Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
misiak, o com bol ten film? ja si asi radsej tiez kuknem film ako by som mala citat knihu, nemam cas. a kym sa k tomu potom po dlhsej dobe vratim spät, uz ani neviem co bolo na zaciatku :D
to si si stiahol z webu?
este chcem dodat ze to asi naozaj funguje,lebo tych par dni ked mi bolo dobre tak mi bolo dobre preto lebo som si hovoril ze som zdravy a naozaj mi nic nebolo.ani jedna negativna myslienka.
ale v jedno rano som sa zobudil a povedal si ze ja som chory mam psychicku poruchu a vsetko sa spustilo zas.ked clovek mysli pozitivne tak je zdravy.vecer uz je klud a nemyslim na nic negativne len na pozitivne veci a preto mi je vecer dobre.
cize nozaj to funguje.pozitivne myslenie pritajuje pozitivnu energiu ale pozor na negativne myslienky.plati o nich to iste :)
Prave som dopozeral tajomstvo.zaujimavi film a daju sa z neho zobrat dobre veci.
bola tam povedana veta NEMYSLITE NA TO CO NECHCETE ALE NA TO CO CHCETE.
lebo svojim myslenim na negativne pritiahnes aj negativne veci.
tak vzdy treba mysliet na to co chceme.
netreba si hovorit ze nechcem byt chory ale treba si hovorit ze chcem byt zdravy.dost podrobne to tam vysvetlili.
myslim ze to nebolo prehnane lebo hovorili v podstate pravdu len inak povedanu.to tajomstvo je v podstate viera.ci uz niekto veri v boha alebo v nieco ina tak ta viera ho uzdravuje a drzi pri zivote.clovek musi verit a vtedy sa to aj stane.
Zuzanka treba na mna tvrdo ja viem :) nemoze to byt na skodu.:)
na vojne som nebol.to je skoda.ta by ma asi dala dokopy :)
AleTánička, nemáš pravdu, keby zabudol vôl, že telaťom bol, tak by na tieto stránky nechodil. Vieš, niektorí chodíme na toto fórum presne preto, čo píšeš, aby sme si pomáhali. Pravdepodobne nik z nás nie je obdarený nekonečnou trpezlivosťou, ani nie sme profesionálni psychológovia, konkrétne ja som mala pocit, že Mišiakovi pomôžu viac slová kritiky, ako večné chlácholenie a pritakávanie, ktoré nič nerieši.
Neočakávam, že bude na slovo poslúchať, ani som ho nezavrhla. Debilov v reálnom živote neriešim. Aj toto je však reálny život, nemyslím si, že sem píše niekto, kto si svoje problémy vymýšľa.
Mám rada túto tému, najviac, keď niekto napíše konkrétnu radu, dá zaujímavý link, alebo poradí dobrú knihu, čo mu pomohla.
Preto aj ja pridám jeden citát, ktorý je pre mňa dôležitý, pomáha mi zvládať starosti bežného života, vážim si tú myšlienku a verím jej. Snáď pomôže aj niekomu z vás.
" Našou hlavnou úlohou nie je vidieť to, čo sa matne rysuje v diaľke, ale pracovať na tom, čo leží priamo pred nami."
Miloš myslieť pozitívne ešte neznamená byť za každú cenu dobrý a slušný voči všetkým.Mal by si sa naučiť trocha asertivite,inak ťa budú ľudia zneužívať,budú si robiť s tebou čo chcú,hoc aj milými rečičkami.Sú aj ľudia manipulátori,ktorí dokážu zneužívať dobrotu.Dokážu si vymýšľať,príbehy,choroby,rôzne stavy a situácie,len aby mohli diskutovať aj keď o ničom.Je to zbytočne odobraná energia a zbytočne zabitý čas,ktorý sa dá využiť aj inak.
ale ved ja sa neviem hnevat.ja som byk a ty sa rychlo nahnevaju ale aj rychlo odpustaju.
lencok som rad ze si sa s toho dostala.ja sa bojim kazdej hospitalizacie a neviem si to ani predstavit.raz som lezal tyzden a to som robil take divadlo :)
a priznavam sa chybu.je pravda ze sa opakujem ale ked podla mna chyba taky kusok aby som bol uplne zdravy.a snazim sa.naozaj po vcerajsku sa snazim mysliet stale pozitivne ale nejde to stale.asi to chce len trening a o tom to je.ked sa clovek nauci ignorovat negativne myslienky tak vtedy bude zdravy.a aj ked pridu nenechat sa nimi ovladnut.
dobru chut k obedu
je to je pekne:)...milosko si hotovy basnik:)
inak misko naozaj sa nehnevaj...nieco dozadu som citala, vrat sa medzi nas...
joooj milosko, to som ja ani nevedela, aky bol tento tvoj rok...no ked sa to vezme aj ja mam za sebou najtazsi a aj kus z minuleho...ved vies ten pezinok v januari nebol len tak, ak si to premietnes spatne, tiez som na tom bola velmi zle, dokonca som si ,ze je to moj koniec...naposledy mi psychiatricka povedala, ze som urobila nie kilometrove ale milove kroky vpred a priznala sa mi ze vtedy si myslela ze to bude naozaj moc zle a ze mala o mna strach...teraz ked si to premietam spatne, bola som totalne v haji, na pokraji...PK ma asi zachranilo...odvykanie od xanaxu, spravny rezim, skveli ludia, psychoterapie...a dnes som tam kde som si myslela ze uz ani nebudem...a bez liekov da sa povedat...viem ze este nemam vyhrate ale viem aj to ze keby je to neunosne, su tu lieky...ludska psychika je velmi zranitelna ale zaroven aj neskutocne silna...
hlavne je ze si to opat zvladol a zasa si o nieco mudrejsi, silnejsi, mas viacej skusenosti,ktore mozes vyuzit vo svoj prospech...
Vsetkym nam tu velmi prajem, aby raz kazdemu zasvietilo slnko nad hlavou a aj keby sa nacas opat zamracilo, nech opat vide( oplati sa cakat)
som rada ze sa usmievas, tak ja som sa zacala hned usmievat, ked som citala tvoje prispevky, ma ukludnili:)...
inak ak sa mozem spytat, mozno si to tu pisal,ale neviem ci by som to nasla...ako sa mas ty celkovo? kedysi davno si skusal vysadit tie lieky a ako je to teraz, drziiiim palce:)