Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojky, ja som mala od rána upratovací záchvat, uf... ale už som trošku unavená z toho, tak si idem oddýchnuť, lebo za hoďku fičím zubárovi a potom na masáž. Majte sa, držte sa
ahojte.lencok to palenie zvyknem mat aj ja presne tak ako aj ty na tych istych miestach,to je tiez priznak uzkosti,niekedy mam pocit ze na mna ide infarkt ale to je ta uzkost,......
a co sa tyka vztahu, ked budem mat viacej sil, musim to vyriesit, lebo z toho prameni potom moja neistota,uzkost...
adulik, aj ja mam problem so zvysenou teplotou, zevraj je to zo psychiky a teplota sa stane nacas tvojim spolocnikom, aj ked si uz ako tak ok...cize moze byt...lenze nahodou som navstivila jednu doktorku, pozrela mi hrdlo a povedala ze mam chronicky zapal mandli a okamzite musia von, potom som este aj v rodnom meste navstivila Dr, ktora povedala, ze zatial nie, ze su ako tak a plnia svoju funkciu...kazala mi obehat vsetkych lekarov, gynekologa, ist na vysetrenie zaludka, k zubarovi a potom sa vratit k nej a podla toho sa rozhodne, dalej mi povedala, ze ak mam naozaj nejaky skryty zapal v tele, moze mi to spustat depresie a uzkost, zle posobi na srdce a z toho aj to busenie...je to fajn lekarka, prva ktora sa zaujima o cloveka ako o komplex, povedala ze neznasa lekarov, ktory vzdy hladaju len to svoje, ale neposkladaju mozaiku ako celok...
Adulik, s tým pálením a teplotou choď radšej k doktorovi, môže to byť zápal. Ja som mala takéto pálenie, keď som mala zápal priedušiek, ktorý už prechádzal do zápalu pľúc, ale som pri tom aj kašľala, ťažko sa mi dýchalo. Začalo to obyčajnou nádchou a aj telesné príznaky úzkosti a PP sa mi vtedy zhoršili.
Zuzka12345, moja reč, súhlasím s tebou, aj preto som sa nevyjadrila včera, keď debata o vzťahoch práve prebiehala. Vo vzťahoch radiť, je veľmi ťažké, hlavne keď sú tu mladí ľudia, plní ideálov. Ideálny vzťah, muž, žena, jednoducho neexistujú a každý vzťah je o prispôsobení sa, o tolerancii aj odpúšťaní. Určite, existuje hranica, za ktorú už nie som ochotná ísť, lenže práve túto hranicu máme každý niekde inde aj vzhľadom na vek a skúsenosti.
Ahojte vsetci, mam volnu hodinu, tak som sem nakukla...MILOSKO , s tou teplotou, ja ju uy registrujem roky, a co sa tyka vysetreni, nasli mi len streptokoka v hrdla, tak snad je to tym, ale ja som ich mala aj predtym...myslela som, ci to nema suvis aj s nasou chorobou...hm, asi nie, ked to nikto nemate...TANI, co sa tyka toho chlapca, skoncilo sa to, lebo sa rozhodol prestahovat mimo Presov, odkial sme obaja boli, a ja som nechcela...ono , neviem, ci to nie je len taka vyhovorka pre nas oboch, asi to nebola prava , ozajstna laska, ta by nasla riesenie...co uz, zivot je raz uz taky...inak citim sa dost biedne, nemate aj vy palenie na hrudi, alebo na chrbte, mne akoby tam zehlicku prikladali!!! strasne nieco, tak zatial...papapapa
ahojte všetci,no mám pocit že som na úplne inom fóre a je to tak dobre.Problémy ktoré máme možno súvisia aj so vzťahmi a tie treba riešiť.Lenčok a Tani manželstvo by malo byť na celý život,lenže nájsť toho pravého je veľmi ťažké.Nemyslím si že existuje taký muž ktorý by mal všetkých 5p.Vy najlepšie musíte vedieť čo by ste od muža svojho srdca čakali.Hlavne je celé manželstvo o tolerancii a pochopení.Láska z prvých rokov sa pomalý mení na trošku inú lásku a to manželstvo skĺzne to stereotypu.Nemusí to byť pravidlo ale je tam veľká pravdepodobnosť.Obe ste už s partnermi dosť dlho a možno ste začali na nich hľadať aj tie negatíva.Ja som s mojím mužom dlho nechodila,prišli deti a pri nich iné starosti.Sme spolu skoro 20rokov niekedy ma tiež vie nasrať ale žiadnu krízu sme našťastie nemali myslím že máme celkom fajn vzťah ale som si istá,že keby neboli prišli deti,tak by som tiež bola vymýšľala a hladala chyby,pretože sme dve rozdielne povahy.Držím vám prsty nech ste v živote šťastné
ADULIK to s tou tvojou teplotou, no ja ti neviem... hovorila si to už lekárovi? A s tým chlapcom si prečo neostala? MILOŠ dobre si to napísal, súhlasím. FACE ďakujem, snáď to bude lepšia cesta...