Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

ahojte, prisla som vas len na chvilu pozdravit, vidim ze pribudlo zopar novych prispievatelov...
ja sa mam relativne fajn. pomaly tyzden beriem tie nove AD a zatial nebadam ziadne vedlajsie ucinky, ale citim sa trosicku lepsie, kludnejsie. tak mi hadam predsa len pomozu aj ked je zatial skoro robit zavery, uvidime.

katkaxxx

no ja uz pomaly pojdem.. skocim do obchodu a potom domov... vecer sa este ozvem :) majte sa zatial.... btw opat si uvedomujem ze ma tato choroba vela veci naucila...o tom neskor :)

katkaxxx

hm... misiak s tou neurasteniu.. neurastenia nie je len taka nejaka choroba.. ja som to tiez mala napisane na papieriku pre psychologa a pritom mam generaliz. uzkost.. ja neviem preco to pisu.. asi sa tym mysli nejaka zvysena nervova drazdivost.. lebo ked si pozrem neurasteniu na nete tak to nie je len tak... takze tiez nechapem :)

misiak

katkaxxx podla mna to nebola derealizacia len zas take myslienky ktore napadaju aj mna :) dnes ma napadlo ze co ak to raz nevydrzim a budem sa chciet zabit.ale to zrejme v takychto situaciach napada kazdeho.ale uz by nemuselo a mohlo by to prejst :) precital som si zas ten clanok o tej uzkosti
rolny.blog.sme.sk
a dost ma to posilni stale.aj ten posledny komentar.je tam to slovko vydrz.
to je hlavne.ja som si dnes bol pre papiere lebo zajtra idem inej psychiatricke a moja diagnoza je F48.0 Neurasténia.
aj ked neviem odkial to doktorka zobrala ked nemam ani jeden s tychto priznakov,asi ma dobre nepocuvala :)
alebo musela napisat nejaku diagnozu :)
sranda.a ja som si myslel ze mam PP :D
a to len nejaka neurastenia :D doktory su vtipny.

katkaxxx

misiak no neviem mne psychiater hovoril ze napr panicka porucha nie je nejaka novodoba choroba, vraj to uz existuje velmi davno, starocia, ze to ludia proste mavali ale nikto tomu neprikladal nejaky specialny vyznam, ze s tym proste zili dalej a zili plnohodnotne zivoty a neovplyvnilo to ani dlzku ich zivota oproti ostatnym ludom. v dnesnej dobe to uz vieme liecit, takze je to o to lahsie. ja som inak vcera mala taky trosku neprijemny zazitok - bola som v skole na hodine a zrazu som dostala brutalnu derealizaciu - proste mi zrazu vsetko pripadalo take cudne a ze ako je to mozne ze mame tela a ze takto vyzerame proste uplna blbost a hned sa mi hlava roztocila, zacalo sa mi vsetko vzdialovat, bolo mi na odpadnutie a ja som sa zrazu citila akoby som nebola pritomna medzi ludmi ale bola len taky nejaky pozorovatel, no proste strasna blbost. ale pekne som si povedala, dievca zvladnes to, nic sa ti nestane, prejde to a NEMAS si co vycitat, takze to potom aj preslo, aj ked taka "otapena" som ostala. taketo nieco sa mi stava casto ale zvladam a cim dalej tym viac viem ako sa mam v tych situaciach spravat. teda aspon dufam :P drzim palce aj vam :)

katarína27

dobre, ďakujem, tak teraz ste mi dodali silu. musím to zvládnuť! skúsim sa to posnažiť vyriešiť aj bez liekov, uvidím ako sa to podarí. takže začnem sa menej sústrediť na momentálny stav. skúsim aj ja myslieť na úplne iné veci. ešte aby prestali tie stavy plaču. to už asi súvisí s nervami, aj tie sú asi zle na tom. pokúsim sa, síce sa už snažím odkedy to začalo, ale teraz sa posnažím ešte viac. ďakujem, že som sem mohla vstúpiť, ste tu všetci veľmi príjemní.