Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

lebo mne napr ked robili psychologicke testy, tak mi vyslo ze mam uzkostnu poruchu ale pri samotnom teste na depresiu mi vyslo uplne malinko bodov, proste uplny normal, nemala som ani najnizsi stupen depresie. a tych malo bodov co som ziskala to bolo vsetko v tej "afektivnej" casti testu, ktory sa zameriava na emocie a tam je aj moj jediny problem, ze proste vsetko strasne prezivam intenzivne a to je aj vlastne ta moja uzkost. takze tak :)

misiak

takze to nebolo len take zacutie :) zacal som brat neurol pravidelne ktoreho som sa tak obaval.vysvetlila mi ze tam nieje ziadna obava ze ho idem brat len tyzden a tam ziadna zavislost za tyzden nehrozi.:) wellbutrin beriem 23 dni a ze zabera cca za mesiac lebo sa lisi od ostatnych AD.a preto k nemu dala tento neurol lebo sa berie kym nezacne ucinkovat wellbutrin.najprv hovorila ze by dala ine ad ale ked som jej povedal ze potrebujem sex tak pochopila preco well :) ten kym zacne ucinkovat tak zvykne mat opacne ucinky takze preto ten neurol v pravidelnych davkach.zevraj pri takychto pripadoch ako som ja sa uz po pol roku nic neriesi :) niekedy sa sice beru az rok aby sa to nevratilo.odvtedy ako som od nej vysiel som taky kludny a naplneny ze fakt som sa obaval zbytocne :) a to som este prehanal vsetko ked som jej hovoril moje stavy :D

monika9

neviem po anglicky ja som na nemcinu....pripadne ak by to bolo po taliansky alebo polsky.Strasne ma boli chrbtica az ma to v nej stipe

katkaxxx

ja viem misko, ja som to citala :) ved jasne ze moze mat psychiatricka pravdu, ved ma dlhorocnu prax ale s tebou je to taka sranda ze kazdy den sem zavejes jak taky vichor s nejakym novym predsavzatim alebo napadom alebo tak :D :D a to s tou uzkostou a depresiou ti povedala ona? - to sa mi nechce verit...nehovorim ze od uzskosti nie je blizko do depresie alebo naopak ale neverim ze u vacsiny ludi co maju uzkost je aj depresia. a za to ze mas blbe myslienky to hned neznamena ze mas depresiu, blbe myslienky su aj pri uzkosti.. ci tebe povedala ze mas aj depresiu alebo ako? ja uz som v tom zamotana :D :D

misiak

katkaxxx ty si necitala moj vcerajsi prispevok?nechal som sa ovplyvnit novou psychiatrickou ktoru som vcera prvykrat navsivil a vsetko mi pekne vysvetlila.mala tisice pripadov ako sam ja a preto sa nad tym len pousmiala.nad tym ked som sa pytal ci sa to da vyliecit a pod.vysvetlila mi presne ucinky lieku a ze nebrat ich znamena dostat sa z toho ovela tazsie a naskor.tak ako pri angine a kazdej inej chorobe.je dost doveryhodna a preto som zmenil nazor.ved som to sem pisal.
preto zrazu taka zmena za lieky.:)
ale tym nikoho nemahovaram.

katkaxxx

misko a este jednu vec som si na tebe vsimla - ty proste chytas take drobne manie v zmysle ze ked zacujes nieco alebo ti niekto nieco povie tak si to hned zoberies za svoje a zacnes ten nazor presadzovat.. doteraz si chcel bez liekov, zrazu si za lieky, ja neodsudzujem ani jednu z tych moznosti, len hovorim ze sa lahko nechas ovplyvnit tym co ti druhi povedia.. kazdy sme predsa individualny ale myslim si ze je dobre vediet si utvorit vlastny nazor

katkaxxx

misiak-blbe myslienky neznamenaju depresiu, blbe myslienky su pri uzkosti typickym priznakom. kto ti povedal ze malokto kto ma uzkost nema depresiu? s tym tiez nesuhlasim... btw s tym partnerom, to je tak ze, to je proste 99% pripadov kvoli mne a mojej nervozite, proste ja stale riesim nejake veci s rodinou, skolou, pracou a mojimi stavmi, tak som potom z toho fakt nervozna a som nanho zla.. tu ani nie je o com sa porozpravat, je to moja chyba a ja proste so sebou nieco musim spravit, len asi vsetci viete ake to je tazke ked je cloveku niekedy mizerne a ma sa tvarit milo a byt ku vsetkym privetivy...

misiak

lencok napriklad mne sa ta uzkost prehupla do depresie.uz uzkostne stavy nepocitujem len blbe myslienky a to uz je depresia.ze vraj malokomu sa to podari nedostat z uskosti depku.uz som z ukosti v podstate vylieceny ja som pocitoval vzdy len take slabsie atatky.ale uz nieje ani naznak.neviem ci pomohol spitomin ale fyzicky mi je uplne fajn.len este tie myslienky dat dokopy za pomocou AD a je to vybavene :) ake jednoduche vsak?preto aj tebe ked uz je fyzicky ok tak to moze byt len depka.ako si spoinala minule ze si vyliecena a bala si sa ze sa to vrati tym si si mohla privolat depresivne myslienky.AD sa nemusis bat.ak to nebudes zvladat kludne si ich predpis.
katkaxxx tie hadky ti urcite neprospievaju to je jasne.snaz sa preto nieco urobit s tym vztahom.niekedy sa da clovek skor dokopy sam ako za pomoci partnera.premysli si to,hlavne sa s nim porozpravaj.
vsetkym pekny den.
idem nainstalovat nejakake PC :)
konecne robotka :)

katkaxxx

monika vies anglicky? na slovenskych strankach som nenasla nic, len na anglickych, dam ti nejake linky symptomov a tak, ale to by si inak podla mna musela brat ine davky toho magnezia aby si bola predavkovana, nie to co si davas.. www.wrongdiagnosis.com

www.wrongdiagnosis.com