Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci, no blahozelam LENOCKE k dobrym vysledkom, a chod kludne a bez vycitiek na kavicku...pokecat...drzime palceky, TANI som rada, ze si bol ana tom rande...ved zatial nemusi o nicom vediet, casom...mam volnu hodinu, tak som sem nazrela...tak zatial prijemny dnik vsetkym, babam a samo, ze aj MILSKOVI...pa
hihi, radsej to nebudem nazyvat rande, skor stretnutie:), dakujem, vecer si napiseme
LENČOK ďakujem ti a tebe nech dobre dopadne rande :) Dáme si vedieť večer :) Pa
no tento co s nim mam ist ja, vie o tom co mi je(tak zhruba),aj to, ze som bola v PK, chcel ma tam prist pozriet, ale ja som mu nedovolila...
Tani drzim Ti palceky, aby si dnes vsetko zvladla!!!
A zabudla som - Lenka gratulujem k dobrým výsledkom. O tom chlapovi si to pamätám, len ty s ním pekne choď a bude to jasnejšie... a tiež nerieš, riaď sa citmi :)Apropo tento môj nový nevie nič o mojej diagnóze, tiež ma napadlo, že ako by zareagoval, ale nejdem sa tým zaťažovať
Dievčatá ďakujem vám za podporu, ste zlaté :) ZUZKA ja to mám s tým spaním tak, že večer som unavená najmenej, takže som hore dakedy aj do polnoci, ale zaspím úplne v pohode a spím dobre. Zato ráno sa neviem vytrepať z postele a je to celkom nezávislé na tom, kedy idem spať. Aj teraz, ja len zíram, že LENOČKA už má po vyšetrení a ja som pred chvíľou vstala... a ty Zuzka si písala už pred hoďkou, ach jaj... Ja teda nemám dobré dni, idem do tej Blavy, ale mám z toho fakt dosť stres, od večera haluzím, že čo keď toto a čo keď tamto... no poznáte to, nie? Potom sa snažím tie myšlienky zaháňať a tak, ale aj tak sa mi točí hlava a trasiem sa, no už nech som doma... to bude skúška mesiaca :)
prepacte za moje chyby,som este taka prispata:), aj ked na nohach som od siestej kvoli tomu vysetreniu
ahojte vsetci:), dnes som bola na dolezitom vysetreni, ktore nemuselo dopadnut najlepsie, ale je to ok a dufam ze to tak ostane,cakala som tri mesiace a snazila som sa nato nemysliet, pritom vsetkom, trosku som sa bala, ze budem musiet pod noz a potom cakat na vysledky, ci je to negativne, ale tato diagnoza sa nepotvrdila, takze mi spadol kamen zo srdca:)...
dnes by som mala ist na kavu s jednym mojim napadnikom, raz som sem o nom pisala,no mam vztah, ale pravda je, ze ten dotycny mi velmi sedi ako clovek...takze jedna kava hadam neuskodi:), Tani ty sa absolutne nezamyslaj, nad tym co a ako, uzivaj si to, co ti zivot ponuka a ak to bolo na tom rande dobre, bud len rada, mozno Ta caka zaciattkom niecoho ineho, noveho, dokonca krajsieho:)
a ja sa k vam pridavam, co sa postele tyka, ked mi je na nic, najradsej som tam, ale niekedy stoji zato premoct sa:)
milosko zdravim Ta, vsetkym posielam pusu na dobre ranko
Ahojte. Katka30, vidím, že si dlho do noci hore. To je ako začarovaný kruh, cez deň sa nám chce spať, v noci nie, alebo u teba je to iné? Si dlho hore a potom cez deň si nevyspatá? Ja ja na /ne/šťastie som doma a môžem si pospať, keby som chodila do práce, tak to si neviem predstaviť. No, snáď bude lepšie. Idem na to upratovanie. Chcem to urobiť od základov aj s prehadzovaním nábytku. Možno mi nevyhovuje terajší stav, kým som bola preč, syn mi to tu totálne popremiestňoval a necítim sa tu teraz dobre.
Táni, nič nerieš, choď na rande a užívaj si momentálnu situáciu. Veď je to krásne, keď si s niekým, s kým ti je príjemne. To, že ho poznáš už dlhšie je podľa mňa výhoda, nemusíš sa stresovať, že budeš neskôr sklamaná, ak sa ukáže, že neznámy človek je iný, ako sa ukazoval na začiatku, kým ste sa len spoznávali. Ak by to aj nevyšlo, nič sa nedeje, život ide ďalej, len to nerieš teraz.
Bambule s tym spanim sme styri, kedykolvek zavrem oci, tak spim. Som chronicky unaveny clovek, kazdy stres ma dostava az do kolien a hned by som spala. To su zase dni.