Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ALEX ale veď ty mi nemáš čo oplácať :) To som myslela zo srandy, si fakt zlatý... ďakujem. Ja som ich niekoľko čítala. Ale toto sú tvoje knihy, tvoja výhra, všetky prečítaj :)
hihi milos ved ja viem, ja som to nemyslela v zlom :))
Ahojte všetci. prajem vám krásny den. vonku bolo az doteraz nádherne a teplo. teraz sa síce mračí,ale to nič. hlavne nech je v duši slnečno:) Tani, tiež neverím na náhody, to bol proste osud. ak by ťa tá knižka fakt potešila, tak si pokojne vyber,ktorú chceš a kludne aj viacero-ved ich je dosť. hlavne ak ti to možem aspon trocha oplatiť:) tu je link:
www.elegenda.sk
a ked si vyberieš, len klikni na moj nick, a pošli mi maila. pekny den:)
hihi ja som aj chcela napisat ze ci si Michal, ale som si povedala ze nebudem takto priamo :D no chuti zit je kopec, len keby tych blbych pocitov nebolo :D na psychologickych testoch mi vysla uzkost, takze to asi bude to, ale uznavam ze ta nuda to jednoznacne podporuje :)
No Katka, takže je to Mišo:)
nich = nick, preklep :)
haha misiak dakujem ti :D normalne si ma rozosmial :D inak smiem sa spytat ake je tvoje skutocne krstne meno? :) my sme si tu kedysi davnejsie dali taku mensiu predstavovaciu anketu a ja som napr zmenila nich chudatkoxxx na katkaxxx, tana bola predtym ooo, teraz je ooo/tana atd :D ma vtedy milos pokarhal ze co si pisem ze chudatko, ze nech sa nelutujem, ze nie som ziadne chudatko :D :P
tanicka ale ano. som kludny. rano som sa troska bal ale zistil som ze o nic nejde. teraz som v buse idem k mojej cvokarke :) ked som nastupoval do busu bol taky strach ze co ak mi bude tak ako vcera ale opadlo to :) musi to opadnut :) pouzivam rozum a poviem si ze ked mi bolo 1000x dobre a 1x zle tak aka je pravdepodobnost ze mi bude zas zle? jedna k tisicim :D som zvedavy co pekne mi povie pani doktorka :) alebo ja jej? :) platim si priplatok aby som nemusel cakat :) nerad cakam u doktorov ale to asi nikto :)