Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte vsetci....velmi dlho som tu nebola, mam vela roboty. Dufam, ze Vam je lepsie ako bolo. Ja to mam ako pocasie, teraz maam taku hnusnu gulu v krku, ale kaslem nato. Ako sa ma Misiak, naposledy co som citala, tak sa dusoval, ze pise naposledy, este sem chodi? Tanicka, Sunnie, Monika, Dada, Alex, Katka a vlastne vsetci, velmi Vam prajem, ay ste boli stastni a to zo srdca. Usmev.
caute....tak ja idem dneska na laser....Citala som clanok o uzkostno-depresivnych poruchach a aj alternativna medicina nedoporucovala homeopatika ale AD.Je to zaujimavy clanok o tom co sa deje v hlave a tak.....
Ja som odvčera neskutočne unavená, len spím a spím, vôbec sa nedokážem nejako vzchopiť. Ja som na tej svojej sínusoíde tieto dni zase dole... no nič, čakáme na lepšie dni :)
Ahojte. dakujem za názory a reakcie. Nie, necítim sa tak zle, len to ide raz hore, raz dole a potom som začal rozmýšlať čo keby mi v nemocnici pomohli dostať sa z tejto "sinusoidy" a potom by som pokračoval s čistejším štítom.ale to len čisto zvažujem možnosti. už len to prostredie ma odrádza a tie dalšie prípady čo by tam boli. preto som dúfal že ma od toho odradíte :D konieckoncov človek to musí zvládnuť sám a všetko okolo ako aj lieky sú len podpora. a naozaj nemám chuť aby ma tam "otupovali". známi mi tvrdil že horšie(samovražedné) prípady dali dokopy za tri mesiace. nehádam sa, ale aka je uspešnosť a percento čo sa nikdy nevráti s rovnakým problémom? tak len tolko. inak dnes je pekný den, vdaka bohu. všetko dobré vám prajem a aby sa vám kútiky úst mali stále prečo dvíhať :)
ALEX a ty sa cítiš tak zle, že nad tým uvažuješ? Čo sa deje?
tak ja mam riadne bobky aby som sa nedostala do nemocnice. tiez som uz nad tym rozmyslala ked mi bolo fest zle ci tam raz neskoncim. ale sama od seba by som nesla, sa bojim ze by ma tam nadopovali liekmi, bola by som uplne mimo a nakoniec by mi to ani nepomohlo. okrem toho minimalne mesiac byt v spitali je dost deprimujuce a ktovie medzi akych ludi by som sa dostala, jeden nikdy nevie komu kedy prepne. je fakt ze v nemocnici som nebola tak to neviem posudit,nechcem aby to vyzeralo zle, len z toho proste nemam dobry pocit.
ALEX môj názor k tvojej otázke. Mňa predošlá psychiatrička posielala do "špitála", ale ja som sa bránila zubami-nechtami, lebo podľa mňa tam ľudí len zliekujú, oblbnú ti hlavu a viem, že niektorí odtiaľ idú v takom istom stave ako prišli. Táto nová psychiatrička - mladšia a lepšia - mi povedala, že takéto prípady sa hospitalizujú tak po roku neúspešnej liečby... a že to má odôvodnenie skôr u ľudí, ktorí žijú v nevhodnom, stresovom prostredí, aby odtiaľ vypadli. Takže toľko. Pokiaľ to vieš zvládnuť sám - a ty to vieš - tak by som do nemocnice nechodila. Nemyslím, že to niečo rieši
Tani, som rád že si to v pohode zvládla. inak sorry, zabudol som že nemáš telku:) chcel som sa spýtať tak všeobecne, navrhla už niekomu lekárka ležanie na oddelení s celodennou starostlivosťou? má s tým niekto skúsenosti? ak áno, dajte vedieť. viem, že taká možnosť je. už mi všeličo behá po rozume aby som sa z toho čo najskor dostal. šak to poznáte. jedna známa mi spomínala, že také niečo absolvovala a cítila sa tam ako na dovolenke, ale ja mám voči tomu isté predsudky a hlavne mi vadí nemocničné prostredie, aj ked spomínala že tam je viacmenej volný režim a mohli chodiť aj do mesta a tak a celé to trvalo 5tyzdnov. ale chcem poznať viac názorov a skúseností. osobne mám k tomu skor negatívny postoj,ale ak by to veci urýchlilo,tak by som sa k tomu "donútil". dík za každý postreh a skúsenosť. prajem vám krásny večer všetkým:)
Ahojte, som sama v praci a uz mi zacinaju behat tie hlupe myslienky po rozume :o( a to som sa chcela ucit :o((((
LENČOK antipsychotiká som ešte nemala, tak ti nepoviem... ale drž sa