strany ked som bol maly :) uz musim ist do prace :)leebo mi prepne z nudy.ved kazdy clovek ked sa nudi tak rozmysla nad blbostami.len ja uz rozmyslam ci ma tu vlastne nieco bavi.musim si najst nejaky konicek a nie len cakat kazdy den na manzelku :) sex je moj konicek ale to asu nestaci :D pekny den vsetkym zelam.chcel som ist na bicykel a zatiahlo sa :( tak idem rozmyslat co ma bavi :D majte sa krasne :)