Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak neviem ci ti mozem pogratulovat tani ale snad ano,ked si si to sama vybrala tak zrejme si to tak aj chcela...mozno ta to podvedome trapilo uz dlhsie a mozno sa ti teraz aj odblokuje nieco vo vnutry....a uz sa chystas spat do prace?? no ja som mala ist dneska ale muz dneska ide kvoli domu takze cakam ako to dopadne lebo pokial bude uz vsetko ok tak sa stahujeme,takze najprv zariadim dom a potom pojdem do prace,obe by som zrejme nezvladla....este som bola na premeranie zraku a namerali mi az 6 doptrie,cilindricke videnie aj tupozrakost,poslali ma k odbornikovi,ja okuliare nenosim ale budem musiet daco robit s tym zrakom,neviem ci aj operaciu mi nenavrhnu...Na ten pobyt sa tesim aj do krkonos sa chystame aj na leto som rezervovala pobyt pri mori...
Ten pobyt ti fest závidím. Pre mňa je záhadou, že ako budem sama platiť tento byt a všetky ostatné výdavky... o nejakom pobyte môžem snívať akurát
MONIKA čau, no teda, že sa aj ukážeš... ale rozumiem tvojim dôvodom :) To je dobre, keď je človeku lepšie, mal by sa viac zaoberať inými vecami. A do práce chodíš? Ja s tou novou... no, mám veľmi dobrú ponuku, ale je to aktuálne až tak cca za pol roka, tak ešte vydržím v tej starej teda. S priateľom... včera sa to zlomilo definitívne a dnes ráno som sa zobudila ako voľný, nezadaný človek... vôbec si neviem predstaviť ako budem ďalej fungovať... ty koki
ahojte vsetci...nebola som nejaku dobu,nerobi mi dobre ked sa zaoberam chorobou,potom sa pozorujem a zhorsuje sa mi stav....inak som celkom ok,mam aj zle dni ale aj tie celkom fajn...tesim sa na december ideme na liecebny pobyt a denne ma caka 5 hodin procedur po dobu 5-tich dni zameranych na odstranenie uzkosti....ako sa vam dari??Tani uz si si nasla novu pracu a co priatel??
KATKA drahá, no trochu lepšie mi je, to poprieť nemôžem... Ale aj tebe, veľmi som rada, že ti lieky sadli a zabrali, mne cipralex tiež takto zabral. My sa musíme raz stretnúť :) Drž sa
Dobry vecer vsetkym....majte sa radi a vypocujte jeden druheho, ved az tu som po 12 rokoch zistila co mi je.... tie strasne noci a strachy co som v zivote mavala, az tieto diskusie ma zacali otvarat a dychat cerstvejsi vzduch. Clovek je zmateny a kazdy pocity, myslienky preziva inak a inak ich musi definovat. Dva roky zo svojho zivota som pomaly nevysla z domu, boli to stavy beznadeje a mala som kazdy den samovrazedne myslienky. Dostala som sa z toho a vidite, ze zase to prislo, vtedy to bolo bez liekov, teraz s liekmi. Musim si zaklopat, zacali lieky ucinkovat, dnes som mala sem-tam take blbe stavy, ale oproti tomu co bolo, uplna rozpravka. A hlavne mi pomohlo verit, verim v boha, Juda Tedeasa, dala som si priniest svatenu vodu Lourdov. Pri posteli mam Bibliu co mi v piatok priniesol a zacinam byt stastna po dlhej dobe. Nikoho na vieru neprehovaram, ked si uvedomim, ze nie som ani krstenu, ale to sa coskoro zmeni. Asi budem teraz pre niekoho trapna, ale som pocula, ze ludia maju objimat stromy, cerpat energiu, mat krystaly (tahat energiu z vesmiru) a maju sa zbavovat zlych duchov. Ten moze ovladnut mysel, treba sa modlit a zbavit sa zlych veci. No uz som sa rozpisala. TANICKA, ALE TEBE JE TUSIM LEPSIE, TESIM SA S TEBOU, SI SUPER ZENA.
Ahojte vsetci, no vidim, citam,ze sa to tu strhlo...alee suhlasim s nazormi na Misiaka,aj ked ono je to tazke povedat si, mysli pozitiivne, ked je clovek prave v nestastnom rozpolozeni, ved tym sme vsetci presli, aj stale prachadzeme,no nie?? Milos dakujeme za versiky, dievcata som rada, ze sa drzime, raz sice hore, inokedy dole, ale taky je zivot...chcem sa vas tu opytat,ze ci nemate niekto zvysene teplotky, ja mam okolo 37,3, max 37,4,a ked si ju idmeram neskor, tak niekedy ju uz nemam, inokedy ma drzi dlhsie...no nechapem to, ono, keby ze sa pri nej necitim slabo, tak to neriesim...vopred vdaka,majtee sa zatial, pokojnu noc a veselo do noveho tyzdna...paa
chcela by som to brat vsetko pohodovejsie a nestresova/trapit sa vecami ktore sa aj tak nedaju zmenit, ale sa mi to vobec nedari. ale mozno sa na to vyspim a bude lepsie. majte sa zatial, dobrú.
ako sa mi blizi zajtrajsi pracovny den, zacinam mat taky vnutorny stres. dnes som sa skoro rano zobudila, rozmyslala nad tym vsetkym (praca, zdravie atd) a uz sa mi nedalo zaspat. ani nemam chut ist zajtra do prace ked viem co vsetko ma tam caka. dovolenku si nemozem zobrat lebo by ma cela robota aj tak pockala a bolo by to nakoniec este horsie :(