Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

caute.akurat som prisiel.dnes som bol u novej psychyatricky.prijemna :).s liecbou je spokojna a pridala mi neurol :) ze ho mam brat a nebojovat s veternymi mlynmi :) zevraj za tyzden sa vysadi a potom prebere ulohu wellbutrin.je to skusena doktorka ktora uz zazila takych pripadov ako som ja tisice.ked som sa jej pytal ci vyzdraviem a nebudem musiet brat lieky stale tak sa zasmiala a povedala ze ine diagnozy sa liecia cely zivot a nie tato :) zevraj do tyzdna som fit s tym neurolom a potom sa ten welbutrin bude brat cca 6.mesiacov popripade rok.preventivne.zevraj welbutrin ma zo zaciatku opacny efekt a zvysuje depresie preto sa k nemu dava neurol :) to som nevedel :) a hovoril som jej ze chodim na diskusie a zevraj to nerobi dobre :)bol som tam po znamosti a je velmi skusena tak som velmi rad ze mi to normalne vysvetlila :)
katka ty beries nejake lieky?alebo sa snazis sama?lebo dalsiu vec co mi povedala doktorka je ze ked mas anginu a teploty tiez nebudes trpiet kym to prejde ale das si liek.
a mimentalne sme v situacii kde mame obrovske moznosti liekov.
samozrejme su aj povahy co chcu vyhrat same a aj to vyhraju ale velmi pri tom trpia.tak preco si nepomoct.pozrite na katku30,alexa a dasich ktorym lieky zacali zaberat.a ked raz zaberu tak je urcite vacsia pravdepodobnost ze sa stav nevrati.naozaj som spokojny po dnesnom dni lebo som vedel ze ma berie inak a venuje sa mi viac a niesom jej lahostajny.cloveku to pomoze.
zelam vam vsetkym pekny vecer a skore uzdravenie.
(uz prvu vec som neposluchol a isiel som na diskusiu :)

alexx_le

som rád že som tu bol v správnom čase, a mohol ti pomocť. aj mne to pomohlo pripomenúť si čo som sa zatial naučil:)

alexx_le

ps: a nevrav si,že to nevládzeš. nezatažuj svoj mozog dalšími negatívnymi myšlienkami. určite to zvládneš, vela ludí to zvládlo, a zvláda. ak to na teba príde, nájdi si polohu ktorá je pre teba príjemná(ak to potrebuješ a vieš sedieť alebo ležať), skús prehlbiť svoje dýchanie a neutekaj pred tým.je to v tvojej hlave. pred tým neutečieš,musíš si to vyriešiť sama so sebou.ak rada čítaš, viem ti odporučiť knihu od Josepha Murphyho-Zákony myslenia a viery,ktorá mi dosť pomohla, alebo velakrát tu spomínanú knihu Luis Hayovej-Miluj svoj život. všetko je zo začiatku ťažké. neboj sa. zvládneš to. viem to

katarína27

alexx_le, ďakujem veľmi, veľmi pekne! napísal si to krásne a presne si opísal to ako sa cítim. hlavne tá veta: "viem, ale ked sa zlaknes, urobí sa ti ešte horšie a potom sa to dokola nabaluje" - presne tak, viac v strese som ešte z toho stavu, ktorý mám, hlavne z toho srdca. ale ak sa mi nemôže nič stať, cítim sa pokojnejšie. ešte raz veľká vďaka!

