Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
KATKA27 to mám aj ja s tým žalúdkom... mne vôbec nechutí jesť a odvčera mi je len na vracanie akonáhle niečo zjem. Ale to tiež súvisí s úzkosťou. ZUZKA áno, áno, vetríkovi vadilo, že ma živí štát, xi... KATKA30 teším sa veľmi, že je ti lepšie
katka27 ja mám zhruba 2mesiace pokoj.Sú lepšie aj horšie dni ale dá sa tiež som prišla na toto fórum keď som nevedela čo zo sebou a veľmi mi to tu pomohlo.Už chodím menej ale keď niekto začne zaujímavú tému tak sa sem tam pripojím a je to super mať takýchto priateľov na diaľku ktorí dokážu poradiť.
zdravím vás:) ako sa dnes cítite? u mňa je to v poriadku, cítim sa v rámci možností dobre:) len stále sa ešte akosi neviem odpútať od sledovania sa - stále myslím na srdce, či bije v poriadku, či je všetko ok, lebo občas mi akoby zvieralo pri srdci, ale dúfam, že to prejde. akurát teraz ma ešte mierne trápia aj problémy so žalúdkom, nechutí mi jesť a akonáhle niečo zjem mám chuť to vyvrátiť. dúfam, že aj týchto pocitov sa čo najskôr zbavím a bude všetko ok. zaujímavé ale je, že istý čas som nadávala na to aký život vediem, zdal sa mi príliš stereotypný a teraz si uvedomujem aký je krásny a ako je mi zrazu smutno, keď ho prežívam v takomto stave a všetko je úplne inak ako bývalo.
ahojte vsetci.....par dni som tu nebola. Mam roboty vyse hlavy. Stale som v robote, ale zistila som, ze ma to dost bavi, tak sa nejako ani nechcem stazovat. Lieky zaberaju, citim sa o 50% lepsie, to musim uznat. Dufam,ze aj Vam je lepsie, vsetkym to prajem.
kašli na vetríka,tiež som to čítala tomu tuším vadila Tánička ale nie som si istá.Vieš si predstaviť že by sme tu stále rozoberali len naše točenie hláv.Preberieme všetko aktuálne naposledy vzťahy čo tiež súvisí s našou chorobou tak nech sa všetci vetríci strčia do r...
Katka to sú krásne plány, aj ja som chcela 4 deti a do 30-tky aspoň dve... teraz mám 28, som na AD, takže dieťa nehrozí a počet sa zúžil na jedno, max. dve... človek mieni...
tiez si myslim ze tak 25-27 je idealny vek, hovori sa ze najlepsie je to stihnut pred 30kou a ja by som do 30ky chcela stihnut dve, takze dajme tomu prve v 25-26 a druhe tak v 28 alebo tak. inak minule som sa smiala ze najlepsie je mat dvojicky, lebo si odkrutis matersku len jednu :D :D aj ked verim tomu ze to musi byt strasne narocne. no radsej uz som ticho, lebo mi tu zase dojde nejaky vetrik vynadat ze sa nedrzim temy :))
katuška,všetku tu "bolesť" ti vynahradí pohľad na to babätko.Horšie je to potom keď sa tvoje babo rozhodne že nebude spávať cez deň ani v noci čo bol prípad môjho syna.Rok som nevedela čo je to spánok a keď konečne prespal celú noc tak som znovu nespala lebo som sa bála či mu niečo nieje.Tiež si myslím že máš ešte čas moje kamarátky mali deti v 19-20 rokoch čo bola vtedy móda neľutujú to ale v tej dobe mi trochu závideli ja som mala 25 pri prvom a 27 pri druhom a je to ideálny vek
haha :D :D :D ale nerieeeeeeeeesi, len tak rozmysla :) lebo sa na to tesi :) ale ved hovorim ze az tak o 5 rokov ;)
Čo zase tá naša Katka rieši...?