Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

adulik

Olivkaa, ja beriem cipralex, celkom dobre ho znasam, aj ked je pravda, ze som zacinala seroxatom, ten sa mi zdal lepsi...no, ale to je u kazdeho individualne, tak vela stastia.

alexx_le

Ahoj Táni, držím ti palce aby ťa to čím skor prešlo a bolo dobre. Pusti si niečo zaujímavé v telke alebo niečo rob na odpútanie pozornosti. ja som posledné dni nejak mimo,neviem či to súvisí so zmenou počasia ale asi hej. dúfam, že čoskoro bude lepšie

ooo/táňa

Bože dobrý, ja som sama doma a bojujem s atakom... ešte som v takomto stave sama doma nebola - teda od leta ako mi to začalo je to prvýkrát čo spím sama... aj som si dala polku neurolu, ale nič... je to nááááááročné, ale musím to vydržať, musím sa naučiť byť sama... cez víkend som mala plný byt ľudí, bolo dobre, zábava a teraz to na mňa doľahlo...

sunnie

caute, ja som sem tiez len tak na chvilu nakukla, tento vikend som mala kopec aktivit tak nebolo kedy citat ani pisat. napriek uprsanemu pocasiu mi je fajn, zeby tymi novymi AD? :)

katkaxxx

ahojte, ja vas len tak narychlo zdravim, mam hrozne moc roboty - ulohy do skoly.. tak makam, budem dnes asi dlho hore .. :(

olivka

Ahojte ľudia, môj chalan trpí už dlhšie úzkosťou, bol u psychiatričky a tá mu dala CIPRALEX, ale povedala, že nevie či mu pomôže. Poraďte prosím jaké máte s tým skúsenosti. Ďakujem

adulik

Ahojte vsetci, vidim, ze sa tu rozoberal, resp rozobera Miso...no tak ,nechajme to uz tak...kazdy mame vlastny nazor...inac ako sobotka dievcata??? ja celkom pohoda,upratovanie , varenie, pranie, ako v sobotu...tak zatial papa

katkaxxx

sunnie ja chodim na uni wien, na wirtschaftsuni studuje moj brat :) ja som este len v prvom semestri, on uz bude koncit.. ale inak ta wirtschaftsuni klobuk dolu, to je velmi tazka skola..