Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Ahojky, tak moje peklo pokračuje... dočerta aj s homeopatiou, som neschopná života, dnes plánujem stráviť deň pod dekou

Veve

Ahojte:o)
Monika9 moja dcérka sa volá Veronika po mne.Toto meno sa mi veľmi páči.Dala mi ho aj moja mama. Neviem kolko presne má dokopy tie dlhy pretože ich má asi v šiestich spoločnostiach.Ale už vie kolko a snaží sa ich platiť.Akurát teraz zaplatil ďalšiu splátku ohladom T-Mobilu.Môj priatel pracuje v Hanile pre Kiu.Inak sa snaží a na budúc.rok ak sa mu podarí tak by chcel ísť do zahraničia a tak všetko splatiť.Otázkou je kde pôjde ale naozaj sa snaží to všetko zaplatiť.Bude to trvať dlhšie...
Lenčok Inak fotky som ti dávno poslala len asi nedošli pretože si mala preplnenú schránku.Asi na buduc.týždeň ideme do ZA tak sa ti potom ozvem. Daj potom vedieť keď sa stretneš s tým chlapcom ako to dopadlo. I9nak môj názor asi poznáš ohladom tvojho priatela.Podla toho čo si o ňom písala tak ti nestojí za trápenie. Takže ak máš odvahu a hlavne budeš chcieť tak to s ním ukonči!
Táni možno tie homeopatiká s Neurolom ti dobre nerobia.Uvidíš čo ti tvoja doktorka odpíše.Na tvojom mieste by som sa skúsila ešte raz o tom informovať.
Tak sa tu zatial majte.Dobrú nocku vám všetkým :o)

ooo/táňa

Tak hlásim návrat... bože s tým chlapom je krásne... desať hodín sme boli spolu a úplne nádherné... ale baby dnes som si dala 4 polky neurolu a je to otrasné, proste furt a furt odpadnúť, slabá som, trasiem sa, ide ma rozthrnúť, zadusiť, proste strašné... okrem toho sa mi zdá, že od užitia toho homeopatika mi neurol vôôôbec nezaberá... trochu začínam byť z toho vyplašená... písala som jej mail, tak uvidíme, ako sa k tomu postaví. Idem do sprchy a spať, neskutočne som unavená, fakt neskutočne

katkaxxx

jej vidis to s tym chmelom ma nenapadlo.. uz mam ten benosen len nadnes a zajtra, douzivam to a potom to necham tak, lebo to berem nejak 2 tyzdne a necitim ziadnu zmenu... a obstaram si nejake dobre kvapky :) asi si kupim tie flixonase, mam taky pocit ze uz raz som ich mala, to boli tusim s takym vysokym zelenym vrchnacikom. vdaka za radu sunnie :)

sunnie

skus radsej kvapky do nosa ako tabletky na tu nadchu a tie mozes podla mna kombinovat aj s inymi liekmi.
ale nevies ci je pre teba vhodny aj ten benosen ked obsahuje chmel, to je tiez alergen. uz to budes musiet vydrzat kym pojdes alergologicke a ta nech ti spravi testy aby si presne vedela co ti skodi a podla toho uvidis.

katkaxxx

no ale preto som ho spominala, lebo posobi na centralnu nervovu sustavu, tak preto sa bojim dat si ten liek na ten zapchaty nos..

katkaxxx

sunnie dakujem za radu, je to nastopercent alergia, nie nadcha, len este musim ist k lekarke aby to bolo naozaj potvrdene.. vibrocil som si davala, lenze on sa nemoze dlhsie ako dva tyzdne uzivat.. :( Benosen nie su AD.. su to take nejake prirodne tabletky, volne dostupne v lekarni, obsahuje to vela chmelu a posobi to upokojujuco a tak ale nemam pocit ze by som citila nejaku zmenu

sunnie

katka, podla toho ci to mas z alergie alebo si len nachladnuta. pri alergii odporucam do nosa spray flixonase a tabletky claritin alebo clarinase. ale tieto su myslim len na predpis od alergologa. ak si len prechladnuta zatial skus kvapky do nosa (napr. nasivin alebo vibrocil je ok) pripadne sa naparit nad slanou vodou aby sa ti uvolnili dychacie cesty.