Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci,tak to sme naozaj uz tri, co by sme spinkali, ja sa vsak takisto ako TANICKA sice v kuse premaham, a nutim sa fungovat a ono to ide...musi to ist, no nie? Inac Tani, som velmi rada, ze si mala rande, drzim palceky, a nerozanalyzuvavaj hned vsetko...nechaj to na cas, tan vzdy vsetko poriesi..tak zatial vas tu vsetkych zdravim,majte sa...
ZUZKA tak to sme tu už 3 čo stále spíme a najradšej by sme z postele nevyliezli... neboj sa, mńa stojí akákoľvek činnosť nemalé úsilie, stále myslím na posteľ :) Dnes som mala rande... ja viem, s jedným som to ešte riadne neskončila, ale s týmto sa poznáme už rok, od prvého stretnutia sme očarení jeden druhým a tlmili sme to len preto, že som bola zadaná... no ja neviem, dnes sme to trochu riešili, ale sa zdá, že tomu akosi nevieme uniknúť :) Tak radšej neriešim nič... zase si všetko skomplikujem mojimi analýzami a tak... :)
monika9 o aky odborny clanok sa jedna, kde ho najdem?
Ahojte všetci. Tiež pozerám, že nám to tu na fóre trochu viazne. Nepíšem, ale čítam vás každý deň. Neviem čo také zaujímavé by som vám napísala. Psychicky sa cítim fajn, čítam Hayovú znovu, aj Ako sa zbaviť depresie a stresu bez liekov, tak na striedačku, raz jednu raz druhú knihu. Som doma a neviem sa prinútiť poupratovať konečne tento mini bytík, tak sa len presúvam hore dolu po byte. A spím. Spím cez deň aj dve hodiny doobedu, keď odvediem dcéru do školy, alebo cez obed, cítim sa unavená aj keď skoro nič nerobím. Neviem sa naštartovať k nejakej činnosti. Neviem čím to je. Na počasie, alebo november by som to nezvaľovala, veď počasie je celkom dobré na toto ročné obdobie a počasie už ani neriešim, je to vec, na ktorú nemám vplyv. Snažím sa myslieť pozitívne aj sa mi to darí, len som nespokojná, že neviem nič robiť, nechce sa mi. Dnes som pozerala v telke reprízu jednej relácie. Bolo to o lenivosti, tak rozmýšľam, či som lenivá, alebo mám depresiu, či sa na depresiu len vyhováram, alebo z lenivosti u mňa vznikla depresia, alebo čo vlastne. Chcela by som byť šikovná ako Tánička, upiecť koláč, vydrhnúť celý byt, bože idú Vianoce, veď to by som mohla aj okná umyť, no ja nič. Úzkosť je nateraz preč a ja riešim takýto problém. Baby, vynadajte mi, možno mi to pomôže...
Uf, tak ja mám atak zase... po dlhej dobe taký menší síce, ale trochu ma to vystrašilo... ešte je so mnou môj bývalý priateľ :) Nedokážem žiť sama, to som pochopila. Takže ostávame v jednom byte, ale v dvoch izbách a každý so svojim životom... no humorné, uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Mám dereálku ako sviňa a točí sa mi hlava a mám pocit,že prichádza bezvedomie... kurňa... Ja viem MONIKA, že homeopatia je biela mágia, ale poznám ľudí, ktorým veľmi pomohla... už kašlať na prachy, uvidíme...ja už potrebujem byť funkčná, nieže každý druhý deň ma to zloží... dokelu, dokelu, dokelu... KATKA pokiaľ ten Benosen nie je drahý, tak skús ešte pokračovať s ním a uvidíš. Tie emócie to ja nemám, takže k tomu ti nič neviem povedať
tak ahojte este raz.. nejak nam to tu uz viazne na tom fore, asi mame vsetci kopec roboty.. tak aspon napisem ako som sa mala za posledne dni.. ako uz som pisala, bolo to striedavo oblacno, dobre aj zle, ale v zasade som prezila :) dnes a vcera sa mi ale odost zle dycha..akokeby som toho mala uz dost a pri akejkolvek mensej psychickej namahe sa mi zacne blbo dychat.. ked sedim sama v klude tu pri compe tak je vsetko ok a dycha sa mi dobre.. teda aspon tak to bolo dnes. ale to je vsetko nic.. ci mi je na odpadnutie alebo sa mi zle dycha, to mi je fakt suma fuk :) mna skor trapi to ze mam pocit ze mam akesi donicene nervy.. proste akykolvek maly podnet strasne intenzivne prezivam... kazdy jeden strach, kazdu jednu myslienku..hocico ma dojme ku slzam.. ale nie ze by som bola smutna, ja sa praveze aj tesim velmi a tak.. ja som proste taky clovek s extremnymi emociami, proste sa viem velmi tesit, velmi sa zlaknut, velmi prezivat hocico co sa okolo mna deje. ja si tak hovorim ze asi mam prilis reaktivne nervy :D. je tu niekto z vas takyto? co proti tomu robite? lebo to nie je take ze proste nevsimaj si to a bude dobre.. ja si to rozumovo nevsimam lenze moje emocna stranka priklada kazdej drobnosti vyznam a zvelici ju..proste uplne automaticky ako ked nieco napr buchne a vy sa na vzapati strhnete lebo ste sa zlakli. tak takou rychlostou reaguju moje emocie na akykolvek podnet a rozum si moze robit co chce..a toto ma strasne vycerpava..proste mam pocit akoby som 24hodin denne bola pod stresom lebo ma valcuju emocie.. potom to ma za nasledok to ze mi je uz pri najmensom strachu na odpadnutie a zle sa mi dycha.. poradte prosim ak niekto mate podobne problemy :) inak vam prajem krasny vecer, ja este sedim v pracik, bola som dnes na alergologii lebo mam strasne zapchaty nos stale, vecer ak si nedam kvapky do nosa tak ani nemam sancu zaspat lebo sa mi neda dychat.. no co uz.. :) a na ten benosen sa asi vykaslem.. ved necitim ziadnu zmenu, prave naopak.. ci myslite ze mam este vydrzat ze to este mozno pomoze?
neviem ale po precitani toho odborbeho clanku a popisani AD uz nejako homeopatikam nedoverujem,ano pokial je to na zaciatku tak to moze pomoct ale inak tomu moc neverim......ja som doteraz upatovala,inak som celkom ok,ja mam doma tarok a take podobne veci,povedala by som ze je to skor hobby
MONIKA no mám to v pláne, uvidím ako to dopadne, ale predbežne stým počítam. Zajtra idem homeopatičke do Blavy vyhodiť pár tisíciek, uvidíme, čo biela mágia na mne zmôže :)
caute,takze vypekate od rana......to je super,aj ja idem daco robit.....obesit pradlo,suche poskladat,no pomaly aj balit do domu.......Tani takze ides od 1-ho do roboty???Ja som povodne mala byt uz v robote ale cakam ako to bude s tym stahovanim,myslim ze zoberiem tu pracu veducej ale od januara