Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

tak ja som bola dnes u lekarky a o tyzden idem zas. vysadila mi vsetky predosle lieky a dala mi novy Velaxin. ma niekto skusenost s tymto AD? vraj je to super liek na depresie a na tu uzkost mam lexaurin. v letaciku som ale citala ze ho nemozu uzivat ludia pod 18r.(to som este doteraz nikde necitala) takze asi to bude dost tazky alebo navykovy liek, nie?

misiak

Ved to.ja som zdravy a nikdy som ziadne hlasy nepocul :D to ze mi je smutno a ze som nestastny ze som chory to je nieco ine.ved ked uz by lieky mali ovladat myslienky to uz by som nebol ja :) s myslienkami sa kazdy clovek musi vysporiadat sam.este mi ho nepredpisala ale povedala ze ak by som sa necitil lepsie tak ti mame tuto moznost.dnes beriem wellbutrin 15 den.povadala ze by mal zacat zaberat a dat tie zle myslienky do uzadia.ja nerad konzumujem lieky preto som sa dal ukecat len na spitomin a wellbutrin.najmenej skodlive a nenavykove.ale na take svinstvo sa ukecat nedam :) radsej hned vyzdraviem :D ved kazdy clovek mysli a ci uz ma zle alebo dobre myslienky to je jedno.hlavne ze zije a je sam sebou.ak mi nebude nahodou lepsie tak zmenim radsej AD ale hento svinstvo nechcem :) len mi nasadila dalsieho chrobaka do hlavy :( taky humus by chcela dat mlademu sympatickemu perspektivnemu 26 rocnemu chlapcovi? :) je normalna? zelam pekny podvecer.inak so jej hovoril ze rano aj vecer mi je lepsie a okolo obeda to je najhorsie a pridala mi spitomin aj na obed.tak teraz beriem 3x 10 gramov spitominu.ale nieje navykovy tak to sa este da

katkaxxx

ale co si Tani :D :D :D nejde o tom ze si to sem napisala :) ja som nad tym rozmyslala tak ci tak, to nie preto ze si to sem napisala :)

katkaxxx

inak normalne som sa zlakla lebo vcera sa mi stala taka vec ze som pocula hlas krstnej ako povedala "co?" a pritom krstna tam nebola.. co ja viem mozno niekto z ulice alebo co.. ale mam z toho blby pocit a potom sa zacnem bat ze co ked pocujem hlasy :)

ooo/táňa

MIŠIAK:
Rispen sa používa na liečbu tzv. psychóz. Sú to poruchy funkcií mozgu spojené s myslením, pocitmi a/alebo konaním, ako sú napr. zmätenosť, poruchy vnímania (ako je počutie hlasov neprítomných ľudí), neopodstatnená podozrievavosť, stránenie sa spoločnosti , nadmerná uzatvorenosť a silný záujem sústreďovať na seba všetku pozornosť následkom ktorých vznikajú poruchy psychickej rovnováhy, úzkosť a napätie. Rispen sa môže používať na liečbu akútnych (náhlych) i chronických (dlhodobých) porúch. Po zmiernení príznakov ochorenia sa Rispen ďalej užíva z preventívnych dôvodov, to znamená ako prevencia pred opätovným vypuknutím ochorenia. Rispen sa tiež používa pri ďalších ochoreniach, najmä na zvládnutie porúch správania sa, ako sú slovná a fyzická agresivita, chorobná podozrievavosť, vzrušenie a túlavosť, u ľudí, ktorí majú postihnuté duševné funkcie (napr. ľudia s demenciou).
Mne sa tiež vidí, že ti to je zbytočné, ale nie som doktor...

misiak

Caute vsetci. tak akurat idem od psychiatricky. trocha sme pokecali, povedala ze ten vcerajsi atak ze to je normalne. ze to sa moze raz za cas vratit ze preto sa tie lieky beru dlhsie. hovoril som jej o negativnych myslienkach ktore mam ze stale myslim ze nevyzdraviem a vraciam sa k tomu. povedala ze na to je jeden dobry liek RISPEN. pozna ho niekto?zevraj uvolni cloveka uplne a nebude mat negativne myslienky. tak som volal sestre lebo je farmaceuticka a povedala ze v ziadnom pripade si ho nemam davat. ze to je silny psychicky liek ktory sa dava schyzofrenikom. normalne som sa vystrasil. co si o tom myslite? mam zmenit psychiatra?

ooo/táňa

ALEX o radosť si sa podelil, ja sa teším s tebou aj bez knihy :)Ale nemyslím, že mám na tom až takú veľkú zásluhu ako mi pripisuješ :) Len som ti spomenula nejakého chlapíka a ostatné si spravil ty... lebo to tak malo byť :)

alexx_le

Dakujem Tani:) myslel som to skor ako "podeliť sa o radosť", ku ktorej si mi pomohla. mozem ti povedať že aj keby sa to niekomu zdalo tak,že vyhrať pár kníh nie je nič moc, mna to nabudilo,potešilo a trochu viac ma to "nalomilo" smerom k pozitivnemu mysleniu. a za to som ti vdačný:) myslím že tie knihy teda darujem babke,ona je vášnivá čitatelka a určite sa poteší takémuto kompletu:) a vieš čo to znamená?-že hned dvaja ludia budú vdaka tebe šťastní-pomysli si na to, keby ťa prepadali pochmúrne myšlienky.