Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzanka65

Mišiačik nám zase robí škandálik, to prejde Miško, bude dobre uvidíš. Veď tu ti nik neubližuje. Samozrejme máš právo zmeniť názor, hlavne keď máš novú psychiatričku a veríš jej. Možno si ju mal zmeniť skôr. Aj ja si to o tebe myslím, že si dosť ovplyvniteľný, ale to nie je urážka. Skôr ide o to, že lieky ti môžu pomôcť, aspoň pre začiatok, ostatné je na tebe. Nik ťa tu nenahovára, aby si lieky nebral, dokonca ani ja, čo ich neberiem. Rob všetko, o čom si presvedčený, že ti pomôže. Ak sa ukáže, že to nie je pre teba dobré, tak skúšaj znovu. Ak máš pocit, že ti toto fórum škodí, urob ako uznáš za vhodné. Ja verím, že sa sem vrátiš. Ak nie, prajem ti veľa úspechov pri liečbe a skoré uzdravenie. Potom daj vedieť, keď budeš zdravý. Verím, že raz budeš.

emma18

katkaxxx: presne tak. ale zasa ked raz vystudujeme mozeme byt na seba o to pysnejsie ze sme zvladli vysku s takymi hnusnymi stavmi :o)no a teda tu vieden ti nezavidim to musi byt fakt hrozne. ja chodim len do druheho mesta a nie je to bohvie co ale tak ked musis tak musis. nemame na vyber. tak nam drzim palce a samozrejme aj ostatnym :o)

katkaxxx

jasne ze poznam :) ja tak hore dole raz lepsie raz horsie, ale v zasade to nie je take zle :) no ja v skole mavam najvacsie stresy, neviem preco :D ja chodim do viedne a proste asi z toho stresu ze som v uplne cudzom prostredi a strasna premavka a vlakom hore dole a tak mavam take blbe myslienky, ale prekonavam :)inak je to zvlastne ze napr vcera a predvcerom mi bolo dobre a dnes rano ako sme sa pohadali s priatelom tak hned sa mi to zhorsilo.. proste sme citlivi na akekolvek napatie alebo stres.. no hruza :)

emma18

katkaxxx: ok tak nas informuj. no dari sa ako kedy. predvcerom mi bolo uplne uzasne , vcera dost zle a dnes tak no ... zijem. dnes som mala zapocet v skole tak som dost unavena. a som v podstate aj rada lebo som sama doma a aspon nemyslim na hluposti. uz sami tu zatvaraju oci pri pocitaci xixi neviem ako ty ale ja byvam hrozne unavena hlavne ked mam stres v skole alebo co ale to je taky stres ani nie zo skoly ale zasa tie hlupe myslienky. ale ved to poznas. no a potom som hrozne moc unavena ledva cakam co si doma lahnem. ach jaj. este ze ide vikend. oddychnem si konecne. a ty ako? nieco nove? ci stale rovnako?

katkaxxx

ahoj emma :) no zatial este neviem, lebo som len vcera zacala,takze tazko povedat. ale vcera podvecer som si dala a cely vecer mi bolo fajn, proste pohoda.. mohlo to byt aj niecim inym, nemuselo to byt tym benosenom.. ale uvidime :) budem uzivat a tak po tyzdni zacnem hlasit ako to ide :) ale najlepsie je na tom to ze je to vlastne nejaky prirodny doplnok co dostat hocijako v lekarni takze sa aspon nemusim bat ze co to do seba pcham :D inak ako sa ti dari? vsetko ok?

katarína27

ja sa cítim stále zle. to vôbec neprechádza. ja nevládzem! fakt sa mám strašne. stále tie blbé myšlienky, úzkostné stavy, zvieranie srdca, zbláznim sa! revem, zasa raz.

zuzana12345

Sunnie ja som bola na tom ešte v lete hrozne.Stále som mala pocit že zomriem,nikde som sama nechodila no horor ale už som to tu pár krát opisovala.Zmenila som postoj k životu.Veľa veci si nepripúšťam ja som to našťastie zvládla bez liekov len sem tam jeden lexaurin.Tiež nemám každý deň ružový ale snažím sa to nejako zvládať a nezaťažovať tým svoje okolie,myslím tým svoju rodinu.Sem chodím hlavne preto že sme tu všetci v anonimite a na jednej lodi.Určite by som nešla vykladať svoje problémy niekomu cudziemu,koho nepoznám,ale tu je to iné.Keď nechcem nečítam keď chcem dám si poradiť.Mne tiež už Miloško chýba ale myslím že občas nás číta

sunnie

no jak v skolke :-) co sa Milosa tyka, napise, poradi a kazdy si z toho moze (ne)vybrat co chce.
mne tiez terapia nepomohla, len lieky a samozrejme clovek musi aj na sebe sam trosku pracovat.