Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pretoto mi zakazovala chodit na diskusiu :) zevraj ked ludia neveria ze lieky zaberu tak nezaberu.urcite si myslim ze zaberu a dostanu ma s toho.treba pochopit ze tebe staci verit ze zaberu a zaberu aj ked to je placebo.a presne taketo vety ze nespoliehaj sa na lieky ta brzdia v lieceni.a preto sa nikdy v zivote ten clovek co tomu neveri nevylieci.
preco moj kamarat co ma PP a tazku naozaj ze ho stale brala zachranka vyliecil?on nema pocitac internet doktorka mu dala lieky a povedala ze naisto zaberu.predstav si ze povedal ze su to paradne lieky a zabrali stopercentne.doteraz berie polku jednych AD doslova placebo.ked vynecha uplne dostane zachvat.ked ma aj tu neucinnu polku tak zije normalny zivot.bavi sa chlasta a berie to tak ze je zdravy.a spoliehal sa len na lieky a pomohli.o tom to je.ty ked sa na ne spoliehas tak tomu veris a zaberu.akonahle zapochybujes tak liecba nama ziadny ucinok.preco alex ked si zabudol sat vecer liek tak mu bolo rano zle?a predtym 5 dni ako rybicka?nahoda?blbost ked veris liekom tak si s toho za chvilu vonku.je to tvoj bod ktory ta nastartuje k uzdraveniu.a reci typu spoliehat sa na lieky ta len odradia a nakoniec dospejes k myslienkam ja to nezvladam.toto uz je moj subjektivny nazor :)
hihi sunnie to si dobre napisala :D :D :D dufam ze sa misiacik neurazi na nas :P
ten nas mysiak je z toho vsetkeho cely nejaky popleteny.
mysiak, moc to vsetko riesis a zaoberas sa tym. a nedajboze zistis 2 rozne nazory na 1 problem a si z toho mimoza :-)
mne najprv zacala uzkost, paniky, stale mi bolo zle, behala som asi rok po vsetkych moznych vysetreniach a zaklincovalo sa mi to depresiou.
misko a este jedna vec :P ja nechcem rypat, chapes.. ale pred par dnami si tvrdil ze to su vlastne vsetko len myslienky a ze take ma kazdy a ze to je normalne a ze tak sa nemas preco trapit atd atd a teraz zrazu hovoris ze si mal depresiu, no tak ja tomu uz fakt nerozumiem :P
no ja nie som odbornik ale nad zmyslom zivota rozmysla kazdy... pokial mas pocit ze nemas chut zit a nebavi ta nic atd tak to moze byt depresia, ale tiez to musi byt dlhodobo lebo si myslim ze ked ma clovek nejaky problem tak proste prirodzene sa citi demotivovane, smutne a menej ho bavia veci a to je podla mna tiez normalne.. neviem ja veru ako to je, je to cele akesi komplikovane :)
tak ja sa uz len zasmejem ked mi niekto povie ze ma depku lebo je hnusne pocasie, niekto ho nastval, nieco sa nepodarilo atd. keby tak vedel co je to skutocna depresia - ze nevladzes vstat z postele, rozmyslat, nebavi ta ani zit a to dlhodobo. je to tak, kto nezazil, neuveri a kto zazil, nezabudne.
ja som bola zas vcera u doktorky na kontrole a dala mi este jeden liek k tomu velaxinu, je to nieco na podobnej baze aby rychlejsie zabralo. nie som z toho moc nadsena. zatial nemam vedlajsie ucinky mimo toho ze mi nejak trpne jazyk a necitim moc chut. ked som jej to spominala, bola prekvapena a pritom je to v letaciku uvedene ako jeden z vedl.ucinkov. tak mam zmiesane pocity z nej ci ani nestuduje co predpisuje. dufam ze sa coskoro vrati moja povodna lekarka lebo tato ju len zastupuje.
misko a myslis ze to cele odide len liekmi? :) ja si myslim ze lieky ti pomozu ale tvoje vyliecenie spociva skor v tvojom sposobe zivota a v tvojom mysleni. na tie lieky by som sa tak nespoliehala
vera to sa nesmie s ad ci smie??