Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
este stale sa to tu riesi? pokial niekto napise iny nazor na vec, uz je zle a ludia sa zacinaju urazat. hold, aj kritiku treba vediet prijat. tiez moj posledny prispevok k teme.
myslim ze kazdy v kutiku duse veri ze sa vylieci a snazi sa preto spravit maximum :)
inka mozem len suhlasit :)) lepsie by som to ani nenapisala :)
katka,bolo hlupostou odo mna napisat že ste na neho utočili.ja sama najlepsie viem,že je hlupost brat len lieky a vyliečit sa bez inych metod a bez dalsich zmien.a ani som nechcela tu debatu o nom predlžit a kecat o niecom co ste ocividne uzatvorili.len som chcel areagovat nato co napisal ,lebo sa mi to pacilo a videla som v tom kus pravdy.
toto o liečbe s liekmi ,bez nich alebo s ich pomocou je na dlhšiu debatu a nie každy reagujeme rovnako.a ja osobne poznam kopec ludi,ktori sa dlhe roky liečili u pshychologa a tvrdohlavo odmietali liečbu AD a ked po rokoch nastupili na tuto liečbu zmenil s aim cely život a lutovali že to neurobili uz roky pred tym.poznam takych ,ktori sa od začiatku liečili AD a roky im to neprinašalo ziadnu zmenu,žiadne pokroky.ked nakoniec prišli k psychologovi a na jeho podnet začali menit svoj život,su dnes štastni a vyliečeni.ja hovorim,každy sme iny,každy inak reagujeme je na nas najst ten spravny sposob .
inka nemyslim si, ze sa tu niekto na misa utocil, prave naopak - chceli sme mu poradit. suhlasim s tvojou vetou "je naozaj velkou pravdou ,že v to čo človek najviac veri,tak to ho vie aj vyliečit aj oslobodit aj urobit štastnym." - lenze to neznamena ze budem niekoho podporovat v tom aby si myslel ze si nasadi lieky a vsetko prejde. lebo to pravda nie je. ja uz sa nebudem nikomu pokusat radit, lebo to nema zmysel, ked sa ten druhy bude za to urazat ako maly chlapec. odo mna uz dost na tuto temu.
dobry deň,dievčata a chlapci.dufam,že sa nenahnevate ked vam vstupim trochu do debaty.chodim sem kazdy deň viac menej a čitam si vaše prispevky .v podstate mam ako tak prehlad ako sa dokaže vyvijat uzkost ci panicka porucha alebo ina pliaga.ked som verila tomu,že som už vyliečena tak som sem istu dobu nechodila,lebo som mala pocit,že ma to vracia spat a nechcela som už mysliet na tie stavy.opak je pravdou,nevraci ama to spat a ked vas čitam tak som len nesmierne rada,že na to už len spominam,že sa to niekedy tykalo aj mna.ale na druhej strane,viem že tatochoroba može kedykolvek znova dosatt recidivu a kedykolvek može zautočit.
preco som sa al ednes vlastne ozvala.som prekvapena ako ste niektore utočili alebo reagovali na miša.podla mna ma take zdrave nazory a v kazdej vete snad co napisal mal obrovsku pravdu.možno nevie tak basnit ako miloš ale myslim že vie čo chce a vie ako to dosiahnut a hlavne vam v poslednom prispevku povedal pravdu a asi by st esa mali bez uražky zamysliet nad tym jeho poslednym prispevkom.ale naozaj bez uražky .je naozaj velkou pravdou ,že v to čo človek najviac veri,tak to ho vie aj vyliečit aj oslobodit aj urobit štastnym.a je jedno v čo veri.nemusia to byt zrovna lieky.ale ked raz neverite ,že sa vyliečite,tak s anaozaj nevyliečite.a v prvom rade treba začat verit sebe samemu.ak uverite že to zvladnete,tak to zvladnete.ak budete o sebe pochybovat nikde sa nepohnete.
ja som studovala na wirtschaftsuni. ty tam co studujes a teraz si v ktorom rocniku? inak mne sa vo W velmi pacilo, aj ta skola mala super uroven, len to cestovanie ma strasne zabijalo.
no teda sunnie.. vidim ze mame velmi podobnu situaciu - ja studujem vo viedni, pondelok a utorok som tam, streda, stvrtok a piatok v robote, a vikend - ulohy. a co sa tyka rodinnych problemov.. uz som tu svojho casu o tom pisala.. esteze mam toho priatela:). sunnie a ty si tam kde a co studovala?
katkaxxx ja ta velmi dobre chapem, tiez som chodila na VS do W. som sa riadne nacestovala a odvtedy ma chyta v buse strasna panika. potom sa mi ale zacali tieto zdravotne problemy a musela som skolu nakoniec nechat. nebolo to len stresmi v skole, mali sme aj nejake rodinne problemy, popri skole som pracovala, bolo toho proste dost. drzim ti palce nech to zvladnes.
Tak čítam kam sa to dnes zase zvrhlo... Hm, nič moc... MIŠKO máš svoju hlavičku, spoliehaj sa na ńu a keď veríš sám sebe a tomu, čo robíš, tak potom sa nad kritikou druhých stačí len pousmiať... MIŠKO drž sa a ozvi sa, nezavrhni všetkých...
Zuzka12345: ja si tiez dost veci pripustam a som taka citilvejsia. Zivot by bol ovela lahsi keby som taka nebola, viem. O mojom zdrav.stave tiez nikto nevie okrem mojich najblizsich, ved naco ludi zatazovat svojimi problemami, kazdy ma svojho dost. A bolo by to aj zbytocne, lebo kto to nezazil, ani nepochopi. Tiez v praci ked mam zly den mi nic ine neostava len to predychat a nejak prezit do padla. Niekedy myslim ze to vsetko uz nezvladnem, ale zatial ako-tak fungujem v beznom zivote a bojujem. Ved su aj dobre dni. A v poslednom case to celkom ujde.