Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

MIŠKO môj zlatý a nie je práve toto tvoj problém? Čo ak ťa táto choroba má naučiť robiť niečo sám? Prestať sa spoliehať na druhých? Hm? Poznám tie myšlienky veeeľmi dobré, dôležité je, že nesmú ovládnuť oni teba, ale ty ich. Keď to nevieš inak, tak si daj na začiatok ten neurol, ale nie veľa prosím ťa, koľkátku máš? MIŠKO a ešte si prečítaj svoj vlastný príspevok o 7:47 :) a ešte ja mám k tomu otázku - ten človek, ktorý sa tu prestal sťažovať... to akože ja? asi:)

misiak

kazdy mi hovori ze to musim zvladnut sam a asi sa toho bojim.bojim sa ze to nezvladnem a ze prehram a prestanem zit :(
ja som ako mele decko.nezvladam nic bez druhej pomoci.

misiak

ale ten strach je neurcity.nieje to strach zo zachvatu.je to taky strach taky skor smutok ako strach.neda sa to opisat.pocit ze co ak uz nebudem vladat dalej takto zit?co ak sa zblaznim.ja sa atakov nebojim lebo su uplne slabucke ak to su vlastne ataky.je to len taky blby pocit.to zvladam v pohode.ale myslienky ma nicia.take prazdno.neda sa to identifikovat :( neprirovnavam to ani k depke ani k uzkosti nieco medzi tym.ale uzkost bez depresie asi neexistuje.

:::(

misiak tie tvoje príspevky sú akési zmätočné.Žeby si nevedel čítať?Žeby si mal len občas hrču v hrdle a pritom opisuješ príznaky panickej poruchy?Stracj je súčasťou PP.

misiak

Milos to je od teba pekne ale ja neviem citat :( dalsia vec ja nemam PP nemavam zachvaty ani nic podobne akurat obcas hrcu v hrdle.len teraz ma zacali nicit myslienky typu to sa ani neda popisat.taka beznadej strach a vsetko neoddovodnene.strach ze uz nemam preco zit :( strasne pocity.a preco by mali prichadzat stale? ja sa s nimi musim vysporiadat to viem len sa mi nedari :(

misiak

dakujem tanicka. ako pekne si ma oslovila :) neviem co to je somnou. prestavam to zvladat. ako keby wellbutrin posobil naopak. premaha ma to a ked ma to premoze to uz je smrt. nechapem to. tolke trapenie v dusi je to neunosne. ani zachytne body nepomahaju. uz som rozmyslal nad neurolom. nemoze ma to takto ovladat. ved uz som mal vyhrate. som rad ze tebe je lepsie. pekny dnik

ooo/táňa

MIŠKO nezblázniš sa, to je isté. A toto JE tvoj život, len to nechceš prijať. Ja od rána upratujem a varím a a tak... A od večera mám nejaké behačky na vécko, neviem čo to je... Pekný deň všetkým (napriek počasiu)

misiak

dobre rano.
ako sa dnes mame?nejak utichla diskusia.na mna zac nieco dolahlo.cim viac sa snazim a bojujem tym viac prehravam.v noci som mal pocit ze sa idem zblaznit.nevedel som na nic mysliet.na nic pozitivne.strach a hroza v dusi.ja uz nechcem tieto stavy :( som zufaly.bojim sa ze sa zblaznim a ze mi prepne.ja chcem uz zit svoj zivot :(

milan30

Ahojte. Skuste sa pozriet na temu depresia. Rozoberaju sa tam ako priciny poruchy psychiky, ktore sposobuje ortut z amalganov v nervovej sustave a este aj zle travenie prenicneho lepku. Ortut je velky neurotoxin a sposobuje vela vaznych pschychickych poruch. A pri zlom traveni psenicneho lepku vznikaju nebezpecne metabolity gliadinu, ktore posobia ako jed na nervovu sustavu.
Su to veci pri ktorych si poviete ze je to riadny nezmysel. Ale treba brat ludsky organizmus celostne a nie len zakryvat symptomy, ktore sposobuju uplne ine veci.
Ako sem tam vas mrknem a s vami sucitim. Ale clovek si musi v prvom rade pomoct sam, lebo lekari vas beru ako kus a o pricine problemovnemaju ani ponatia. AD je ozaj len akasi barlicka ale treba badat dalej.