Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

ja chcem vediet co sposobuje predavkovanie magneziom?? niektore vitamony sposobuju aj slepotu a tak ked sa predavkujete.Magnezium mam v tabletkach ktore beriem,pijem magneziu a este aj beriem tabletky-vitaminy horcik,neviem ale nejako mi v poslednej dobe je zle a uz mi bolo dobre

lencok1

misiak ja som vonku bola, na vzduchu, len by som nezvladla ist medzi tolko ludi, kolko byva v tom obchodnom dome, potrebovala som kyslik...on ma ma velmi rad ale nikdy nepochopi stavy, ktorymi prechadzame my...
spoznala som jedneho pana 36r., ked som bola na lieceni, kus chlapa:)...ma sestru, ktora trpi uzkostami a nikdy ju nevedel pochopit, myslel si, ze sa stale vyhovara a je leniva, potom chudak spadol do toho on sam, lebo mal na krku vela prace, no a povedal, lenka, prisaham ti, ze som si nikdy nemyslel, ze taketo nieco vobev existuje, sestru som niekedy pokladal za blazna a lenivca a teraz?...bol ticho, cely sa roztriasol a dobre ze sa nerozplakal...no vidiet takeho statneho dobre stavaneho chlapa v takomto rozpolozeni, je fakt sila...moze to kmasnut kazdeho...ale hlavne je, ze to je liecitelne...

katkaxxx

ah ludia, ja som sa rano pohadla s priatelom a uz mi je hned zle... proste taky pocit akoby som sa sla zblaznit alebo akoby mi malo preskocit, mam strach zo vselijakych nerealnych predstav a je mi do placu.. no fasa rano fakt.. chapem preco to je a prezila som si toho uz s rodinou a podobne dost ale aj tak ma to stve ze to citim.. no nic, proste pokial sa nedostanem do normalnejsieho a kludnejsieho prostredia tak ani nemozem ocakavat zazraky..

misiak

lencok jasne ze to nevie pochopit ten kto to nezazil ale ak ti nebolo zle fyzicky v tej chvili tak mozno by ti to nakupovanie zle neurobilo. mne byva zle obcas psychicky ze mi je smutno a ovladnu ma zle myslienky ze som chory a ze to tu nema zmysel ze som menejcenny a pod. neviem ci je to serotoninom ale ked idem von medzi ludi tak sa mi ulavi a je mi lepsie. vtedy sa serotonin doplni?:) myslim ze ked si clovek dokaze povedat sam tak to ide. preto ak to fyzicky zvladas chod von alebo vykonavaj nejaku cinnost. lebo vtedy ta bytie doma a lutovanie najviac ubije a premoze. tiez som doteraz skusal odohnat tie myslienky bez liekov ale vcera mi doktorka vysvetlila ze nema zmysel trpiet a z liekmi sa da clovek skor dokopy ako bez nich :) tak som sa nechal ukecat. ma toho vela za sebou a urcite mi nechce zle. tym nikoho nenahovaram. je na kazdom cloveku ako sa rozhodne. ja mam podla doktorov slabucku diagnozu ale ajtak je lepsie aby presla z liekmi ako bez nich. v utorok uz idem do prace a uz sa aj tesim ale na druhej strane ked sa zamyslim tak sa mi moc nechce :)

ooo/táňa

Dobré ránko, ja mám za sebou takmer prebdetú noc... otrasné... neviem prečo som nespala... ale fičím naplno od rána, čo mi už ostáva :) LENČOK to naozaj nie je v poriadku, keĎ ťa toľko rokov pozná a stále má také debilné reči... to by ma vytočilo riadne. NO a keď to máš s tým tepom, tak šup magnézium a ide sa...

katkaxxx

ahojte, katka27 mrzi ma ze je to spat :( treba zmenit zivotny styl, mala by si si hlavne oddychnut a ziskat co najviac vedomosti o uzkosti aby si sa potom nebala ze co sa to s tebou deje.. drzim ti palceky, akekolvek otazky - sem s nimi,poradime :) ja som si vcera kupila v lekarni taku srandu-vola sa to ze Benosen-je to prirodny liek, obsahuje to velmi vela chmelu a vraj to priaznivo posobi pri strese a napati a tak, tak uvidime, budem informovat o ucinkoch :)

lencok2

lencok1,nebud smutna,oni to nepochopia,kym to nezaziju na vlastnej kozi...tak ako sa hovori,syty hladnemu neveri,to je to iste.

lencok1

inak vcera som sa dost nahnevala...mala som hosi den kvoli tomu tepu a priatel sa ma vecer spytal ci s nim pojdem do obchodneho centra, ze si potrebuje kupit rifle, povedala som, ze nemozem, ze mi je tazko, tak mi zlozil telefon...vecer prisiel a potreboval kupit mladsiemu bratovi nejake cokolady, opat do obch. centra, ale ja som vcera naozaj nemohla a potom mi zahlasil, ze si to vsetko iba vymyslam...tak som mu povedala, ved tento problem nemam iba ja...a on nato, ze vsetci si to robime samy a mal take blbe reci...no ok, ja viem ze je to v mojej hlave, tak ale asi tam naozaj nieco nie je v poriadku( myslim ten serotonin), ked to cloveka dokaze tak ovladnut...snazim sa najviac ako viem, ved som vlastne bez liekov a niekedy sa mi neda...je mi smutno z toho, ze niektori ludia to nevedia pochopit

zuzana12345

Zuzka vo všetkom máš pravdu.Nikto tu nieje nasilu mne osobne to tu veľmi pomohlo.Skús sa posťažovať nezainteresovanému človeku ktorý o našej chorobe nemá paru.Maximálne ťa zo slušnosti vypočuje a pomyslí si svoje.Jednoducho to nepochopí pokiaľ to sám neskúsi na vlastnej koži.Ja mám super manžela,ale tiež mu svoje problémy nevešiam na nos poľutoval by ma ale nepochopil a ľútosť je to posledné čo tu my potrebujeme.Riešime tu aj iné veci ako je úzkosť a sme tu rôzne vekové kategórie takže si vieme poradiť aj v iných veciach.Myšiak mám jedného známeho ktorý je fakt čistý hypochonder a najviac mi je ľúto jeho ženy.Každú chorobu ktorú kde vyčíta hneď dostane doma majú plnú krabicu vitamínov a liekov a každému vie určiť diagnózu po toľkých skúsenostiach by v pohode zvládol aj obvoďaka.Ja osobne ho nemusím.Prestaň čítať odbornú literatúru a kúp si radšej niečo ľahšie