Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nie ale musim vyskusat...rozmyslam aj nad nejakymi homeopatikami...alebo nieco na spanie nejaky cajik s medom...alebo skusim si dat calmabene lieky na spanie, aspon na tuto noc, nech sa vyspim a naberiem silu
Lenočka a skúšala si niečo na spanie? Nemyslím teraz lieky... ale nejaký čaj, alebo niečo prírodné
Ja už len na margo tej zúrivej debaty o Mišiakovi a tých podobných veciach. Ja proste viem, že niekedy má človek potrebu niekam napísať, že mu je zle a posťažovať sa... doma sú z toho preťažení a tu je to bezpečné napísať. A mne sa to tiež stalo, že ste ma tu raz kvalitne zrušili a fakt som nemala už chuť sem chodiť. Ani som tu pár dní nebola. Ale napokon som sa vrátila a dobre som spravila. Áno Miloš, mne si pomohol a viem, že sa snažíš pomáhať, keď máš pocit, že treba... najmä som ti vďačná ako si so mnou predýchal celý atak.
ano taaaani, len ma to zackocilo, otrasna noc, iba som sa prevracla, potila ako blazon, srdce mi islo vyskocit do vankusa...lahla som si o jedenastej vecer a este o pol piatej rano som bola hore, totalne oblbnuta, znicena...fuuuuuu...kurnik, normalne si tu nadavam...ale snazim sa to regulovat, ja to dokazem...musim...teda CHCEM
LENKA ako vravíš - sem, tam budeš musieť...
LENKA zlé dni prídu, aj zlé chvíle prídu, ale nemysli hneď na to, že to tak ostane. Zase odídu. Verím tomu. Ty si silná, odvážna baba. Držím ti palce.
da sa vobec vybojovat opatovne zdravie, bez liekov? ci sem tam budem musiet uz dozivotne bojovat s tymto "humusom"
nemozem sa toho pocit zbavit, normalne mam pocit, ze ma zachrania jedine lieky a ze zasa som pochybila, ich vysadenim...uvidime ako rano
dne to neni bohvieco, katasrofa...stazene dychanie atd,, lenmi nepovedzte ze sa to vracia...NEDOVOLIM!!! drzim sa zubami nechtami...