Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

hihi vies co aj ano, neplanujem sice deti najblizsich 5 rokov, ved este len budem mat 20 a som na vyske :D ale jasne ze ma to uz sem tam laka ;) a z porodu mam dost strach tak ked som zbadala tu temu tak ma zaujala :) takze hovoris ze to nie je az take hrozne? :)

zuzana12345

katuška je to presne tak ako to tam opisuje,pôrodu sa fakt netreba báť ja som sa dokonca na to tešila,hoci som to tiež poznala len z rozprávania.Prečo si si našla práve túto diskusiu,začínajú sa u teba prejavovať materinské pudy?

ooo/táňa

no sranda to nie je, dobre viem, aký je to nepríjemný stav...hej, to sa aj mne stávalo, že niekto mlel a mlel a mňa to vôbec nezaujímalo a zrazu len prišla dereálka... možno to je práve to, že ťa to nezaujíma, tak to vytesníš... ja ti neviem, tá naša psychika to je nekonečná záhada

katkaxxx

Dobre ranko:) Tani u mna je to tazko povedat.. vacsinou je to v takych situaciach kedy sa potrebujem sustredit alebo kedy by bolo blbe kebyze mi je zle :D ale nechapem preco lebo ja sa vobec nestresujem nad tym ze co keby mi niekde pred ludmi doslo zle, to mi je uplne jedno. a takisto napr na tych hodinach ked sa mi to stane - ja z nich vobec nemam stres, proste na blbom kurze nemciny vo firme sa mi to stane a nechapem preco :D proste ked niekto tak dlhsie rozprava alebo tak tak sa mi to potom zacne tak vzdalovat a mam pocit ze prudko zaspim alebo stratim vedomie :) no taka sranda

ooo/táňa

Ránko, Katkaxxx tie dereálky sú podľa mojich výskumov výsledkom toho, že chceš niečo vytesniť... ja som ju napríklad mávala takmer stále pri priateľovi keď sme boli spolu doma... odkedy sme sa rozišli - hoci ešte stále bývame spolu - som ju pri ňom nemala... a všimla som si, že to je vždy v situácii, ktorá mi spôsobuje stres alebo v ktorej sa cítim neistá... Skús si to odsledovať, že kedy ju mávaš ty

xxxxx

misiak,
napísal si že Miloš je múdry jak rádio,
včera zase claudika napísala Navymu že je múdry jak rádio........:-)