Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci citam vas pravidelne,kazdy dnik, len nestiham pismenkovat,vidim, ze sa nam tu rozbehla super debatka,Tani, Kati, Zuzi, Misiak, Sunni, Inka...viem,ze niektorych som nespomenula,ospravedlnujem sa...citim,ze sa mame skoro dobre, ja mam prazdninky,tak som umyvala okna , a take prace trosku...drzim vsetkym nam palceky,zdravim vas, tak dobru...
Pozerám, že Mišiak tu rozbehol individuálnu poradňu :) SUNNIE to ti len tak naraz vysadila všetky lieky? A na každých AD je napísané, že pri mladých do 18r. treba byť veľmi opatrný v indikácii. ZUZKA takže riadny atak? A to si ho naozaj ešte nemala taký, že nepomohlo predýchavanie? Uf...
misiak, mas pravdu, uz sme vsetci pretechnizovani. je to vraj pomerne novy liek, preto som googlovala. a preto nezistila moc infosiek. ale nasla som aj pozitivny nazor, neboj. hadam mi toto AD sadne :)
SUNNIE ja som kedysi chvíľu brala velafax - tam je tá istá účinná látka - ale si pamätám, že mi nerobil dobre, tak mi ho vysadila. Ale keďže každý sme iný, tak tebe isto zaberie :)
sunnie prestan prosimta.si normalana?ved na forum sa vzdy pisu negativne veci tak nic nehladaj na tej liek.jednoducho si ho daj a ver ze zaberie.
toto je nas problem.velky prisun informacii nas zabije.niekedy ked nebol net by ti dali acylpirin a nemala by si moznost zistit o nom negativne veci tak by i pomohol aj na pp.tvoja viera by ta vyliecila.teraz cloveku nieco predpisu a hned to dava do googlu.
ale ja robim to iste tak si s toho nic nerob :)ale hlavne prestan hladat.na diskusii sa o nom nic pozitivne nedoszvies.clovek ktoremu zabral nebude chodit na diskusie.
Naozaj nemate nikto skusenost s tym velaxinom? Skusala som kukat aj na tomto aj inych forach, ale vela informacii som neziskala. Nevadi, otestujem, uvidim.
Misiak, Rispen aj mne predpisal prave tento tyzden moj doktor a to som si myslela, ze mi uz nieco vysadi, kedze mi je o dost lepsie. Davam si ho vecer, tak ai neviem ci to vobec zabera. Dostala som Lexaurin. xanax, Cipralex a aj Rispen na dalsie dva mesiace. Povedal, ze davky co mam, su uplne decke a ono to pomoze a neuskodi. Nie je to az take svinstvo. Ja sa vzdy u neho ubezpecujem, ci nezostanem zavisla, lebo som mlada a pekna a on sa smeje, ze ma z toho vytiahne skor ako sa vydam:-))))) Tak dam na neho.
Takze katka aku mam diagnozu?asi hypochondricku a vymyslenu uzkost :D od dobroty som si privolal uzkost :D neviem aku mi dali diagnozu.nieco tam bolo pisane o strachu a uzkosti :) som taky bojko.Inka krasna veta
budete prekvapeni,ked jedneho dna,jedneho tyzdna zabudnete ze ste mali tak eblbe myslienky alebo ze ste sa niečoho bali.
dakujem.naozaj krasne a povzbudive a najkrajsie je na tom to ze to hovoris z vlastnej skusenosti.
Zuzanka ci zaberu alebo nie to uz je jedno :)rozhodol som sa ze som zdravy a nebudem sa bat ani trapit.a ked pride atak tak aj odide.idem zit naplno a uz sa nebudem lutovat.vcera na hokeji boli ludia na voziku a tak sa tesili a mali chut zit.to hovori za vsetko.ja sa tu lutujem a mam vsetko aj chut zit.chceme mat babatko a velmi sa na neho tesim ak sa podari :)ak sa nahnevam tak vysadim aj cely wellbutrin a budem nosit pri sebe len neurol pre kazdy pripad :)
nastartovala ma doktorka s tymi psychotikami co mi odporucala.ved kazdy clovek mysli ci uz na dobre alebo na zle veci to je jedno.ale je to jeho myslenie.doktory by vsetko liecili len liekmi.myslia si ze lieky su vsetko.
dakujem vam ste zlaty.
Zuzanka obdivujem ta ja by som pustil do gati :) mala si si dat nieco na ukludnenie.aspon 4 neuroli alebo xanaxy :D idem zmenit robotu na nejaku co ma bavi.
tanicka zda sa ze ty si v nezavideniahodnej situacii ale urcite existuje riesenie aj na to tocenie hlavy.a to nehovorim z lutosti ale s presvedcenia ze viem ze to tak je.treba prist na koren veci.nespoliehaj sa na lieky ale na seba.si mlada silna baba ktora to zvladne.
vsetci ste dobry ludia ktory su velmi silny.
Alex ty skus ist naspat do podnajmu do BA.raz sa musis odhodlat.popripade si niekoho na zaciatok zober zo sebou.je to mozno troska krute ale ani rodicia tu nebudu vecne a kazdy sa musi naucit postarat sam o seba.su len 2.moznosti,bud to prekonat a zit normalne tak ako to zvladla a napisala inka alebo ..........
zivot mame len jeden a treba ho zit naplno.kazdy ma ine hodnoty,ale kazdy ma svoje ciele.a tuzba splnit si svoj ciel je silnejsia ako nejake choroby.ludia sa vyliecili z rakoviny lebo tomu verili a nas tu trapia nejake fiktivne ataky ktore este nikomu neublizili :)
pekny vecer vam vsetkym zelam.
ahojte,chcela by som sa s vami podelit o skusenost s čitanim knih.ked som ochorela pred par rokmi na uzkostnu a panicku poruchu velmi dlho mi zistovali co mi vlastne je.ja sama som ani netušila že by to mohlo mat niečo s mojou psychikou.az ovela neskor,ked som uz navštivila snad vsetkych odbornikov v našom malom meste ma napadlo niečo pozriet na nete.bola som taka prekvapena,ked som sa dostala na tuto stranku a zistila som kolko ludi ma take iste problemy,že som okamžite navštivila psychologa.ja som snad az tu pochopila co mi je.a potom som naštartovala obdobie vzdelavania sa a spoznavania sa s mojou chorobou cez knihy.asi prve knihy boli od Jana Prašku.potom samozrejme dalsie,ktore tu velmi casto spominate a nakoniec som s adostala ku kniham Hayovej,ktora už neopisuje uzksotne poruchy a vobec choroby ale ktora velmi citlivo ide na nas cez vesmir a lasku atd.a tak som s adostala ku knihe Svet bez hranic od Dr.Joe Vitale a Dr.Hew Len.to je zuzka aj kniha ,ktoru som doporučila Tani.pochopila som že takmer všetkeho,čo nepozname sa bojime,ak spoznate svoju chorobu prestanete s ajje bat a hlavne si ju prestanete tak denno denne všimat.začnete ju vlastne ignorovat.už viete ze aj ked vam pride blbo,predsa to len rozdychate nakoniec.treba si to len uvedomit a naozaj s a stym naučit žit a nebat sa toho.budete prekvapeni,ked jedneho dna,jedneho tyzdna zabudnete ze ste mali tak eblbe myslienky alebo ze ste sa niečoho bali.