Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

adulik

Ahojte vsetky,TANI je mi luto,ze mas taky nanic dnik, neviem,mozno to je tymi homeopatikami...a tesim sa z toho,ze Ti bolo s tym chlapom tak prijemne...LENCOK, chvalabohu, ze sa vam nic vazne nestalo, a ten tlak a tep, to prejde...vitam tu KVIKSINKU,neboj ten tlak a ten,mame tu pomaly vsetci obcas, no nevem, aku mas diagnozu, ale AD maju opodstatnenie...a andulky som mala tiez, tiez mi zdochli z nicoho nic, netrap sa nad tym, isto nic z toho nemas,naozaj, nerozmyslaj nad tym...tak sa mi tu zatial majte inac ani mne nie je dnes , teraz, bohvieako dobre...co uz, prejde o, do frasa, vzdy to preslo...drzim nam palce

sunnie

lencok, este ze to vsetko vramci moznosti dobre dopadlo a nie ste vazne zraneni. ale viem si predstavit tie opletacky okolo nehody.
kviksinka,videla som to s tou andulkou aj na inych temach. nemalo by to byt prenosne, ale treba si to pre istotu preverit u lekara, nikdy nevies.

kviksinka

pre lencok1-a bola si na pohotovosti, alebo ti merali len doma???? to chce kľud..viem, aký šok asi máš...mne je tiež po včerajšku nanič...odišla mi andulka....tep mám vysoký 116/min..aj tlak mám vyšší...

lencok1

ahojte, no mam za sebou "bezva dva dni"...vcera sme mali na D1 5 km za Blavou nehodu. Uz to tu nejdem ani opisovat, som unavena ako pes. V skratke pred nami zrazu zastavilo auto a dokopy 6 aut v sebe. Akurat som sa vratila z nemconice, rameno ma boli ako slak, mama ma ruku v dlahe a otec ako tak ok...nastastie zlomeniny nemame, ale zevraj si to budem davat opekne dlho naporiadok a boli to paradne...toto nam chybalo...som rada, ze to este takto dopadlo...
drzte sa vsetci, idem oddychovat...samozrejme tep mi namerali 140 na 95...pulz 100, to este z toho soku azda, dufam ze sa to spravi

kviksinka

pre ooo/táňa...berem Frontin..ale dnes som si dala aj polku CORVITOLU.....a mám predpísané aj AD..ale ešte som ich nezačala užívať, je mi na nič..a ešte k tomu stále myslím na andulku..ako náhla skonala...chúďatko..len dúfam, že ma ničím nenakazila....keď ma ukusila..aj keď som ju hladila......, inak aj ty Táni..máš tekéto stavy..., že ti je zle..okolo srdca...ťažko sa ti dýcha??? mne ani jesť dnes nechutííí....

ooo/táňa

Ale hej, mne je dnes tiež desivo... Kviksinka, nejako sa liečiš? Andulky nemám, tak netuším. Ten tep je z úzkosti, aj tlak

kviksina

ahojte kočky......dnes mi je zle...hrozne, predstavte si, že tep som mala až 116 úderov za minútu..aj tlak som mala zvýšený?? máte s tým niektorá skúsenosť??? z čoho môžem mať taký vysoký tep??? a ešte sa vás chcem opýtať,,,či tu náhodou nechová niekto andulky....mne včera moja uhynula...a neviem, čo jej bolo..ale predvčerom..ma pokusala.a išlo mi trošku krvi..tak sa bojím, či som sa nemohla niečím nakaziť......poraďte mi..., dosť že trpím úzkosťou..ale ešte aj toto k tomu......inak mám dnes závrate, hlava mi trpne, bolí ma okolo srdca...je tak niekomu ????

elesar

OOO... hovori sa, ze homeopatikum najskor zhorsi symptomy, az potom nasleduje zlepsenie stavu. co je na tom pravdy, to netusim.