Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

LENČOK ďakujem ti, ja pečiem niekoľkokrát do týždńa, keď vládzem, dosť ma to baví a ľudia to dosť radi papajú... už je hotový :) Ešte upracem, idem si namoriť košíky a idem k našim na obed

ooo/táňa

LENČOK to je sranda, lebo nedávno sa tu hovorilo, že november je pre naše stavy najhorší :) Tak ja teda zrovna dobrý deň nemám, ale už nefňukám, lebo viem, že prídu lepšie a raz to celé prejde... Robím koláč, ale taký náročný, len umývam riady a neviem čo skôr, uf... a mám obrovský problém udržať sa v bdelom stave. KATKA no som rada, ozvi sa

katkaxxx

ahojte, aj ja sa opat hlasim .. :) ja same nestihacky a tak.. mam sa tak hore dole striedavo oblacno, vcera som mala brutal nechutnu paniku ale potom presla a tak... ja zacinam uz nejaky druhy tyzden brat tu "prirodnu srandu" Benosen ale nemam pocit ze by mi to pomohlo, asi je to fakt len taka trocha chmelu a to je cele :) este poobede k vam zavitam a napisem viac, zatial sa majte pekne

ooo/táňa

Ránko, zase som sa vykotúlala z postele o pol 9, tieto posledné dni to je príšerné s mojim spaním. ADULIK ja ti neviem, čo to máme, hádam to počasie alebo čo. Ale mne sa aj hlava točí zase, joj toto striedanie dobrých a príšerných dní, to je neskutočný zážitok :) No nič, idem sa pustiť do aktivity, mám toho na dnes dosť na pláne. A prosím vás, prečo je tu tak pusto posledné dni? Všetci sme zdraví? :)

lencok1

alex inak ak zvazujes nad nemocnicou, tak nad ktorou? ja som sa chcela naucit zvladat stres a naucit sa vybabrat s mojou chorobou, bola som v PK na psychosomatickom oddeleni, vobec som sa necitila ako v nemocnici, ked si priplatis 50 sk na den, tak izbu mas ako doma,a je to tam ako v tabore, velmi mi tam pomohli, aj ked teraz sa mi to trosku vratilo, ale uzivam liek na noc 25 mg na dobry spanok a som opat ok

adulik

Ahojte vsetci, TANI, mam sa takisto ako ty, stale by som spal, v praci, doma, som neskutocne unavena,aj ked nemam byt z coho...no, ale som rada,ze vacsina sa ma fajn,drzim vam, nam palceky...tak zatial sa majte ...

katarína27

mám sa super:) len klopem na drevo, aby som to nezakríkla. ďakujem ešte raz za všeto a prepáčte, že sa momentálne tak pomenej ukazujem. mám vás rada, aj keď sa moc nepoznáme, ale viem, že ste veľmi fajn ľudia a všetkým vám prajem veľa sily, aj keď len takto na diaľku, držte/držme sa a nezabúdajme, že máme jeden druhého:)

sunnie

ahojte, poslednych par dni je tu dost pusto. ja sa mam fajn napriek stresom a roznym problemom, to bude asi tymi tabletkami :) zatial mam pocit ze zaberaju, tuk tuk.