alexx_le

katka27, poznám podobné stavy. zažíval som ich hlavne vtedy,ked som ešte nevedel o čo presne ide a ako sa mám k tomuto problému stavať. ak trpíš úzkosťou, o svoje srdce a celkové zdravie sa báť nemusíš. možno si dlhšie v sebe dusila negatívne pocity alebo celkovo zadržiavala emocie. a teraz to proste vychádza von. duša sa potrebuje týchto emocií zbaviť,očistiť sa, a ak ti to ide prirodzene plačom, tak je to ok. nebojuj proti tomu silou,nechaj to plynuť. ak tvoje telo,resp.mozog sám našiel sposob ako sa "očistiť",nechaj ho pracovať. hovorím zo svojej skúsenosti, ale možno som sa netrafil konkrétne do tvojho problému. zo začiatku som tiež velmi panikáril, a robil som tým zle len sám sebe. srdce ti reaguje len prirodzene na strach,ktorý prežívaš tým,že nevieš čo sa s tebou deje,resp.si to ešte nezažila a je to pre teba nové. telo prirodzene zareaguje strachom z neznámeho a prejaví sa to aj búšením a rýchlym tepom srdca. viem ti poradiť len tolko, aby si sa naučila nezlaknuť sa ak to príde. len si vrav,že ked to prejde, bude to zas v pohode, skús si sama čo na teba platí. je to velmi nepríjemné, viem, ale ked sa zlaknes, urobí sa ti ešte horšie a potom sa to dokola nabaluje. určite bude lepšie. neboj sa, nie si v tom sama. je tu vela ludi ochotnych ti pomoct ako najlepšie vedia:) držím ti palce

katarína27

ahojte. tak a je to tu zasa. ten včerajší večer bol taký krásny. tak naivne som si myslela, že opäť začne všetko tak ako bývalo. omyl! dnes sa mi všetko vrátilo. zasa tie stavy. ľudia, prosím, pomôžte mi, ja to nezvládam. prečo stále revem? prečo mi na um prichádzajú tie najsmutnejšie, najdojímavejšie myšlienky, ktoré nech sa akokoľvek snažím nechcú ísť preč? prečoo? to je také silné, že sa to nedá ovládať. a prečo ma tak strašne tlačí celá časť srdca? prečo mám občas stav, že sa neviem nadýchnuť, že to tak bolí? a prečo mi ešte ani jesť nechutí a z toho všetkého vyzerám strašne zle? mám chuť to vzdať, ja nie som dosť silná, ja jednoducho nedokážem toto zmeniť. a pritom tak veľmi chcem! chcem ako najviac viem a aj tak sa mi to nedarí. strašne sa bojím o moje srdce. to ma desí najviac. ja ho tak premáham a zaťažujem tieto dni, že o chvíľku nebude schopné pracovať. aspoň keby tie návaly tých hnusných myšlienok prešli. hneď by som sa cítila lepšie. opäť je všetko zlé, ja už naozaj nevládzem.

alexx_le

ahojte, vidím že nie som sám, komu je od včerajšieho večera nejak "divne". presne mám pocit, akoby mi začínala chrípka.teplotu som si nemeral ale zalievalo ma teplo a dnes som od rána malátny a len by som spal. asi to bude mať súvis s počasím. inak, ked som bol v lekárni, jedna pani s astmou sa tam stažovala, že si nepamatá kedy sa jej naposledy tak zle dýchalo ako dnes. tak neviem... bol som u svojej lekárky, po tom ako som jej opísal, čo sa so mnou posledné dni dialo, a že to išlo 5 dní akoby som bol uplne zdravý, a už dva dni sa cítim zase horšie, len kývala hlavou a velmi dlho rozmýšlala čo dalej. takže užívam Helex 0,5 v nezmenených dávkach a k tomu AD Citalec 20. tak som zvedavý. dúfal som, že sa týmto kombináciám vyhnem, ale po tolkých rokoch praxe musí vedieť čo robí. tak asi tolko. napísal by som aj niečo pozitívnejšie, ale som rozospatý a hrozne unavený. držte sa všetci a majte sa krásne:) ps:konečne som si kúpil tú knižku od Hayovej, pretože tú čo som si objednal cez net vraj nevedia zohnať

lencok1

ahojte ja mam dnes taky dovny den, nejako mi bolo zle, odmerala som si tlakomerom tep a mala som 125(asi dost), ja mavama stale od tych 90 do 100), tlak mierne zvyseny, tak som si dala magnezium...

monika9

caute,dneska mam zvysenu teplotu na 37,citim cely den ako ma zalieva horuco a potim sa ale to nie je taka horucka ako pri chripke,toto pocitujem inak tak vnutorne.....Fuj neznasam tieto stavy....