Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzanka65

Ja si tiež myslím, že diskusia pomáha. Veď sme svojprávni luďia a môžme sa na celú diskusia vykašľať, ak nám robí zle.

lencok1

monika9 magnezium ti bud predpise lekar alebo sa pouziva v "skratovych chvilach" ked mas vysoky tlak, tep...mne vtedy naozaj zabera, ak sa citis zle, mozno to s tym magneziom prehanas a chyba je niekde inde

lencok1

pekne ranko,aj mne dve doktorky psychiatricky povedali, ze takato diskusia nie je moc prospesna, hlavne ked trva dlho a clovek ju navstevuje kazdy den...ja som jej nato povedala ze mne pred rokom a pol zachranila zivot...myslim ze kazdy clovek pride na to sam, co mu prospesne je a co nie...

misiak

zuzka asi preto ze vie ze som hypochonder a zosobnim si kazdu diagnozu :) mozno inym diskusiu odporuca :) lebo k ucinku lieku si musi pomoct clovek sam a na diskusii su aj prispevky tipu mne ten liek nepomohol a to hned cloveku zhorsi psychiku. takto mi to povedala :) ale ja to tak nepocitujem tak som sem zavital :)

zuzanka65

Ahojte. Mišiak, to som sklamaná, že tvoja pschiatrička ti diskusiu neodporúča. Zaujímalo by ma prečo. Veď dobre, ja nechcem protirečiť, možno by si sa mal na to opýtať a potom nám oznámiť, čo povedala. Ja by som jej to vysvetlila asi tak, že je to diskusia ľudí s rovnakuu diagnózou, že si tu pomáhame a hovoríme o svojich skúsenostiach, niečo ako skupinová terapia. Tiež by som spomenula aj to, že sa tu navzájom podporujeme a keď niekto veľmi lamentuje a narieka, tak ho parádne zrušíme a snažíme sa ho naladiť na pozitívne myslenie. Ak budeš taký dobrý, opýtaj sa na to, veľmi by ma to zaujímalo.
Mám dojem, že na fórum Zdravie.sk chodia aj lekári, zdá sa mi, že Leleka, čo občas niečo napíše na tému depresia, je lekárka, Ak toto niekto z lekárov číta, bola by som rada, keby povedal svoj názor, konkrétne, či je diskusia na nete v rámci napríklad tejto diagnózy prospešná.
Ja si myslím, že je , aj keď nie som lekár. Dalo by sa tomu vytknúť hádam len to, že niekedy to preženieme a trávime tu priveľa času, ktorý by sme pre zlepšnie svojho stavu mali tráviť niekde inde, napr. vo fitku, alebo niekde vonku pri inej pohybovej aktivite.

monika9

chcem sa opytat ze ake negativne ucinky ma magnezium ked sa predavkujete????uz rozmyslam ci to nemam z toho magnezia lebo vsade kde sa pozriem mam okolo seba magnezium

alexx_le

Ahoj Táni, za to dakujem vám všetkým čo ste mi pomohli svojimi príbehmi a radami a posunuli ma tak vpred. Aj čítanie tých "správnych" kníh mi pomáha zmeniť moj negativizmus. Mam rozčítanú knihu od Murphyho a dnes som začal čítať tú od Hayovej,čo si mi odporučala-doslova ju hltám. títo autori majú dosť podobný prístup,ktorý ma oslovil. a zajtra budem mat knihu od Praška-ako zvladat uzkost, takže aj na tú sa vrhnem, ale pekne po poriadku:D pekný večer všetkým

alexx_le

Cau Misiak, som rád, že si našiel čo si hladal. správny vzťah medzi lekárom a pacientom a prístup lekára je velmi doležitý hlavne čo sa týka dovery. napr.odkedy som zmenil psychologičku, je mi lepšie,pretože má osobnejší prístup a dokáže preniesť svoju dobru náladu aj na mna:) a tejto diskusii sa uplne nevyhýbaj-musíme si predsa pomáhať:) držim palce,nech sa ti darí

ooo/táňa

ALEX no ja zíram... ty si teda riadne zmenil rozmýšľanie odkedy si sem prišiel, paráda. Držím palce... a ozývaj sa, pa