Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

Katka ide ta stranka, len ked ju kliknes tak hore v browseri si vsimni ze za adresou mas je tam bodka, tak tu bodku vymaz a daj este raz enter a potom to pojde :) ja uz sa s vami nadnes lucim, dam uz pocitacu dobru noc, takze dobre sa vyspite:)

katarína27

ďakujem, Katka, Misiak a všetci ostatní. ste strašne zlatí, mám veľkú radosť, že som tu medzi vami:) no áno, Katka, máš pravdu, ja len pevne verím, že mi to ostane čo najdlhšie, ale je pravda, že sa to môže vrátiť. silne budem bojovať za to, aby sa to už viackrát nestalo. jedno je ale isté, bola to výstraha pre mňa, pre moje telo, aby som sa už konečne uvedomila. aby som už toľko nezahardovala so svojím zdravím, aby som ho nepreťažovala, aby som vedela povedať nie, aby som si toľko toho nebrala na plecia a pod. je zvláštne, že niečo také si uvedomíme, až keď sa to odrazí na našom zdraví a zrazu sme takí bezmocní. nečakáme, že zrovna nám sa to môže stať, potom sa pýtame prečo, čo som urobila zle? a potom zistíme, že zdravie je skutočne to najdôležitejšie čo máme, no častokrát na to prídeme až keď ho strácame. mali by sme si ho viac vážiť, aby sme sa tým vyhýbali rôznym nepíjemnostiam. ja som sa poučila, ale bojím sa, že časom na to zabudnem. nie, budem sa naozaj snažiť si uvedomovať všetko podstatné, hlavne viac dbať o svoje zdravie. aj vám ostatným, skutočne prajem veľa zdravia, aby nám čo najlepšie slúžilo, aby sme sa cítili dobre, lebo nič nie je krajšie, ako keď sme zdraví a cítime sa byť v pohode.

misiak

katka to ano :) inak aj ja chodim relaxovat do billy kazdu nedelu rano aj s manzelkou :) som rad ze ti je lepsie a aj ostatnym.fakt je to super.

misiak

katka pekne si to napisala,ale myslim si ze ketke sa to nemusi nikdy vratit.je to vzdy na cloveku.ked je presvedceny o niecom tak sa to stane.ved to je v hlavicke nasej.a ked si to da niekto dokopy hned tak sa to vratit nemusi.
mne priklad psychiatricka povedala ze uz si myslela ze budem bez liekov lebo taketo pripady mala a po mesiaci uz na vsetko zabudli.je to na povahe cloveka.ja som sa velmi zameral na seba a som aj hypochonder preto sa mi to vratilo ale niekto to moze vyhrat aj za jeden den :) a podla mna velmi vela ludi trapi tato porucha a ani nevyhladaju lekara lebo si to ani neuvedomia.ja si myslim ze keby som na 2.den isiel na pivo tak by som sa k tomu nevratil ale zas to by som nechcel lebo mozno v 50 by som skoncil uplne.tak mi to povedala psychiatricka :) takze zalezi od povahy.uz vickrat som spominal ze mam 2.kamaratov s PP a su uplne v pohode.ani naznak depky ani zachvatu.nechapem ako to mohli tak rychlo a lahko zvladnut.
takze je to vzdy na cloveku.

katkaxxx

no ahojte :)ja som si spravila taky vecer ze som sa tak pekne presla do billy, pomalicky som si pekne popozerala co maju, co maju v akcii, nieco kupila a pritom relaxovala :D zvlastna forma relaxu ale pre mna je to prijemna zalezitost :) tak som sa potom presla pomalicky domov, porozmyslala si nad vselicim a tak, tak to dobre padne cloveku niekedy byt sam, trosku sa prevetrat a ulozit si v hlave myslienky:) tani ta derealizacia to je u mna teraz taka novinka :D ako mala som to aj predtym ale teraz je to take castejsie a zase ostatne veci ustupili,ono sa to tak strieda..a je to dost nechutne.. najblbsie je na tom to ze mne sa to vzdy stane ked sa potrebujem sustredit-bud na prednaske alebo na hodine alebo tak.. no hruza. a katka - som uprimne rada ze ti je lepsie, ja som vedela preco som ta sem zavolala ;) prajem ti nech ti to vydrzi, len sa trosku bojim aby si si nahodou neurobila taku hm..ako to povedat... falosnu nadej alebo dojem ze zrazu je vsetko v poriadku.. ako urcite si na najlepsej ceste a ulavilo sa ti a ja verim ze to bude stale lepsie len netreba si mysliet ze uz sa na chvilu citim ok, tak vsetko je prec. treba na sebe pracovat dalej, venovat sa sam sebe a dopriat si oddych atd lebo tieto veci nie su len tak ze to mavnutim prutika odide..treba s tym proste pracovat a neocakavat hned z minuty na minutu zazraky lebo potom pride sklamanie - ze misiacik ;)) to pozname asi vsetci ze :)) tymto nechcem samozrejme nikoho odradit, len budme realisti a stale robme nieco preto aby sme sa citili dobre :)