Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

adulik

Ahojte vsetci, Alex som rada, ze sa mas dobre, ...vidim,ze tu riesime troska vztahy...no ja som sa rozviedla aj kvoli tomu, ze ma manzel vobec nechapal, nechapal, nezvladal moje stavy...nasla som si potom jedneho chlapca, ktory s tym skusenost mal, vlastnu, tak sme si v tomto smere rozumeli...a teraz sa tiez bojim pustit do vztahu, noveho, s niekym, kto s tym nema skusenost, ale verim, ze sa to da, Lencok velmi dobre si uvaz, co a ako, aby si neskor nelutovala...mozno by stalo za to, dat tomu chlapcovi sancu, ked ta lubi,no neviem, co citis ty...dufam len, ze nezostavas vo vztahu zo zvyku,z pohodlia...aj iny by ta pochopil,podrzal, ak ta lubi...ono sa dobre radi, ja viem, ale je to na tebe..mne je dnes inac dost nanic, tie zvysene teploty...no, prekoname to,musime..tak zatial sa mi tu vsetci majte

lencok1

pretoze mne sa zda az moc dokonaly a on by to nevedel uniest keby sa mi to vratilo, jemu vsetko vychadza...moj priatel si uz zazil tiez vselico, takze je silnejsia osobnost...
tento by sa pri mne asi zlozil, alebo by ma nechal...

monika9

ja tiez rozmyslam o tej ponuke,ako je to tej istej firme len je to inde a ide o uplne inu funkciu,mam ale pol roka na zaskolenie.......

ooo/táňa

Lenčok ale ja celkom dobre nerozumiem, prečo si ty toho chlapa odpísala... tebe sa páči a on ťa ľúbi, tak ja neviem, no... ak máš pochybnosti vo vzťahu, to nie je dobre. Aj keď pochybnosti má človek vždy a vo všetkom občas, ale ak sú dlhodobejšieho charakteru, tak to už niečo signalizuje. MONIKA áno, zatiaľ stará práca, ale do leta by sa to malo zmeniť, uvidíme ako sa vyvinie situácia. V decembri by som chcela nastúpiť, uvidíme, možno už aj koncom tohto mesiaca

lencok1

myslim ze o nich vie, ale ide o to, ze jeho zivotne rozhodnutia mi vela krat zobrali istotu spod noh, je to typ cloveka, co stale nieco vymysla, zo dna na den je schopny zmenit svoj postoj, ist do rizik, aj financnych...schopny sa zbalit zo dna na den a odcestovat do zahranicia...mam pocit ze teraz sa zmenil...jeho akcnost,nestalost, mi vzdy zhorsili psychiku...potrebovala som partnera o ktoreho sa budem moct opriet, spolahnut sa,porozpravat sa...a nie stale riesit pracu, problemy jeho rodiny, hlavne jeho maminy

lencok1

ja som s partnerom spokojna momentalne, ale nieco mi stale chyba...ja viem, ze si to musim vyreisit sama:), ako inak...ano chyba mi odvaha momentalne

misiak

lencok to je len dobre ze vies co bol spustac.a ked sa preliecis a si zdrava tak vtedy uz nic neostane :)iba spomienky.
a spomienky sa bohuzial nedaju vymazat co je pre nas velmi dobre a krasne.
jasne ze nemozes zit zivot ako predtym lebo to bola nejaka udalost ale mozes zit zivot ovela krajsi ako predtym.a to je na tom to krasne.
partnera si musis vybrat sama.v tom ti neporadim :)