Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

katka si zlata.naozaj staci naucit sa zvladat tie stavy a sme zdravy.alebo si ich ani nepripustit :) je to tazke ale cim viac budu tym ich budeme jednoduchsie zvladat :) ved dnes mi manzelka pisala ze ci si uvedomujem ze to je vlastne z nicoho?ze ziadny problem neexistuje a ja sa trapim? vtedy sa mi ulavilo.
potrebujem nejake pozitivne nastartovanie.fyzicky som fit za co som vdacny.vsetky mozne vysetrenia mam za sebou a vsetko OK.to ma velmi povzbudilo.a preco sa potom dokazem trapit ked som zdravy? to keby som vedel.ako niekedy taketo problemi ludia riesili?pretrpeli to? alebo nemali cas na taketo blbosti mysliet?je to podla mna novodoba choroba ktoru prinieslo toto obdobie.
naozaj sa mi ulavi ked sem napisem.
milos snazim sa aj citat uz :)
aj som si vypocul komplet skolu pozitivneho myslenia.
skusal som tvoju radu a ked prisiel ten stav tak som 3.min myslel len na pekne veci ale namiesto ucinku som sa rozplakal.:) nechcem si davat neurol lebo sa bojim ze pri takomto stave ho budem brat cim dalej tym castejsie.
radsej zabojujem :)

katkaxxx

ale misiak - ake silny alebo nie silny? ved toto nie je o sile. je to o probleme ktory clovek ma a postupne sa ho musi naucit zvladat.. a my vsetci sme na tej najlepsej ceste. este katku a misku zaucime a jak nam bude veselo :D

misiak

Katka27 to som si myslel aj ja ze to prejde hned.na 3 den mi uz nic nebolo ale prisli dni ked sa to vracalo.par dni mi je ok a potom zas horsie.dnes som mal stav ze som chcel vyskocit z okna,ale byvam na prvom tak by mi to nepohlo velmi :) mavam stavy ked sa idem zblaznit a dnes som ho zazil.nechcem brat neurol aj ked ho mam stale pri sebe.zatial som to vzdy pretpel sam.
katka jedine riesenie je prekonat to.
prave mi to povedala manzelka.casom sa naucime zvladat tie stavy.ved ja nastastie nemam fyzicke problemy.
hrozne ma to zatazuje.zajtra idem doktorke a zrejme mi vymeni AD lebo wellbutrin mi vobec nezabera.dnes ich beriem 21.dni.
AD pomozu prekona tie stavy ale ked je clovek silny zrejme to dokaze aj sam.
lenze ja bohuzial asi silny niesom.

miska

ahoj vsedci
ja mam tiez uzkost...a je to strasne mam totiz epilepsiu a vzniklo to s toho zacala som sa strasne bat ze odpadnem a vsedci sa budu pozerat a z toho to vzniklo bojim sa ist do spolocnosti kde je vela ludi,hypermarkety mi zacali vadit...najradsej som s priatelom a to doma.zacala som brat persen a neviem ci pomaha ale tak isto nechcem brat antidepresiva poradte mi dakujem

katarína27

ahojte, ďakujem katka za pozvanie. dúfam, že vám neprekáža, že sa sem k vám pridám. áno, založila som tú tému a tam som popísala všetky moje príznaky, keď ja sa momentálne cítim tak strašne zle. to búšenie srdca, záchvaty plaču, hnusné myšlienky, stavy úzkosti. ja neviem ako ďalej. myslela som si, že po pár dňoch oddychu to prejde samo a ono to neprechádza. čo mám robiť?

katkaxxx

zavita k nam asi este jedna katarina - do tretice vsetko dobre ;) zalozila forum "stalo sa to aj vam" a tak som ju navigovala za nami, snad nas navstivi a my radi poradime, ze ano? :) :)

alexx_le

Ahojte všetci:) Tani, Adulik a vsetci ostatní, dakujem za podporu. Vidim, že ste začali dobrú tému a možno ste trafili klinec po hlavičke. partnerský vzťah je dosť doležitá vec, a ak sa človek vo vztahu trápi, dosť ho to oslabí a potom sa k tomu mozu pridružiť aj dalšie veci, ako aj napr.úzkosť. Milos, mám pocit že sme mali rovnaké priatelky:D celkovo si to velmi presne vystihol. Treba si vo vzťahu zložiť ružové okuliare a pozrieť sa na všetko objektívne. ale samozrejme v správnej miere-nehladať chyby tam kde nie sú. život je naozaj krátky na to, aby sme sa trápili a trávili ho s nesprávnymi ludmi. dnes už viem, že som to mohol skončiť skor a byť už o niečo dalej, ale nesmiem to lutovať,pretože ma to bude ubíjať. bolo to aj na niečo dobré. momentálne mám už druhý rok, tak citovo prázdne obdobie, a možem si za to aj sám, pretože som sa sústredil na prácu a city som nechával stranou. takže je načase to napraviť:) každopádne, treba sa obklopovať príjemnými a dobrými ludmi. Inak, 5dní mi bolo super, až tak super, že som včera večer zabudol užiť tabletku. došlo mi to až ked mi o 11tej v noci začalo byť zle, a nevedel som zaspať. potom som to napravil a zaspal som ako malé decko:) čiže je to určite aj o tých liekoch, ale dúfam, že nepotrvá dlho kým "zosilniem" natolko, že ich vobec nebudem potrebovať. trošku som ešte aj dnes "vyvedený" z miery a nervozny, aj som si sám na seba zanadával, že mám deravú hlavu, ale už je zasa dobre. zajtra idem k lekárke nech si povieme čo dalej.

katkaxxx

misko :)) kasli na to :) chod pekne do prace, venuj sa manzelke, zaloz si rodinu a netrap sa, lebo sa nemas preco. :)) ake jednoduche vsak? :))

misiak

caute.na mna zas prislo nejake tazke obdobie ale snazim sa nevsimat si ho.
tie myslienky sa nedaju zmenit tak lahko ako v secret.bojim sa hlavne toho ze to raz neznesiem a neviem coho som schopny...
ale drzia ma pri zivote veci pre ktore sa oplati zit!
naposledy som cital taku peknu vec ze
mudrc ste vtedy ked dokazete ovladat myslienky
a blazon ste vtedy ked myslienky ovladaju vas!
takze asi som blazon :)

katkaxxx

ahojte :) citala som vas priebezne ale nestihala vobec pisat lebo som bola cele dva dni v skole.. spominate teplotu.. no ja som v 15tich ked som mala take uzkostnejsie obdobie mala stale teplotu tak 37.1 alebo 37.2 a nevedelo sa ze z coho.. a teraz nedavno som si merala lebo som mala podozrenie na chripku a mala som tak 37.2 opat a chripka nebola, takze co ja viem mozno tu teplotu mam stale taku... ja neviem lebo si nemeriam.. ale hovorim ze vyslovene v tych 15ich som mala taku slabu teplotu stale..a mam taky pocit ze niekde som sa raz docitala ze pri uzkosti moze byt slaba teplota ale si uz nepamatam...