Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

adulik

Ahojte, Tani, praveze to palenie, aj teploty nie su novou zalezitostou,zacala som aspon chodit pravidelne na masaze..aja viem,ze neurol nie je na teplotku, ale ked je to oduzkosti, tak chyti nie??? vyznelo to inac pekne Tani, dakujem...
Vitam medzi nami nove baby, dalsiu Katku, Misku...
A Misiak,pekny clanok, naozaj...
Sunnie, som rada,ze ti je lepsie..
tak zatial pa.

ooo/táňa

ADULIK miláčik, ale neurol nie je na teplotu, len pekne choď k doktorovi, aj o tom pálení pre istotu povedz, pokiaľ je to niečo nové, čo si doteraz nemala

ooo/táňa

KATKA27 tak najprv ťa tu vítam :) a k tej rakovine, ja som ju mala tiež, nie tú istú, ale preto sa ma to tak osobne dotýka, že znova vstupuje do môjho života tak nečakane

misiak

tani tak to je neprijemne.a preto ma udivuje ze ja som sa uplne presetril od hlavy po paty a som zdravy ako ryba a namiestoho toho aby som sa tesil tak placem.je to postavene na hlavu ale je to tak.ved ja by som si mal vazit ze som zdravy a nie mysliet na smrt.

katarína27

ooo/táňa, tak to ťa úplne chápem! takáto vec by zasiahla asi každého z nás. možno v takýchto prípadoch si aspoň môžeme uvedomiť ako sa vlastne máme dobre, že sme zdraví (odhliadnuc od tých problémov, ktoré máme, ktoré sú v porovnaní s takouto chorobou zanedbateľné). vždy je šanca, tak treba dúfať, že sa z toho dostane. prajem, nech sa jej darí, nech to zvládne a nech sa nevzdáva!

adulik

Ahojte,dakujem za reakcie Lencok, Zuzanka...uvidim, ako to bude so mnou dalej...snad navstivim nejakeho lekara, alebo si supnem neurol...

ooo/táňa

KATUŠKA moja to bola derealizácia ako vyšitá :) poznám veľmi dobre, je to fest hnusné, keď to len tak príde a ty nechápeš, že prečo zas... joj

ooo/táňa

Čawky ľudkovia, ja som mala celkom fajn deň, kým som sa poobede nedozvedela, že moja šéfka bývalá, teraz už kolegyńa, má rakovinu a ide na chemošky...totálne to mnou otriaslo... ťažko to predýchavam... aj na masáži som bola, aj som stále nejaká o ničom...uf, no je ten život...

katarína27

ahojte! ešte raz vďaka, že ste tu boli, keď mi bolo najhoršie. teraz som sa išla prejsť, urobila som si voňavý kúpeľ, snažila sa úplne zrelaxovať. taká som rada, lebo skutočne sa cítim oveľa lepšie, po 5 dňoch sa usmievam! dúfam, že tento stav nie je len dočasný, že zajtra sa nezačne to, čo doteraz trvalo, že to už je za mnou a už sa budem cítiť len a len lepšie. fakt ešte raz veľká vďaka, ak môžem budem sem chodievať častejšie, lebo podľa mňa je veľmi dôležité v tých nepríjemných stavoch cítiť, že je niekto pri nás, že tieto problémy netrápia len mňa, že si navzájom môžeme poradiť, podporiť sa. preto aj ja vám prajem na dnešný večer len pekné chvíľky. skúste robiť veci, z ktorých máte radosť, urobte si príjemný kúpeľ, choďte na relaxačnú masáž, vybehnite len tak na čistý vzduch sa prevetrať, zacvičte si, zatancujte, hlavne sa snažte robiť veci, pri ktorých sa uvoľníte, lebo mne to skutočne pomohlo. ešte raz ďakujem a teším sa, že som stretla takých ľudí, ako ste vy!