Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
je to sranda ze kazdy mame taku svoju oblast "uzkosti" ktora nam sposobuje trapenie. ja napr nemam ziadny problem s autobusom, s cestovanim alebo s tym ci odpadnem alebo neodpadnem alebo ci mi pride zle alebo nie. viem ze nezomrem,tak toho sa nebojim. mne zase tie pocity neustale sposobuju trapenie, najnovsie sa stale pozorujem a rozmyslam ze co ked mam depresiu nahodou alebo ze co ked nahodou nic necitim a bla bla bla.. a mam strasne velke vnimanie hociakych vnemov, napr ked pocuvam hudbu, staci aby bola len trosku pochmurna a uz ma chyta strach a podobne. toto zase vy asi nemate v takej miere, resp. sa takych veci nebojite. no proste kazdy mame tu svoju oblast. a najlepsie na tom je ze ta nasa "uzkost" je vlastne cele jedna velka blbost, ze ano? :) lebo sa nam nic nestane ani nedeje, len proste stale citime, panikarime atd. musime si to natlct uz nejako do tych hlav :) jej a este jednu vec som chcela - neviem ci je to vas typ hudby ale ja milujem spojenie klavir + spev a hlas tohto spevaka - je to krasna pesnicka, ak mate chut pustite si www.youtube.com
KATKAXXX ďakujem, nie som ranné vtáča až také, len som bola po doktoroch. KATKA30 ver mi, viem, že to môže byť tým priateľom, skúsila som to na vlastnej koži... nevyriešené vzťahy ti môžu spôsobiť takéééé haluze, že až... dobre ti radím, začni aj ty riešiť s ním. Chlapi sa málokedy spamätajú skôr ako dôjde k rozchodu... skús to... ak nebude mať záujem o zmenu, o riešenie, tak nie je o čom... bude ti lepšie bez neho... MIŠIAK no vidím, že si už kľudný, super.
Katka ja autobusom chodim v pohode.nebol to nezvladnutelny atak.bolo to v pohode lan som stresoval a neviem preco.aj teraz idem busom.chodim autobusom stale a nikdy mi nic nieje.asi raz za cas sa nieco take stane.a mozno sa to uz nikdy nestane :) v pripade potreby mam zo sebou neurol :D stale som myslel na to ze uz po tom ziadny autobus nejde a ak budem musiet vystupit tak ako sa dotanem domov :)asi preto mi ostala hrca v hrdle :) pekny dnik
Dobre ranko vsetkym....tak ako Vam je dnes? Tani to pocasie sa zlepsuje, aspon u nas je teraz pekne, hra rozhlas, robia cestu tak je tu dost rusno:-))))) Mne je dnes tak celkom okej, jedine neviem sa nikdy zmierit s tym, ze ked ma prist moj priatel, tak sa mu zdviha zaludok a zase mam ten cudny pocit na zblaznenie, moze to by naozaj iba nim? Ja neviem, to je dost cudne. Alex gratulujem ti k super vyhre:-)))) waw 50 knih, to budes mat krasnu zbierku. Misiak, to v tom autobuse take stavy, to co sa ti stalo v tom autobude ja uz poznam 12 rokov, uz teraz si to ani nevsimam, da sa s tym zit, preto nechodim nikdy autobusom. Naposledy som hadam chodila ked som bola skolacka. Teraz ked mam ist, tak len od nasej zastavky do mesta, co je asi 5 minut cesty, mozno ani to nie. Ked mam ist za priatelom, to je tak hodina v autobuse, tak musi pre mna prist autom, pretoze si skutocne netrufam. Ale ty sa teraz nezlakni a neprestan chodit autobusom, to je blbost, nefixuj si veci, ktore nemusia byt pravdou. Ja som to spravila a vidis, bola to chyba, lebo chodit autobusom nie je zlozite, ale pre mna je, pretoze som to dovolila a teraz sa tazko na to naucim. Prajem Vam krasny den.......
ahojte:) fuha tani, ty si nejake ranne vtaca. mam radost ze to idete s priatelom riesit :) drzim palce a dufam ze sa vam to podari vyriesit :)
KATKA no s (ex)priateľom je to tak, že zajtra sa vraciam domov, lebo ma u našich už šlaktrafí. Ale stále máme pauzu, on v utorok odchádza na týždeň do Poľska a po návrate budeme riešiť ďalej. Každopádne sme sa dohodli, že chceme spolu zostať, len to chce čas a nájsť riešenia.
MIŠIAK ataky prídu práve vtedy, keď ich buď čakáš alebo nečakáš vôbec - aspoň moja skúsenosť je taká. Len sa musíš naučiť neplašiť a nepanikáriť z nich. Odíde a zabudni na neho. Ideš ďalej. Neopováž sa dnes naň myslieš! :)
ALEX to je super, fakt sa teším :) To iste nebola náhoda :) Noo možno by si mi jednu mohol dať na Vianoce :) Pekný deň všetkým, aj keď za oknami to vyzerá na horor... ja idem po doktoroch
Caute.ja som akurat prisiel z hokeja.cestou naspat mi v autobuse prislo zle.nechapen.ved uz par tyzdnov som bol f&zicky uplne v poriadku.zovrelo mi hrdlo tlak v hlave okolo nosa a pocit ze sa mi tazko dycha.akonahle sme vstupili do mojho mesta hned vsetko opadlo.co sa mohlo stat?moznoi neistota.bol to posledny autobus.teraz sa bojim ze rano budem v strese ze co sa vlastne stalo a preco mi bolo zle :(
Tani,neuveríš. chcel som si objednat knihu od L.Praška v jednom netovom knihkupectve ale bola vypredaná, tak som hladal dalej, az som ju v jednom nasiel a objednal. o chvilu na to mi volali ze som ich 10tisici zakaznik, a ze som vyhral kolekciu 50knih svetovej beletrie. potvrdili mi to aj mailom, takze tomu verim-kym sa neukaze opak:D Tani, dakujem ti, lebo keby si mi neporadila, neobjednal by som si to a nevyhral. ak mozem pre teba niečo urobiť na oplátku, bude mi potešením. dakujem ti ešte raz:)