Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to je fajn, lebo mne bolo povedane, ze dokopy to nejde, preto som to ani nikdy nevyskusala, vlastne raz som chcela, ale pre spominane upozornenie k tomu nedoslo...
tak budem drzat palceky, nech Ti to zaberie:)
Môže sa to brať so všetkým okrem antibiotík Lenčok :) Ona nie je blbá, by mi to povedala... inak to bola fest milá a príjemná žena a evidentne bola namakaná, veľmi veľa vedela o tom... a viem určite, že mnohým pomohla
naraz s AD
Tani ty si zacala uzivat homeopatika? ja som pocula, ze sa to nesmie brat nataz z AD a s liekmi na ukludnenie, neviem co je na tom pravdy, ja idem za chvilku do Ba, tak este rat pekny dnik
Čawky, takže môj včerajší zážitok - to údesné...len čo som sadla do autobusu som dostala atak, takže som predýchavala, ale keĎže som sa bála, že sa z toho vyvinie veľký atak, tak som si šupla neurol, takže trochu pomohlo. Homeopatička mi po dvoch hodinách rozhovoru dala liek, oktorom je presvedčená, že mi iste pomôže... Vraj mi bude lepšie už cestou domov a zajtra budem vyliečená - fakt mi to takto prezentovala. No a len čo som vystúpila u nás, tak som dostala atak za atakom, odvtedy mi je príšerne zle, tak ako mi nebývalo dávno, ešte aj teraz je to hrozivé a to dnes idem s kamarátom do BB, takže to fakt neviem ako to zvládnem. Tieto stavy si pamätám, mávala som ich na začiatku a hrozne ma to desí, že sa mi vrátili. Tak som jej písala večer mail, že čo to má znamenať, ale nijako sa k tomu nevyjadrila, len toľko, že ak je to dobrý liek, tak sa mi skutočne začne zlepšovať časom... Ale doriti, čo ja zase zažívam za peklo, tak sa mi točí hlava ako fakt dávno nie a len odpadnúť a odpadnúť a slabučká som, len by som spala a spala a spala... večer som bola tak vyčerpaná, že ani neviem kedy som zaspala. MONIKA malá sa volá Veronika po mamine :) LENČOK tak to je škoda, že si to preložila... a to čo píšeš o tom frajerovi, tak to ja presne poznám a veľmi dobre... nikam to nevedie, ja som to tiež dlho takto ťahala. A teraz, odkedy sme sa rozišli, tak sme fajn kamoši, nič neriešime, žijeme si po svojom, včera ma čakal, že či s ním idem kupovať rifle, tak sme boli, potom aj na kávu, no taká pohoda konečne :)
ahojte vsetkych vas zdravim:), tu kavu som nakoniec presunula na buduci tyzden, mam nato osobne dovody( mozno niektori z vas vedia o co ide)...vcera som nakoniec bola so svojim priatelom a rozisli sme sa rozhadani, nema to konca kraja, je tam toho tak vela, mam pocit, ze ak ostaneme spolu, budeme si vycitat jeden druhemu do konca zivota mnoho veci, mozno len domienka, ale tak mi to pripada momentalne...
Veve cau moja, som rada, ze sa malinkej dari, ale vies co? rada by som ju uz videla, nebudes mat niekedy cestu sem k nam? alebo mi posli tie fotecky, ale este lepsie by bolo osobne stretnutie:)
Tani ako si dopadla ty? dufam ze je vsetko ok a vstetkym prajem pekny piatkovy dnik:)
veve a ako sa vola mala?? s tymi dlhmi to je zle a je to velka suma?? ono ked clovek chce tak sa da splatit vsetko,ma pracu??
Ahojte
Už som tu dávno nebola ale pravidelne Vás čítam.Mojej malej sa už konečne prerezávajú zúbky a už pekne sama sedká:o)Veď už bude mať v sobotu 9 mesiacov.
Lenčok tak ti držím palce aby ti to s ním vyšlo :o)Je dobré že vie aspoň niečo o tvojej psychic.chorobe.Myslím si že si zaslúžiš lepšieho ako je tvoj terajší priatel.
Miloško tak rada ťa tu opäť vidím...ja sa nemám moc dobre ale to chce čas.S mojím priatelom sme sa pomerili ale budem to mať s ním dosť ťažké.Ľúbim ho a on ľúbi mňa ale musí si zaplatiť za svoje chyby.Pokial nezaplatí všetky dlhy tak nebudem nikdy úplne šťastnáááááááá.
kain bola moja susedka,no nemalisme sa moc radi,alepamatam sa ze aj mne sa tomeno isty cas moc pacilo este viktor by mohol byt,filipka ma moja byvala spoluziacka
monika9: pekne mena. mne sa pacia hrozne dievcenske: karin,emma a viktoria a chlapcenske: denis a filipko :o)