Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Tak tak, pozorovaním sa to zhoršuje... ale niekedy sa ani pozorovať netreba :) teda aspoň u mňa... Ja keď zistím ako sa z toho svinstva dostať, tak prisámfakt začnem robiť s panikármi a úzkostnými ľuďmi... ak nájdem cestu...

ooo/táňa

NINUSA Milošovi sa to hovorí možno teraz ľahko, ale vie veľmi dobre, o čom hovorí, aj o čom hovoríš ty... prešiel si tiež svojim peklo... a ja ním tiež prechádzam. Všetky stavy, čo opisuješ veľmi dôverne poznám. Dnes ich mám napríklad takmer nonstop :) A je to tak už niekoľko mesiacov... U teba to koľko trvá a čo s tým robíš?

ninusa

miloš M...ahoj...no tebe sa to povie..ale to srdiečko bolí, občas sa ťažko dýcha..a je mi blbo akoby od srdca..najhoršie je to s tým vysokým pulzom..a aj tlakom zvýšeným.....aj tebe tak niekedy bolo?? pekný večer..

ninusa

ANABEL...ahoj....ako ti je?? mne je tiež hrozne, niekedy mám také stavy, že nemôžem nikam ísť, mám závraty, bolí ma aj srdce, ťažko sa mi dýcha...zvyšuje sa mi tlak...a tep mám cez 100úderov...máš to aj ty tak????? človek ma pocity...ako keby už končil.....všeličo si namýšľam(e)....a stále sa bojím..niekedy sa celá trasiem, je mi na odpadnutie...máte to tu aj vy.....??? stavy, že je vám na odpadnutie, máte vysoký pulz!!!-cez 100...a je vám nanič..a ešte k tomu aj bolesti okolo srdca..

anabel

Dakujem, ano mas pravdu, hned zacinam, v utorok k zubarovi aj obvodnemu a budem sa setrit:) Dakujem za rady:) No lieky fakt nechcem brat, to je to posledne.

anabel

No to hej a ja stresujem pre vsetko, lebo som prilis hakliva na seba a na svoje telo:( Ved no nejak vydrzim, okej, pojdem tam a dufam, ze sa to zlepsi, idem teda studovat:) A mimochodom, to nemam ist za ziadnym lekarom, lebo z pohotovosti ma nikam neposlal.

anabel

Ludia, konecne som nasla niekoho, kto trpi podobnymi problemami a mozno mi budete vediet aj poradit. Od stvrtku mam divny pocit, chytilo ma to okolo obeda, pocit nevolnosti, nie ze by mi bolo zle od zaludka, ale taka slabost ze som nevladala hybat ani koncatinami, chytila ma strasna panika, busilo mi srdce, myslela som ze je to po opici, lebo den predtym som bola zit, tak ale zasa pozor, nie som alkoholik, vypila som len vino, nie vela. No tak som isla domov dokonca som si musela vziat taxik, aj to som ledva presla k ceste kde zastal a myslela som, ze to vyspim, ale teda vobec nie. stale horsie a horsie, tak ma nasi vzali na pohotovost a to uz mi zacali aj ruky trpnut a uz som myslela, ze koncim. Ale doktor povedal, ze to mam z nervov, ze mam byt v klude, dal mi neurol a pichol nejaku injekciu. Neurol som si mala dat len pred spanim, tak som si dala len vtedy odvtedy som ho nemala, nechcem to brat. Lenze moj stav akosik nie je lepsi, zvladnem chodit sama, ale stale rozmyslam nad tym ze co ak mi pride zle a stale som taka neviem ako to povedat-mimo. Proste akoby som mala zahmleny mozog, tazko sa mi na nieco sustredi. Mam inak problemy so zubami a preto sa chcem spytat ci to nemoze byt aj tym, mam velke bolesti uz asi dva tyzdne ale bojim sa ist si to trhat, lebo mam s tym zle skusenosti, tak som sa len napchavala tabletkami, tak ale teraz uz chcem ist, lebo posledna dva dni je to na nevydrzanie, tak utorok idem. Myslite, ze to moze mat suvis tie zuby s tymi nervami? Dakujem.

ooo/táňa

ZUZKA moja zlatá, ja presne to isté...od pondelka som mimo a od štvrtu večera je to priam peklo... a tiež sa mi zdalo, že ako mi je už relatívne lepšie... ale fakt to bolo relatívne. Homeopatička mi napísala, že takéto zhoršenie nemôže byť spôsobené jednorázovým podaním homeopatika a že to súvisí iste s niečím iným... Pravda je, že mi prišlo zle asi až za 3 hodiny po podaní toho lieku. A tiež to môže byť tak, že za tých 5 mesiacov, čo mi je zle a som na péenke, som ešte nebola nikde takto sama a k tej homeopatičke som išla sama do Blavy, mala som z tooh stres už deň predtým, takže možno môj organizmus spanikáril a naozaj to mohlo byť tak, že to bola len zhoda okolností... hm... neviem, len chcem, aby mi bolo lepšie a už fakt neviem, čo mám pre to spraviť. Posledné dni frčím na neurole ako divá... aj dve 0,25 si dávam a to som už bola na tom tak, že som si dala len jednu polku ráno... fakt by som už zahrešila... ja nevlááádzem

zuzana12345

ahojko všetci.Už som tu dlhšie nebola a ako tak čítam problémy nás neobchádzajú.Ja mám pocit,že od pondelka sa mi všetko vracia.Otrasné točenie hlavy,pocity strachu,zvýšený tlak no hrôza.Celý týždeň som úplné mimo.Nedá sa mi vôbec rozmýšľať.V piatok som bola na stužkovej bolo super,ale vôbec som sa nevedela uvoľníť stále som mala strach len neviem z čoho.Ráno som si musela dať lexaurin,bez neho by som to asi nebola zvládla.To som si myslela,že už som z toho vonku.Možno to trošku spôsobil aj menší stres pred tou stužkovou.Aj dnes mi je príšerne mám pocit že som v cudzom tele.Všetko ma bolí a najradšej by som zaliezla niekde pod perinu.Spať však nechcem to by bolo ešte horšie musím si nájsť nejakú robotu.Asi už začnem vianočné upratovanie keď už je všade vianočná výzdoba asi aj upratovať už môžme.Kviksinka mne táto choroba začala vysokým tlakom 210/110 a dosť dlho trvalo kým som na to prišla čo mi vlastne je.Pekný deň vám všetkým prajem

kviksinka

pre andulik a sunnie...ste zalté kočky..ďakujem...., Andulik..píšeš, že si mala andulky...a že ti uhynuli..ale moja bola akási chorá.....keď sa tak zmenila..a vo štvrtok ma ukusila..a v piatok uhynula..tera sa bojím..stále na to myslím..myslíš, že sa nemôže nič stať??