Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ah ludia, ja nemozem takmer vobec dychat, strasne mam zapchaty nos, tak som skocila do lekarne, ze nech mi nan nieco daju. dostala som tabletky "Disophrol repetabs" a v pribalovom letaku som sa docitala ze sa nesmie uzivat spolu s liekmi ktore posobia utlmujuco na centr. nerv. system a tiez pri tricykl. AD. tak teraz neviem ci si to mozem dat ked beriem ten Benosen..:( sunnie pozerala som si nejake fora o alergii a videla som tam aj tvoj nick, nevies mi nahodou nieco poradit? ja mam ist ku alergologicke este len tak o tyzden alebo dva, lebo mi este idu brat krv, ale dovtedy sa asi zblaznim.. proste vkuse zapchaty nos a nadcha, no a este k tomu co sa kvoli tomu stresujem sa mi aj zle dycha, no tak to je uz fakt super :D cez vikend sa asi zadusim :D
Ahojte vsetci, no LENCOK, skoda, ze si to presunula, ale isto si mala na to dovod, ...tesila som sa na odozvu, tak na buduci tyzden...TANI, kludne chod na ten vylet, s tym akoze frajerom, vezmi so sebou neurol, keby nieco a daj vediet, ak budes chciet, ako to dopadlo...MONIKA, anií mi nespominaj chrbticu, ja mam take stavy a pocity ako by mi na nu prikladali zehlicku...no, co uz...nejako bude...MILOSKO tak vitaj v klube...mam volnu hodinu, tak som tu nazrela, zatial sa majte , pekny den
to cervenanie sa moze byt socialna fobia alebo nejaka porucha koze
aj ja som dneska nejaka otapena....aspon ze uz mam vlasy umyte,aj sprchu mam za sebou,nejako ma hlava aj chrbtica boli....ked sa prestahujeme tak budem mat dost prace snad nebudem mat cas mysliet na chorobu........a nepoznam ani to okolie tak prechadzky......
Urcite na ten vylet chod, neboj zvladnes to a prides aspon na ine myslienky.
ahojte, ja sa mam dnes uplne priserne. odhliadnuc od toho ze som chora chytaju ma aj riadne ataky a depky. nastastie dnes mam dovolenku tak aspon nemusim trpiet v praci. s tou pracou je to take vselijake, v poslednom obdobi mam dennodenne stresy, musela som si aj robotu zobrat na vikend domov. samozrejme ze som ochorela v najnevhodnejsiu dobu ked je vela prace, ale ved to je vlastne vzdy. niekde sa tie stresy musia prejavit. hladam si nieco ine ale zatial ziadna slava. neviem ako to dalej takto vydrzim. strasne by som potrebovala "zflegmatiet" aby som si vsetko tak nepripustala hlavne tie nervaky v praci. najradsej by som sa na vsetko vykaslala a odisla z hodiny na hodinu, mesiac vykvasila a dala sa do poriadku a potom hladala novu robotu. no nemozem to tak spravit lebo peniazky by chybali :( ale ved hadam bude aj lepsie, musi byt, nic netrva vecne. musim to nejak vyriesit.
Ozaj Tani, ty si na tom ako s pracou, vracias sa po pnke spät ci ides na nove?
Katka počasie lezie na nervy asi viacerým... vrátane mňa... ja som úplne out, ale idem za chvíľu do tej BB, sľúbila som to - tomu novému akože frajerovi - a on vôbec netuší, čo mi je, ani mu to nejdem hovoriť a nechcem ho sklamať. A stejne by som zrejme celý deň ležala a premýšľala nad tým ako mi je zle a čo to má znamenať a tak... tak sa idem doraziť výletom. Ale fakt nie som si vôbec istá, či to zvládnem. Smrteľne som unavená. A beriem si celý plátok neurolu :) Katka Madagaskar je veľmi pekný, to sme s malou pozerali niekoľkokrát
ahojte, no mna chyta hrozna alergia, v noci sa mi ani dychat neda co mam totalne zapchaty nos.. :(( a inak v pohode, momentalne akesi hlupe nezmyselne pocity :) ale inak mi trochu lezie na nervy to sychrave pocasie vonku.. vecer skocime s priatelom do kina na madagaskar :D
Ďakujem... aj keď zatiaľ to vôbec nevyzerá, žeby mi to malo zabrať... najradšej by som sa bachla do postele a spala a spala a spala. Ono jediný problém je v tom, že ak berieš ak chemickú liečbu, tak účinky homeopatík sú zdĺhavejšie