Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no xanaxom u mna uz davno odzvonilo,ani ked je zle nenapadne ma si ho zobrat...horsieje to s tym spankom, napr. dnes som sa vyspala a hned mi je lepsie...vsetko zavisi od mojho spanku...
inak milosko ja som to vysadenie konzultovala s lekarkou, ale povedala ze akonahle pocitim, ze sa to zhorsuje, mam si dat lieky, vratit sa k Ixelu, on je dost slabunky...samozrejme cloveka trapi mnoho veci, s ktorymi sa stretne pocas zivot a a ani ja nie som vynimka, s niektorymi sa mi bojuje tazsie a to vzdy zhorsi psychiku...vsade okolo mna su "problemy", zvladam ich, ale niekedy to na mna dolahne...
pokila viem tak ty si lencok brala tie lieky hore dole,takto si si vypestovala zavislost jak moja kamoska na ibuprofene,bez neho si nevie predstavit den.....takze tu nejde len o zavislost na AD,clovek moze byt zavisli na comkolvek....Ad treba brat podla pokynov a potom je vsetko ok.Myslim ze ta jesen a zima prispievaju k zhorseniu stavu lebo klesa produkcia serotoninu a my ho mame aj tak malo.....Tani ako ti je dneska??
Alex gratulujem.som velmi rad ze ti je lepsie.aj ja sa uz postupne snazim zaradit do normalneho zivota.negativne myslienky sa snazim davat do uzadia.fyzicky som ok.
inak jeden uzdraveny clovek uzdravy alebo pomoze uzdravit cele forum.priniesol si velmi pozitivnu energiu a tym vidime ze sa to da velmi lahko.
vsetkym zelam skore uzdravenie.
ahojte vsetci....ano prave teraz v novebri sa to vzdy zhorsi, aj mne popvedal doktor. Ale zatial som fajn, niekedy vecer mam v krku hrcu, ale to uz mi je uplne jedno, hlavne, ze nemam tie sialenecke stavy. Drzim Vam palce na zvladnutie super rana, mam byt znova tak pekne ako teraz, tesim sa.
Ahojte všetci,dlhšie som tu nebol. mal som vela vecí, vybavovačiek a k tomu sviatky, takže tak. ale chcem sa vám pochváliť (a zároven zaklopať na drevo) že už 4.den mi nič nie je. tento týžden sa chystám k psychiatričke aby sme si povedali čo dalej, lebo mi dochádzajú lieky, či ich mám postupne vysádzať alebo ešte nejaký čas potiahnuť... začal som cvičiť na chrbticu, k tomu piatich tibeťanov, občas šliapanie na rotopede, ale hlavne som sa začal tešiť z maličkostí. a vravieť si že som zdravý, a že moj život je vlastne super a aj moje zdravie a nemám sa čoho báť. musím povedať že toto forum mi v tom velmi pomohlo a posunulo ma tým správnym smerom. treba len pozitívne myslieť a netrápiť sa negatívnymi myšlienkami. vždy sa teraz snažím najsť na všetkom niečo dobré, s každým dobre pokecať, a ked potrebujem pustím do sluchadiel hudbu a som v pohode. akokolvek, už štvrtý den som nemal žiadny atak, ani len náznak že by mi niečo bolo. je to ako zázrak a snažím sa o tom akokolvek nepochybovať, a nevrátiť sa do starých kolají-do života s pesimizmom a negatívnymi myšlienkami. úsmev a plač jednoznačne liečia. cítim že mám viac energie a viac sily prekonávať prekážky. nebojím sa už ísť niekam sám-ale ešte som cestovanie vlakom(čo mi robilo problémy) neskúšal. a postupne sa zaradujem spať do bežného života. nadvazujem "pretrhané" kontaky, snažím sa pomocť komu viem a to všetko s úsmevom. dnes som napr.bol v obchode, predavač ma trošku naštval a preniesol na mna jeho blbu naladu, ale po pár minútach čo som na neho v duchu nadával som si povedal:"načo je to dobré. ved každý možme mať blbý den.nebudem preto mrzutý a šíriť túto blbu náladu dalej." a znova som sa usmieval, pustil som si autorádio a bol som v pohode. snažím sa nesledovať svoje telo a zdravie natolko ako predtým. ak ma niekde pichne,alebo zabolí, poviem si ok,je to len z toho že sa dávam do poriadku. som v pohode. Prajem všetkým všetko dobré, vela energie, dobrej nálady a dovodov na úsmev. a ak ten dovod nemáte, nájdite alebo "vymyslite" si ho. naozaj to pomáha:) Táni, tá kniha Miluj svoj život mi ešte nedošla,ale medzitým asi dva dni čítam od Dr.Josepha Murphyho-Zákony myslenia a viery, a vyzerá to byť dobrá kniha. zatial možem len odporučiť. Majte sa tu krásne a držte sa. niekedy sa tu znova zastavím:)
Ahojte vsetci no Milosko dakujeme za dalsie versiky, a to,co si napisal...suhlasim s tym, aj ked niekedy je to tazsie...mne je dnes nijako, mam zvysenu teplotku,pred menstruaciou asi tyzden, no doslova nanic, som doma od 15.00h. a len tak sa motkam, ale verim, ze zajtra bude lepsie/no musi byt,nie? prepacte, ze sa tu stazujem, ale kde inde?? Tani,bude dobre, naskytnu sa ti nove moznosti, nove vztahy,aj detatko... uvidis...viem, o com hovorim...zdravim vas vsetkych...a este, vidim, ze ste nereagovali na moje zvysene teplotky, asi s tym nemate problem, budte radi...tak prijemny zbytok vecera vsetkym, a potom pokojnu dobru noc...mozno sa tuu este dnes zastavim...
misiak ako dlho beries tie lieky? lebo ucinkovat mozu zacat aj neskor, takze trpezlivost.
ja som zacala od vikendu brat tie nove AD, zatial tiez ziadna zmena, tak uvidime. aspon ze mi nie je po nich (zatial) zle. ale ked som citala tie mozne vedlajsie ucinky nebolo mi vsetko jedno, hadam sa mi väcsina vyhne...
lencok je to na tebe.viem ze sa lahko hovori ked niesom v vojej kozi ale skus bez liekov.viacmenej maju psychycky ucinok ze clovek veri ze pomozu a preto pomahaju.ja rozmyslam ze vsetko vysadim.beriem spiomin a wellburin a nepocitujem ziadny ucinok :) ked mi je dobre tak preto lebo to ja chcem.a odteraz chcem :) takze ja som za ten boj bez liekov lenocka.spominala si zavislost na xanaxe tak uz len preto sa oplati bojovat.