Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tani ber to tak že muži vo všeobecnosti horšie znášajú kritiku a tobôž keď je ta kritika od ženy.Nič horšie nieje ako chorí chlap/tým nemierim na Mišiaka/ musíš uznať že žena vždy toho vydrží viac ako naša koruna tvorstva.Môj muž nebol dvadsať rokov chorý.Bol profesionálny športovec a teraz si jeho telo začalo pýtať daň.Má problémy s klbami a kolenami je objednaný na magnetickú rezonanciu a vidím na ňom že sa stále len pozoruje a tvári sa chudáčik môj ako keby bol jediný komu niečo je.Ja ho chápem ale jednoducho mi niekedy tým ide na nervy.
misiak, prepac ale toto je od teba dost hnusne. clovek sa ti snazi pomoct a poradit a ty mu spravis toto.. na co myslis ze som ti to pisala??!!zo srandy??! ved ty sa spravas ako maly urazlivy chlapec. ked ti je zle sme ti dobri a ked ti niekto protireci uz je zavrhnuty. s takymto zivotnym pristupom a pristupom k ludom som zvedava... no nic, ja uz som ticho. ja nemam v umysle tu ludi hnevat alebo vyhanat odtialto, misiak prepac ale toto je tvoj problem pretoze nikto ta tu neuraza a snazime sa ti pomoct a ty sa takto za to k nam spravas. to je dost hnusne. ok, ja uz som ticho na tuto temu :X :X :X
misiak a ty zasa hned odchadzas, mas svoj nazor, tak sa ho drz a nemozes sa nechat rozhadzat takouto diskusiou, este sa s tym stretnes vela krat v zivote, najlahsie je utiect...pokoj, klud, vsetko je ok...
samozrejme chapem ze si zmenil nazor, ja som totizto tiez nazaciatku nechcela uzivat lieky, az ked mi to vysvetlila odbornicka...si na super ceste, len tym liekom ver, ale nezabudni zamakat na sebe...
zavolajte si miloska nech ma sfukne a vysvetli mi to.kde si milosko?potrebujem vysvetlit veci.
lebo dievcatka si nevedia rady.
toto je fakt trapne vase hrdinstvo.nechcel som zajst az takto daleko ale je to tak.
ked potrebujete miloska lebo si sami neviete rady tak asi aj v zivote budete vzdy niekoho potrebovat!
posledny prispevok.
Aspon vidíš Mišiak že je to všetko v našej hlave čo keby ti niekto tie lieky vymenil za celkom neškodný paralen tiež by si sa cítil super,lebo si niečo pre seba spravil a užil si liek ktorý ti určite pomôže?
katka to mas absolutnu pravdu, ja ked som ochorela, 7 rokov dozadu, som vsetko nechala na lieky, ved bolo mi fajn, vysadila som ich a koniec...
NAJDOLEZITEJSIE su psychoterapie...naucit sa inak rozmyslat, lieky pomozu, ale to je malo!!! treba najst pricinu, preco som ochorel, misiak ja som ti spominala, ze som nato prisla, preco...skus sa nad tym zamysliet aj ty, nieco bolo spustacom...je dobre vediet, aky okamih ti spustil tuto potvoru
vy ste vsetci uplne mimo.hovorim vam ze som po vcerajsku zmenil nazor ked som sa porozpraval zo znamou skusenou psychatrickou ale stale tahate co bolo predtym.nechapem.vy ste nikdy nezmenili nazor?ste taky dokonaly?asi hej.zmenil som ho na zaklade rozhovoru s clovekom ktory tomu rozumie a niekto moze nepisat veti ze som zmeteny?a cota spravu s predvcera?
neurazim sa len uplne koncim s touto diskusiou aj s celym forom.bolo tu par rozumnych ludi ktorym dakujem.menovat nebudem.ale urcite vedia o ktorych hovorim.aj milos mi celkom pomohol s tym myslenim.takych 20.perc to pomohlo.
su tu ludia ktory sa s toho dostanu lavou zadnou ale bohuzial su tu aj taky ktory to budu mat velmi tazke lebo si nevedia uvedomit par veci.
samozrejme vsetkym zelam skore uzdravenie a majte sa.
obcas si na vas urcite spomeniem.
misko necital si nahodou uz velakrat o tom ze lieky su barlickou? pomozu, o tom nepochybujem a tiez nepochybujem o tom ze ked veris tomu ze ti pomozu, ti pomozu este viac. lenze problem s liekmi je ten ze ked ich vysadis a si stale pri svojich starych navykoch, pri starom zivotnom style a pri starom sposobe zmyslania, tak sa ti choroba vrati. preto sa vsade pise ze najidealnejsia je kombinacia liekov a psychoterapii alebo individualnej prace na svojej osobnosti..
Milosko nas drahy, kdeze si?? pod tomuto chlapcekovi prosim vysvetlit ze ako to je... prosim ta Milosko :)) misko ja ani neviem co ti mam napisat ani kde zacat..keby tu tak bol Milos... :)
coby sa urazil, ved to nie je myslene zle. len vsetko strasne analyzuje a potom je zblbnuty :)