Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
INKA ešte som maily nepozerala, ale o chvíľu pôjdem na to :)a už popredu ďakujem
ahojte,tani ked sme pri tych knihach pozrela si si čo som ti poslalav maily?
je to tak isto velmi dobra kniha.sice nie je konkretn ena panicku poruchu a ani uzkost ale je všeobecne velmi dobra na pokoj a zdravi ev dusi i v tele.možno je to taky suhrn všetkych dobrych knih a rad.
No ALEX ale veď do obchodu a na kratšíe vzdialenosti to na začiatok stačí... dôležité je ísť niekam, kamkoľvek, ale sám (s mobilom pravdaže :) ja by som bez neho nevyšla, lebo čo keď...) K tým knihám ešte, dobré na túto tému má Praško, sa špecializuje na panickú poruchu a má v knihách veľmi konkrétne návody ako ju zvládnuť. Skús pozrieť.
ahojte, ani ja uz velmi nestiham citat :-) ja sa mam co sa depresie a uzkosti tyka dnes fajn, akurat som riadne nachcipana. uz nech je vikend aby som sa trosku dala dokopy.
mne nastastie nerobi problem ist do supermarketu a medzi davy ludi. uzkost ma moze prepadnut kedykolvek kdekolvek. akurat z neviem akej priciny neznasam cestovat autobusom, hlavne teda na dlhsie trasy je mi to velmi neprijemne. stale uvazujem ze keby mi bolo zle co bude, kvoli mne predsa nezastavi, nie je tam ani wcko a tak, no haluz + dost mi vadi aj benzinovy smrad, to ma hned napina na vracanie.
ahojko všetci,no som rada že sa vám poniektorým polepšilo,dlhšie som tu nebola a už ani nestiham čítať.Mne je celkom dobre,preto som tu už není toľko nalepená ale rada si prečítam aktuálne ako kto bojuje.Nestačím sa diviť,akých tu máme sčítaných chlapcov.Ja tak stiham čítať akurát dennú tlač.
okrem Piatich tibetanov, čo poznáš aj ty, som začal čítať od Josepha Murphyho-Moc podvedomia. nie je to zlé, ale prestalo ma to baviť, ked asi po 50ty krát bolo v texte, kolko sily sa v človeku skrýva a aké nebývalé možnosti máme,a stale ziadne konkretne vyuzitie,ani naznak ako tu silu čerpať a pod. zdalo sa mi,že je to skor zamerané na zvýšenie sebadovery prostrednictvom sugescie, a to na mna moc neplati, takže som to odložil asi po 30stranách. možno sa k tomu vrátim niekedy. potom od Dion Fortune mám rozčítané Psychická sebaobrana. sú tam viacmenej príbehy a skúsenosti autorky s psychickými útokmi a rady ako sa branit. ale je treba povedať,že prvýkrát tá knižka vyšla v roku 1930, ale niečo z toho sa dá použiť. a potom mám prečítané od Mayi Pilkingtonovej-Staré a nové sposoby liečenia. je to prehlad všemožných sposobov liečby fyz.a psych.chorob ake sa pouzivali a pouzivaju dodnes. tam som sa dozvedel viac o homeopatii, aromaterapii a pod a skusam postupne čo mi vyhovuje a pomaha. je to dost zaujimave. inak, otec sa týmito vecami dlhý čas zaoberal, a máme asi sto roznych ezoterickych knih:D takže odtial mam tieto knihy a vyberám si podla toho čo ma práve zaujme. len si už radsej necham poradiť,aby som zbytočne nerozčítaval knihy, ktoré mi moc toho nedajú. takze tak:)