Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
noo ja chcem dievcatko teraz sa mi pacia mena ako bianka,karolina,viktoria,natalia
a keby to bol chlapec tak patrik
monika9: tak ti drzim palce:o) mas uz vybrate aj nejake mena?
ja som takmer cely den prespala,nebolo mi najlepsie ale uz je dobre......chcela by som babo,uz mam na to dost rokov.....
monika9: ahoj a ty ako? aky si mala den? ty chces babatko? no ja si to neviem ani predstavit s babom. asi by som pri tychto stavoch nedokazala byt dobra mama :o(
katka tak aj ty pokroky aj emma ma dobry den,no same dobre spravy......ja som si umyla vlasky a pokukam telku,budem cakat na muza,maju dneska inventuru,bude dlho v robote......cez vikend ma caka vyber nabytku len zase som kramy dostala,uz by som chcela otehotniet
katkaxxx: ahoj to je super ze sa ti tam paci. asi lepsie nez bojovat sama ako ja :o)ale musim sa pochvalit ze dnes som mala skvely den. skoda ze to tak enmoze byt vzdy. len keby som nemusela byvat obcas sama :o((( inak to je fajn
ahojte, vidim ze sa tu crtaju akesi zmeny u kazdeho, ci tak ci onak, drzim palce nech vam to vyjde :) ja som dnes bola na psychoterapii, je to fakt super vec, odkedy som odtial prisla sa citim ako vymenena, je super porozpravat sa o vsetkom s odbornikom a vypocut si rady atd.dozvedela som sa tiez ze je viacero druhov psychoterapii, ze po pripade mozme vyskusat aj nejaky iny typ a tak. vedomosti na zvladanie tychto stavov uz mam, povedal mi, ze teraz to chce trpezlivost a treba tie vedomosti nejaku dobu aplikovat v praxi, lebo ked sa telo a mysel ucili reagovat urcitym stylom niekolko rokov, tak teraz sa neda cakat ze za par tyzdnov to bude zase inak, proste to chce cas, trpezlivost, dobru zivotospravu, oddych atd a postupne malymi krocikmi sa tam dostanem :) tiez ma pochvalil ze odvtedy co som bola u neho prvykrat som spravila velky pokrok. :)) a dnes sa chystam spravit si jeden super oddychovy vecer :)) a co vy? :)
tani to je super,ked sa zamilujes aj choroba prejde,bolo mi povedane ze zasadne veci,zmeny mozu tu chorobu uplne odstranit.......Takze aj ty lencok,no to je fajn.My sa cez vikend stahujeme do domu.....
ahojte, na mna lezie nejaka hnusna chipka ci co, je mi dost na houby. tento predlzeny vikend som mala kopec planov a mozem akurat tak doma cajickovat, co uz. aspon ze vy sa mate fajn :)
Ahojte, blahoželám kočkám ku skvelým novinkám a berte to určite ako pozitívum a nechajte sa "unášať" novým smerom v živote. budem vám držať palce. čo sa spánku týka, je to fakt hroza posledné dni, chcelo by to asi nejaké hobby čo sa dá robiť nezávisle na počasí-možno sa naučím variť:D všetkým pekný den prajem.držte sa:)