Úzkosť

monika9

na vdacnosti nemozes zakladat svoje stastie,sme vdacny kazdy den ze vobec sme....takto sa budes trapit stale,myslim ze to chce trocha hrdosti a odvahy......

lencok1

vies misiak lebo ja presne viem co mi to sputilo a odvtedy je problem, aj ked sa preliecim a som zdrava, ostalo to...
monika9 to mas pravdu, ale ja som mu naozaj vdacna...a teraz je to fajn, ale pravda je ze som si myslela ze budem mat iny zivot

monika9

lencok zivot budes mat taky si sama zvolis.....nemusis byt s terajsim len preto ze vtedy stal pri tebe,je to pekne ale vo vnutry nie si spokojna,nemozes mu uz viac dat...len klames seba aj jeho....Tani ja ti neviem,ludia odomna cakaju neskutocne vykony,hm,dakedy to tak aj bolo ale teraz sa uz nechcem podriadit tomumojmu perfekcionizmu....veduca velmiobratoveho skladu je zodpovedna uloha,plat je rozpravkovy a ked ho prepocitam na slovenske tak prezidentsky.....a co ty Tani,hovoris ze zatial stara robota??

lencok1

neviem, asi mi tieto myslienky sposobila podlomena psychika...
inak viete vy vobec co bolo spustacom vasej psychickej choroby...?aky moment

misiak

pokial mas len nejaku psychicku poruchu tak nechapem preco by si mala byt menejcenna.
menejcenny su ludia ktory niesu mobilny alebo nevedia rozmyslat a pod.ty mozes byt rada ze si normalna baba ktora moze mat vsetko co chce.

misiak

lencok nechapem o akej chorobe hovoris.si nesposobila?nevies chodit alebo rozmyslat?
preco sa robis menejcennou?
chces byt menejcenna?

lencok1

inak dnes mam taky zvalstny pocit...akoby som stala na nejakej krizovatke a nevedela ktorou cestou mam ist...mam istu dilemu ci zacat s tymi liekmi, nieco vo vnutri mi hovori, ze to zvladnem, ale zaroven mam strach,aby som to neskomplikovala a nedostala sa nizsie, niekedy je lepsia prevencia...
neviem