Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
bojovat, bojovat s astratot sily, alebo ist na lieky...a mat pokoj
zacinam mat strach, asi sa musim vratit k liekom...do certa, mozno to spustila jesen+chripka...
inak ked sa mi to stalo prvy krat, cize 8 rokov dozadu, dostala som silnu chripku a do tohho matura, vzdy ked sa mi nejako organizmus oslabi, zacne mi to ovplyvnovat aj psychiku...a aj ta nespavost mi to znacne ovplyvnila...
tani ja dieta planujem,neberiem antikoncepciu takze to nechavam na nahodu,muz by chcel tiez babo,dievcatko.....Sama by som sa dieta mat isto bala,ja uz nemam rodicov,nemal by mi kto pomoct,zabezpecit dieta a aj sa mu venovat to nie je take lahkeked si na to sama....
Hm, Monika a ty ani neplánuješ mať dieťa? Prečo by si sa bála? Však keď máš partnera, ktorý je schopný, tak ja by som sa vôbec nebála. A ani sama by som sa nebála, lebo mám super rodičov
neviem presne ako je to s adopciou ale isto sa caka aj rok,dva.....sama by som sa bala mat dieta,neviem ci by som to zvladla...u nas pekne nie je ale co cakam na severe v novembri....
Veď hej, máš pravdu... u nás si ale určite môže adoptovať aj jedna osoba, nemusí byť pár. Nejdem teraz robiť žiadne rozhodnutia. Ale vonku je krásne, takže si idem pre psa a vyrazíme na prechádzku... podľa točenia hlavy uvidíme, či bude dlhá či nie :)
neviem tani ci ti daju dieta ked si sama,myslim ze adoptovat si mozu len pary ale do pestunskej by to snad slo,je tam treba ale splnat strasne vela faktorov,ja osobne poznam az 3 take rodiny co tak mali deti v pestunskej.....ale ani nechci vediet ze co vyrastlo z tych deti....na vlastne dieta mas podla mna este cas,nepredbiehala by som situaciu,este nevies co ta caka tak za rok dva...
skúšam to tak brať... lenže ja som chcela dieťa... a teraz nemám ani partnera a dieťa v nedohľadne... neviem, či si nepodám žiadosť o adopciu? myslíte, že s touto našou diagnózou by nám dali dieťa? vždy som si hrozne chcela adoptovať
Tani zdravie je to najdolezitejsie nic nie je na tom sebecke.....poplakat si mozes,iste sa ti aj ulavi...zacnes novy zivot,tes sa nan.....otvoria sa to nove moznosti....mne ponukaju robit veducu u nas v praci ale neviem ci by som zvladla to tempo
Neviem Monika, fakt neviem, či si mám gratulovať alebo plakať... každopádne viem, že to ťažké ešte len príde... ani na to nechcem mysliem, idem teraz sebecky myslieť len na seba a svoje vyzdravenie a pokúsim sa neriešiť nič iné